kojo ?majestic24 je napisao/la:de to prevedi na bosanski da znam sta da trazim

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kojo ?majestic24 je napisao/la:de to prevedi na bosanski da znam sta da trazim
ovo u vezi chataPapastathopoulos je napisao/la:kojo ?majestic24 je napisao/la:de to prevedi na bosanski da znam sta da trazim![]()
![]()
Nista brate, nemoj nista da radis.majestic24 je napisao/la:ovo u vezi chataPapastathopoulos je napisao/la:kojo ?majestic24 je napisao/la:de to prevedi na bosanski da znam sta da trazim![]()
![]()
sta treba da uradim
http://www.sveovde.in.rs/2011/07/vratit ... gn=linkeri" onclick="window.open(this.href);return false;majestic24 je napisao/la:ovo u vezi chataPapastathopoulos je napisao/la:kojo ?majestic24 je napisao/la:de to prevedi na bosanski da znam sta da trazim![]()
![]()
sta treba da uradim
ebo im ja mater ja se uzivio na engleskom ..CoDe je napisao/la:Ne citajte poruke hi.how are you to je virus !
Rooney88 je napisao/la:PA HOCEL NEKO NAPISATI KAKO SE BRISE **** GA TITO VISE!
P.S:
@Titova Juga izvini izletilo mi.
Hajd` napisi Veleza ti eto.Titova-Juga je napisao/la:Rooney88 je napisao/la:PA HOCEL NEKO NAPISATI KAKO SE BRISE **** GA TITO VISE!
P.S:
@Titova Juga izvini izletilo mi.
Cccc, a taman ti kont'o napisat' soluciju.
Btw, i ja sam izbrisao jer odmah nakon instalacije istog memorija mi je znatno pala.
Hajd` napisi Veleza ti eto.Rooney88 je napisao/la:
Btw, i ja sam izbrisao jer odmah nakon instalacije istog memorija mi je znatno pala.
Rooney88 je napisao/la:Casna majke mi. Nisam ja od onih sto gaze svoju rijec.
ovo sam procit`o kod nekog na statusu:QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji im je qrac ovim sa facebooka, samo mi salju hi. how are you
I meni ista takva došla i prvo nisam otvarao i na kraju otvorim uglavnom nešto mi ko youtube otvorilo no komp mi i dalje radijasmin256 je napisao/la:ovo sam procit`o kod nekog na statusu:QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji im je qrac ovim sa facebooka, samo mi salju hi. how are you
UPOZORENJE!!!PAZITE KOJE PORUKE OTWARATE JER JE WIRUS MEDJU NJIMA!AKO DOBIJETE
OD BILO KOG PRIJATELJA PORUKU TIPA: ''Hi,how are you?'' ili ''Wanna laugh?'' NE OTWARAJTE JER JE UNUTRA WIRUS KOJI WAM UNISTI KOMP I IZBRISE SWE!NEMOJTE CAK NI OD NAJBLIZIH OTWARATI TAKWE PORUKE!MOLIMO WAS DA OWO UPOZORENJE DELITE DALJE!
ali meni samo dodje poruka, nema nikakwih linkowa, nek se gone u wraga, dosadili su wise i bogu i narodujasmin256 je napisao/la:ovo sam procit`o kod nekog na statusu:QUARESMA 18<<< je napisao/la:koji im je qrac ovim sa facebooka, samo mi salju hi. how are you
UPOZORENJE!!!PAZITE KOJE PORUKE OTWARATE JER JE WIRUS MEDJU NJIMA!AKO DOBIJETE
OD BILO KOG PRIJATELJA PORUKU TIPA: ''Hi,how are you?'' ili ''Wanna laugh?'' NE OTWARAJTE JER JE UNUTRA WIRUS KOJI WAM UNISTI KOMP I IZBRISE SWE!NEMOJTE CAK NI OD NAJBLIZIH OTWARATI TAKWE PORUKE!MOLIMO WAS DA OWO UPOZORENJE DELITE DALJE!
Jesi baš na google translateVjecna Robija je napisao/la:joj i meni te poruke na chat dolaze...Neko kaze da je to virus ako odgovoris hajd znaj
P.S Meni neki to napisa ja na google translate i odgovorim mu I'm fine and you![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.