Ma sramotan rezultat playoffa 117-116. Ne zna niko odbranu na zapadu igrati. Nije ni bitno ko ce proci jer nema sanse da ode do kraja.
NBA Playoffs 2021/22
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs 2021/22
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nikad ne komentarisem previse sudjenje, cak i kad je SA u pitanju.Napisacu da je bilo nekih odluka i sl., ali sigurno necu 2 sata o tome jbt. Znas i ti da si veceras bas pretjerao.
Nisam ni navikao to od tebe, zato me i cudi.Pored svih trolova.
Joj rasprave oko sudija kao da je 7 utakmica finala, a ne 1 utakmica 2 runde
Zamisli šta bi bilo da GSW igra protiv Giannisa

Zamisli šta bi bilo da GSW igra protiv Giannisa

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Pa vjerovatno ce i biti

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sve su šanse

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Morant choker tezki
Drugu jim JJJ nece igrati perfektno kao ovu i opet izgubili
Drugu jim JJJ nece igrati perfektno kao ovu i opet izgubili
dobre guzove ima Belma
Haj da vidimo i to čudo. Brada nije mogao meda u PO ni kad je bio kralj statistike u regularnoj sezoni a kamoli sad kad je treća opcija u timu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ovo može napisati samo neko ko nije gledao. Morant sam ili je zabio ili asistirao skoro sve poene pred kraj tekme. Jedan sut te ne čini chokerom. Vise je Steph choker bio kojibje promasio skoro sve u zadnjih par minuta.
gledao sam prvo poluvreme, drugo nisam
vidio sam samo zadnju akciju, gde je isao na layup, tu je choknuo, trebao je asistirati
a i prije toga je imao TO ili slicno, gde se zaletio u reket
jednostavno nije sazreo kao osoba, to se vidi po majmunskima potezima, recimo kad je Bane stepback na Curry uradio i onda bacio tricu, je Morant poceo da igra/plese usred utakmice na terenu
majmunska posla
odgovorno tvrdim, da igraci cine njega boljim
njegovi proseki u ekipi su najvisi zbog usage rate, jer ima najveci
https://www.youtube.com/watch?v=dNs9DsNeiLg --> hop cup hop cup
Bajram serif mubarek olsun nasoj raji!!
dobre guzove ima Belma
Katastrofalna zadnja dva napada. Prvo se zabija ko konj, a drugo sam ide na neko ludo polaganje, 2 napda bez akcije sve na silu.
Ljudi momak ima tek 22 godine, jeste da je odbojan, ali šta više očekivati od igrača koji tek treba postati lider, polako nije ni James osvajao sa 22..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da je bilo ko gledao utakmicu spomenuo bi 5 air balla Brooksa i katastrofalnu igru Banea. Da meni nominalno druga opcija Brooks 4 puta promasi dvoranu ne bi vise lopte u ruke dobio, ja sta ce nego Ja rjesavati.
JJJ je poludio sinoc i to ih je odrzalo u zivotu. Ostatak ekipe se sasrao. Brooks, Bane, Anderson i Jones 7 od 33 iz igre. Od role igraca jedino Melton i Clarke se nisu ugasili.
steta za seriju sto Memphis nije dobio, ovako ako GSW uzme drugu to je to. Za seriju nam trebaju svi raspolozeni Grizzlies a oni se ugasili, valjda ne bude tako u drugoj utakmici.
GSW ima jednostavno previse sirine u napadu. Wiggins i Poole odrzavaju veci dio utakmice i onda ova dvojica zabiju 7 poena za 30 sekundi i okrenu utakmicu.
iako mora se priznati da su dobro pravili zid za Moranta sto opet i nije bilo toliko tesko obzirom na sutersku noc gore nabrojanih
JJJ je poludio sinoc i to ih je odrzalo u zivotu. Ostatak ekipe se sasrao. Brooks, Bane, Anderson i Jones 7 od 33 iz igre. Od role igraca jedino Melton i Clarke se nisu ugasili.
steta za seriju sto Memphis nije dobio, ovako ako GSW uzme drugu to je to. Za seriju nam trebaju svi raspolozeni Grizzlies a oni se ugasili, valjda ne bude tako u drugoj utakmici.
GSW ima jednostavno previse sirine u napadu. Wiggins i Poole odrzavaju veci dio utakmice i onda ova dvojica zabiju 7 poena za 30 sekundi i okrenu utakmicu.
iako mora se priznati da su dobro pravili zid za Moranta sto opet i nije bilo toliko tesko obzirom na sutersku noc gore nabrojanih
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Čitavu utakmicu vrijeđaš lika sa najjadnijim oblikom vrijeđanja ( rasizmom ) , vrijeđaš ga jer ima drugu boju kože , zoveš ga robom i onda čestitaš ljudima Bajram !?!?Beko je napisao/la: ↑02 maj 2022, 09:09gledao sam prvo poluvreme, drugo nisam
vidio sam samo zadnju akciju, gde je isao na layup, tu je choknuo, trebao je asistirati
jednostavno nije sazreo kao osoba, to se vidi po majmunskima potezima, recimo kad je Bane stepback na Curry uradio i onda bacio tricu, je Morant poceo da igra/plese usred utakmice na terenu
majmunska posla
Ima li tu ikakve logike ?
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Lagano espresso kratki napravio u namjestio se da pročitam komentare i vidiš 20 komentara gdje Brokula komentariše svaki faulNEZALAGANJE je napisao/la: ↑02 maj 2022, 01:41Nikad ne komentarisem previse sudjenje, cak i kad je SA u pitanju.Napisacu da je bilo nekih odluka i sl., ali sigurno necu 2 sata o tome jbt. Znas i ti da si veceras bas pretjerao.

Kuka kako je Green isključen , a to što prije jedno 100 puta nije bio isključen a itekako je trebao nema veze ...
Kad si mu sliku postavio 3 igrača kojima je namjerno gurao prst u oko i za to nijednom nije bio kažnjen , naravno da se ušutio i nije komentarisao .
Šta više napisati o tome liku ?

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Najjace sto je on uvjeren da se steli nekom u NBA ligi. I to Memphisu protiv Warriorsa
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Lik operisan od stvarnosti , ne treba zaboraviti da je on pravdao Zazu kao nije namjerno

Green nije isključen 100 puta kada je trebao , i dođe jedna situacija kada je isključen ( a i tu je bilo 50-50 ) i kuka u svakom postu

Jokiću prst u oko , LeBronu prst u oko , Hardenu prst u oko namjerno da se povrijedi protivnik .
Brokula - opravdano .
Jesi vidio sto je radnik iz replay centra sinoc pisao na tviteru da su sudije dvaput isle protiv odluka istih? Istina kasnije je i pobrisao tvitove
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bajrambarecula momcino, pojedi koju baklavu i opusti sebombaysaphire je napisao/la: ↑02 maj 2022, 10:35Lik operisan od stvarnosti , ne treba zaboraviti da je on pravdao Zazu kao nije namjerno![]()
Green nije isključen 100 puta kada je trebao , i dođe jedna situacija kada je isključen ( a i tu je bilo 50-50 ) i kuka u svakom postu![]()
Jokiću prst u oko , LeBronu prst u oko , Hardenu prst u oko namjerno da se povrijedi protivnik .
Brokula - opravdano .

Beko je napisao/la: ↑02 maj 2022, 09:09gledao sam prvo poluvreme, drugo nisam
majmunska posla
Dotakli smo dno i proglasili nekoga nakon prvog poluvremena chokerom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.