FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Golman i spic u premijer ligi su glavni ako imas ta dva mjesta dobro zakrpljena najmanje si 2-3 mjesto.
Nista momci glavu gore dok buric ne dodje
Nista momci glavu gore dok buric ne dodje
Nema šta, ovo nije pritisak nit se ima šta čekati s Kanurićem. Ovo su amaterske greške, neznanje. Pod hitno golmana moramo dovesti ili Dizdareviću dati šansu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Golman je pola odbrane. Sjetit cemo se partija Sarajeva kad je na golu stajao Pavlovic, sjetit cemo se titula kad je na gol stao Kovacevic. Taman sam se radovao bodu, jer ipak je Sloga iz rodnog mjesta direktorice a i pretendirat ce na prvih šest mjesta.
Pola gola je Đokanović skrivio sa pogrešnim pasom.
- feniksptica
- Kontakt:
Kanuric i da je osto na liniji bio bi gol. Oremus danas kriminalan. Sabanovic za njega Tito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hoće li opet plakat poslije meča, duša emotivna?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Pa dizdarevic je gori od ovog
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovaj nema nikakve predispozicije za golmana.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Karinic !
Nema mi mrzeg osjecaja nego kad budem u pravu povodom lose stvari. Tupili smo jezik u par navrata oko ove rupetine.
@feniks, nismo pali, nemoguce je odrzati onaj nivo, ali nismo pali. Sjecas se kako su mnogi u 60.minuti cucali i hvatali se za noge od silnih grceva? To je padanje.
@feniks, nismo pali, nemoguce je odrzati onaj nivo, ali nismo pali. Sjecas se kako su mnogi u 60.minuti cucali i hvatali se za noge od silnih grceva? To je padanje.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Pidro zakasnio golman ispratio 

Dizdarevic je bolja opcija od ovog debila
- LegendKiller
- Kontakt:
Za utjehu, sva 3 gola koja smo primili idu na teret 2 igrača Pidro i Kanuric. Još nismo primili gol ih neke akcije
Prije početka sezone neko je već govorio da je Kanuric rupa. Kakav je tek Dizdarevic ako se Sablic za ovog odlučio.

Prije početka sezone neko je već govorio da je Kanuric rupa. Kakav je tek Dizdarevic ako se Sablic za ovog odlučio.
Pa nije trebao ostati na linije nego procijeniti gdje lopta ide i pokupiti ili eventualno boksovati je.feniksptica je napisao/la: ↑19 jul 2021, 19:41Kanuric i da je osto na liniji bio bi gol. Oremus danas kriminalan. Sabanovic za njega Tito
- Shategabri
- Kontakt:
Sabliću, Sabrina i Kasume
Obećajte kule i gradove Buriću, ovo se ne da gledat
Obećajte kule i gradove Buriću, ovo se ne da gledat
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Evo dugosija uso umjesto djokana. Ako koga interesuje gdje pacijent ortopedije tu je
-
- Kontakt:
Čist penal na prvu
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bosnas_, hotonjskimaher, Konzerva, nedimmmm1337, Vanja8 i 83 gosta.