Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedva cekam profesionalni hnk zeljeznicar dns na tv, a cekaj, pa oni ne igraju. Sto li Boze....
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Zaobisla ga je titulaSudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:10Iskreno pričam ljudi, sve što sam rekao je 100% tačno. Svaki sumnjiv igrač našeg kluba je na vrijeme sklonjen da se ne bi zarazio neko iz suprotnog tabora u utakmicama premier lige. Željo je konstantno testirao sumnjive igrače kroz ovih 5 kola, neke čak i po 3,4 puta.sampras je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:07Sve razumijem i sve je vjerovatno tako kako kažeš, ali Zec da bude na nešto negativan nikako ne mogu da shvatim.SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:03Pa evo svi u borcu negativni. Šta je problem?
Smiješno je pričati da je Željo namjerno stavljao zaražene igrače, to je neviđena glupost.
Pogledajte šta nam rade sa ovim testovima.
Zec imao 3 negativna testa, pozitivan u ponedjeljak, u utorak 2 negativna testa. Dado u ponedjeljak pozitivan, jučer 2 negativna testa. Erić imao 3 negativna testa, u ponedjeljak ponovo negativan, u chifutlendu kao pozitivan. Smiješno.
Što se Zeca tiče, nema se tu šta dodati. Ništa ga nije zaobišlo u ove 2 godine. Ali ništa. Užas.

Pa vi.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Dobar.Evander je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:11Zaobisla ga je titulaSudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:10Iskreno pričam ljudi, sve što sam rekao je 100% tačno. Svaki sumnjiv igrač našeg kluba je na vrijeme sklonjen da se ne bi zarazio neko iz suprotnog tabora u utakmicama premier lige. Željo je konstantno testirao sumnjive igrače kroz ovih 5 kola, neke čak i po 3,4 puta.
Što se Zeca tiče, nema se tu šta dodati. Ništa ga nije zaobišlo u ove 2 godine. Ali ništa. Užas.![]()

Ja bih prije rekao oteta, ali nema veze.
- forza_juve
- Kontakt:
Da urade kvalitetnije testove sigurno bi bili pozitivni, ovako urade one od 25 maca sta god da imas ti si negativan. Eno sada ispade i sabotaza neka oko testova e sta sve neces procitatiSudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:03Pa evo svi u borcu negativni. Šta je problem?
Smiješno je pričati da je Željo namjerno stavljao zaražene igrače, to je neviđena glupost.
Zec imao 3 negativna testa, pozitivan u ponedjeljak, u utorak 2 negativna testa. Dado u ponedjeljak pozitivan, jučer 2 negativna testa. Erić imao 3 negativna testa, u ponedjeljak ponovo negativan, u chifutlendu kao pozitivan. Smiješno.

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
@SudoHusika
Kako ce ti nesto biti oteto, ako to nemas?
Meni niko ne moze oteti 100 000€
Kako ce ti nesto biti oteto, ako to nemas?

Meni niko ne moze oteti 100 000€

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 27 avg 2020, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Dovedete trenera za muljazu, i pravite muljaze. **** sve zavisi kakcve ciljeve klub postavi. Napravili ste muljaze za zatvorskih kazni, ugrozili druge
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jawohl Herr Djipkefeniksptica je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:13Dovedete trenera za muljazu, i pravite muljaze. **** sve zavisi kakcve ciljeve klub postavi. Napravili ste muljaze za zatvorskih kazni, ugrozili druge

Pravac u Guantanamo

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Sve vrijeme su korišteni PCR testovi u akreditovanim klinikama, niko nije radio serološke.forza_juve je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:12Da urade kvalitetnije testove sigurno bi bili pozitivni, ovako urade one od 25 maca sta god da imas ti si negativan. Eno sada ispade i sabotaza neka oko testova e sta sve neces procitatiSudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:03Pa evo svi u borcu negativni. Šta je problem?
![]()
![]()
@evander
Nepravedno je prekinuto prvenstvo kao što je i nepravedno dodijeljena titula za zelenim stolom u 20 puta boljim uslovima što se tiče pandemije nego što je slučaj danas.
- feniksptica
- Kontakt:
Zato Amar ljudina ima ledja za trojicu. I materijala za zatvora..ovim je dokazo da je 1000% Ivicin
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
feniksptica je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:21Zato Amar ljudina ima ledja za trojicu. I materijala za zatvora..ovim je dokazo da je 1000% Ivicin
Treba maltretira pitare.

-
- Kontakt:
Nije ti ovo pijaca pa da ima kineski jeftiniji i njemacki skuplji test.forza_juve je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:12Da urade kvalitetnije testove sigurno bi bili pozitivni, ovako urade one od 25 maca sta god da imas ti si negativan. Eno sada ispade i sabotaza neka oko testova e sta sve neces procitatiSudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:03Pa evo svi u borcu negativni. Šta je problem?
![]()
![]()
Rade se pcr testovi, a ne seroloski, svaki put..
Seroloski odrade kao kontrolni, da se provjeri prisustvo antitijela.
Jedan od igraca koji je prebolovao nema po posljednjem testiranju ni antitijela, sto bi znacilo da nije zapravo ni nosio virus.
Ovo je bas zeznuta situacija, pcr daje 20% laznih rezultata a najpouzdanija je metoda.
Zadnja izmjena: elevenblues, dana/u 27 avg 2020, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
- forza_juve
- Kontakt:
Iskreno ne vjerujem ja nista sto je u vezi zelje. Toliko su muljali da vise ni oni ne znaju koga varaju.SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:18Sve vrijeme su korišteni PCR testovi u akreditovanim klinikama, niko nije radio serološke.forza_juve je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:12Da urade kvalitetnije testove sigurno bi bili pozitivni, ovako urade one od 25 maca sta god da imas ti si negativan. Eno sada ispade i sabotaza neka oko testova e sta sve neces procitatiSudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:03Pa evo svi u borcu negativni. Šta je problem?
![]()
![]()
@evander
Nepravedno je prekinuto prvenstvo kao što je i nepravedno dodijeljena titula za zelenim stolom u 20 puta boljim uslovima što se tiče pandemije nego što je slučaj danas.
Eto sta ti mislis koji je razlog pa su pozitivni svi?
Lazu **** da vas izbace, ako je tako zasto bi lagali?
Neko u avionu pokupio koronu?
Strah zelje od izraelaca i nove blamaze pa sami izmislili koronu u ekipi?
De reci sta ti mislis sta je
❤️1946❤️
- feniksptica
- Kontakt:
i ugrozava zivote svjesno.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- forza_juve
- Kontakt:
Ma ne znam vala sta da ti kazem, vidjet cemo opet kada budu rezultati. Kazem da mi je sve ovo cudnoelevenblues je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:22Rade se pcr testovi, a ne seroloski, svaki put..forza_juve je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:12Da urade kvalitetnije testove sigurno bi bili pozitivni, ovako urade one od 25 maca sta god da imas ti si negativan. Eno sada ispade i sabotaza neka oko testova e sta sve neces procitatiSudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:03Pa evo svi u borcu negativni. Šta je problem?
![]()
![]()
Seroloski odrade kao kontrolni, da se provjeri prisustvo antitijela.
Jedan od igraca koji je prebolovao nema po posljednjem testiranju ni antitijela, sto bi znacilo da nije zapravo ni nosio virus.
Ovo je bas zeznuta situacija, pcr daje 20% laznih rezultata a najpouzdanija je metoda..
Bas me zanimaju rezultati novog testiranja u Zelji.
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
forza_juve je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:22Iskreno ne vjerujem ja nista sto je u vezi zelje. Toliko su muljali da vise ni oni ne znaju koga varaju.SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:18Sve vrijeme su korišteni PCR testovi u akreditovanim klinikama, niko nije radio serološke.forza_juve je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:12
Da urade kvalitetnije testove sigurno bi bili pozitivni, ovako urade one od 25 maca sta god da imas ti si negativan. Eno sada ispade i sabotaza neka oko testova e sta sve neces procitati
![]()
![]()
@evander
Juventino, napisao sam već. Par slučajeva pa i ok. Ali 10 nikako. Od 6 pozitivnih u ponedjeljak, zadnja dva dana trojica imaju po 2 negativna nalaza u Sarajevu. Ovo u chifutlendu, ne znam šta da mislim. Smiješno je da Erića opet okarakterišu kao pozitivnog, čovjek ima x negativnih nalaza.
- forza_juve
- Kontakt:
Ali zasto bi ljudi lagali?SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:26forza_juve je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:22Iskreno ne vjerujem ja nista sto je u vezi zelje. Toliko su muljali da vise ni oni ne znaju koga varaju.SudoHusika je napisao/la: ↑27 avg 2020, 13:18
Sve vrijeme su korišteni PCR testovi u akreditovanim klinikama, niko nije radio serološke.
@evander
Juventino, napisao sam već. Par slučajeva pa i ok. Ali 10 nikako. Od 6 pozitivnih u ponedjeljak, zadnja dva dana trojica imaju po 2 negativna nalaza u Sarajevu. Ovo u chifutlendu, ne znam šta da mislim. Smiješno je da Erića opet okarakterišu kao pozitivnog, čovjek ima x negativnih nalaza.
Evo testirat ce opet i da pokaze opet pozitivno zasto mislis da lazu?
Ili zasto mislis da su u Sarajevu bolji testovi, kod nas nista ne valja jer smo zadnja rupa na sviralu
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
10.-12. septembra, kad se vec toliko brines

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.