Daleko lakse i bolje he biti musliman u Moskvi nego u Berlinu,Londonu ili Parizu.19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:12Da, oko 2 miliona muslimana zivi u Moskvibavariapivo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 11:58jel ima vise Muslimana u Moskvi, nego u Berlinu, Londonu, ili Parizu?19vendetta87 je napisao/la: ↑31 jan 2024, 11:27Saide mnogo mi se sviđa ideja da nastavis karijeru u najvecem muslimanskom gradu u Evropi (ako ne racunamo Tursku). Siguran sam da je to bio jedan od faktora zasto si se odlucio za ovaj klub
Said Hamulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Said Hamulic
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Dajem mu 2 mjeseca dok se ne posvadja s nekim u klubu
Inace, sretno gazijo

Inace, sretno gazijo

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Teško ze UkraincimaL-Train je napisao/la: ↑31 jan 2024, 16:31Kad ga vide kako izgleda na terenu tacno ce ga i poslati na prvu liniju.nerkolfc je napisao/la: ↑31 jan 2024, 12:04Rijetko viđen hajp na prvim linijama nakon njegovog dolaska. Kazu nikad bolji igrac nije hodao Moskvom.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑31 jan 2024, 11:37Dolaskom Hamule, Ruska armija na proljece izbija nadomak Kijeva.
Da li ce se stici i ovdje sa nekim posvadjat..
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Možda kane šta dobro u Rusiji.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
neki Casiera najbolji strijelac lige sa 14 golova, velike su šanse da će ga Hamula prestići do kraja sezone.
Ruska liga još nikad nije vidjela napadača ovog kalibra.
Ruska liga još nikad nije vidjela napadača ovog kalibra.
said hamulić će ove godine opucati barem 100 puta
ali kao pripadnik kadirovih postrojbi jedino
ali kao pripadnik kadirovih postrojbi jedino
Brat zaradjuje €500k godisnje pa vi tipkajte po forumu o njemu.
-
- Kontakt:
Sutra ima priliku za debi, igraju prijateljsku utakmicu.
Dvije sluzbene utakmice ima do baraza, sasvim dovoljno da pokaze kvalitet i opet dobije poziv u repku
Dvije sluzbene utakmice ima do baraza, sasvim dovoljno da pokaze kvalitet i opet dobije poziv u repku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Glup je ovaj argument.
Dosta nas na forumu je vidjelo potencijala u njemu da nesto znacajno napravi a potraćio je godinu i po i nista napredovao nije.
Cinjenica je da se nalazi u opasnoj zoni, a ovo u Rusiji i zadnja prilika da napravi respektabilnu karijeru.
⚜️~⚜️~⚜️
On bi svakako dobio poziv u repku, jer je uplatio momak, sve regularno, sve jednoglasno. Samo je tako i mogao dobiti poziv. Golovima i igrom nikako nije zaslužio ni da debituje. Samo bezveze uzeo mjesto Dalu Varešanoviću, koji je Di Maria za njega.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 11:18Sutra ima priliku za debi, igraju prijateljsku utakmicu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
itekako da je njegov svaki poziv bio opravdan nakon sezone u poljskoj i transfera u tuluz, u vitesseu je igrao ali ga nije islo sto ne znaci da u lokomotivu neće.denimen99 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 16:29On bi svakako dobio poziv u repku, jer je uplatio momak, sve regularno, sve jednoglasno. Samo je tako i mogao dobiti poziv. Golovima i igrom nikako nije zaslužio ni da debituje. Samo bezveze uzeo mjesto Dalu Varešanoviću, koji je Di Maria za njega.19vendetta87 je napisao/la: ↑03 feb 2024, 11:18Sutra ima priliku za debi, igraju prijateljsku utakmicu.
ako ubilježi zvanično minute bice pozvan, sasvim opravdano opet, jer bolje opcije nemamo
kod Hamule mi se nikad nije dopadao pomalo seprtljav nacin trcanja. tako da se odmah vidjelo da tu nema nekog velikog potencijala. ako dobije priliku u Lokomotivi, na njemu je da bude efikasan kod gol sansi, sto ce mu kupiti vrijeme da zaradi finu lovu, a mozda napravi i neki jaci transfer.
vise mi je krivo sto su Koljica unistile povrede. iako je i on imao svojih, prije svega, tehnickih limita.
vise mi je krivo sto su Koljica unistile povrede. iako je i on imao svojih, prije svega, tehnickih limita.
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Valja sad pratit rusku ligu 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pretukao jutros dvojicu na treningu, navodno su mu se nasmijali iza ledja.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nije on uopste u kombinacijama za prvih 11.
⚜️~⚜️~⚜️
Znaci, @semper je upravu bio. Isto sam cuo. Prekrizit ga definitivno. Mislio sam da ce biti jaci igrac od Dzeke...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Danas je ušao u 59. minuti, u pobjedi 2-0 protov nekog Altina.
Mislim da niko nije ni očekivao da će biti sarter u novoj ekipi, boljoj od prošle u kojoj je grijao klupu.
Mislim da niko nije ni očekivao da će biti sarter u novoj ekipi, boljoj od prošle u kojoj je grijao klupu.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Kako to sad, nekad se o Saidu pisalo kao igracu za ligu 5 sa pricom da to imas ili nemas, taj golgeterski njuh, i sad odjednom nije nizasta.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Zbog njegove "glave". Inače talenat ima, ali je mozak k'o plivadon.Imajednabrigada je napisao/la: ↑16 feb 2024, 19:34Kako to sad, nekad se o Saidu pisalo kao igracu za ligu 5 sa pricom da to imas ili nemas, taj golgeterski njuh, i sad odjednom nije nizasta.