BiH - Turska
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Turska
Pogledajte ovo:
Obratite paznju na 1:16
[youtube] [/youtube]
[youtube] [/youtube]
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
-
- Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:Jedino mi je krivo kako smo onako naivno navijali za Tursku tokom EP 2008.
ne znam s kakvim se to turcima ti druzis pa ti oni tako nesto protiv BIH? otidji u Istanbul pa ces vidjeti kako nas lijepo docekuju tamo,uvijek isto,i nece mozda svi navijati za Bosnu ali vecina njih hoce
galatasaray,,,i as a supporter of FENERBAHCE say thank you

-
- Kontakt:
KONGO je napisao/la:Pogledajte ovo:
[youtube] [/youtube]
hahah , montaza valjda??
eto ti samo ovdje tarik turcinskih komentara pa se uvjeri

aydin_galatasaray je napisao/la:hello again,,i have to say you were good,i was impressed,but im still sure it all was more luck,you just had more luck then we had,,we still have a chance,even though its a litle one
good luck in South Africa arkadaşlar
Hello
Thank you to the commentary, it is sometimes good to have and good luck. So tonight we were served. Turkey is a good team, and it will be difficult in the last two rounds. We should win, but difficult to visit in Estonia and Spain come. We'll see ...
best regards

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Ko će sad čekat oktobra i Estoniju!
-
- Kontakt:
Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ko će sad čekat oktobra i Estoniju!
ma sad ce to sad pa sad,inshaAllah biti ziv i zdrav

- majestic24
- Kontakt:
Ma da. Tamam prodje ramazn i Bajram i to je to. Eto Estonije.bosnia_rules je napisao/la:Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:Ko će sad čekat oktobra i Estoniju!
ma sad ce to sad pa sad,inshaAllah biti ziv i zdrav
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- miralem444
- Kontakt:
ma lljudi moji odlicno....imali smo stvarno prilika ko nikad,al realno imali su ih i oni..tako da je najrealnije 1:1..al onaj sejin gol ce se pamtit...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- majestic24
- Kontakt:
Ma odlicno,i ja kazem. Al komenator ko da je prizvao sejin gol. 20 sekunda prije faula,covjek govori kako se sejo jos nije upisao u strijelce i onda kad je cojk opali s 25...pa ono ne bi 5 demirela obranilo. Al samo nemogu jedno shvatiti...onaj demirel pojma nema,cijelo vece covjek pravi neke katastrofalne poteze,al onu loptu muslimovica je uhvatio. Dobro,jest da je ona isla pravo u njega,al .ebote covjek je sutirao s 2 metra svom snagom. Stvarno mi je cudno kako mu nije ispala.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ono je trebalo dozivjeti. Organizacija utakmice nikad bolja, bez problema se ulazilo na stadion, tri kontrole, stvarno je obezbjedjenje odradilo posao na visokom nivou. Zao mi je svih onih koji su imali falsifikovane ulaznice i nisu mogli uci na stadion, jedan decko je plakao, jer mu je neko prodao lazni istok za 80 KM. Navijanje nije bilo na nivou, ali utakmica nam to nije dozvolila, bilo je previse napeto, mada je u pojedinim trenucima dolazilo do usijanja, posebno kad smo ih pritisnuli u prvom poluvremenu.
Najteza utakmica u dosadasnjem dijelu kvalifikacija. Turska je strasna ekipa, onaj sto je cuvao Dzeku nije normalan, covjek ubija u duelu. Emre veoma bezobrazan, prgav, Arda zna sve sa loptom. Nasi napadaci su u velikoj krizi, to je sada vise nego ocito, oni i najjednostavnije poteze maksimalno zakompliciraju. Ona strepnja i strah u zadnjih desetak minuta mi je oduzela pet godina zivota, minute kao godine, a Nemanja krade li krade. Svaka mu cast, igrac utakmice.
Od ostatka ekipe ne mogu nikoga posebno izdvojiti, svi su ostavili srce na terenu. Mozda su se malo izdvajali Spahic i Rahimic, jer mislim da su sinoc pretrcali jedan dobar maraton.
Estoniju treba napasti svim silama od prve minute i rijesiti sve dileme oko drugog mjesta.
Najteza utakmica u dosadasnjem dijelu kvalifikacija. Turska je strasna ekipa, onaj sto je cuvao Dzeku nije normalan, covjek ubija u duelu. Emre veoma bezobrazan, prgav, Arda zna sve sa loptom. Nasi napadaci su u velikoj krizi, to je sada vise nego ocito, oni i najjednostavnije poteze maksimalno zakompliciraju. Ona strepnja i strah u zadnjih desetak minuta mi je oduzela pet godina zivota, minute kao godine, a Nemanja krade li krade. Svaka mu cast, igrac utakmice.
Od ostatka ekipe ne mogu nikoga posebno izdvojiti, svi su ostavili srce na terenu. Mozda su se malo izdvajali Spahic i Rahimic, jer mislim da su sinoc pretrcali jedan dobar maraton.
Estoniju treba napasti svim silama od prve minute i rijesiti sve dileme oko drugog mjesta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da i ja kažem koju o tekmi, moje viđenje:
*Nemanja Supić - junak, čovjek je pokazao da Ćiro nije pogriješio što mu je dao prednost, jednostavno branio je sve što je mogao, zaslužio veći klub od Mainza.
*Emir Spahić - kapitenski, komandant odbrane bio na visini zadatka, kao i uvijek, a u ove dvije tekme najbolje njegovo izdanje u kvalifikacijama, a razlog je što napokon ima klub u kojem je standardan
*Safet Nadarević - besprijekoran, iz utakmice u utakmicu sve bolji.
*Sanel Jahić - puno bolji nego u Armeniji, prekidao mnoge akcije i upošljavao naše u veznom redu i napadu.
*Seniad Ibričić - prvi puta na poziciji desnog beka odigrao na zadovoljavajućem nivou. Dok je imao snage bio je dobar i prema naprije i u defanzivi. Kada se istrošio tražio izmjenu, shvatio da nemože dati u nastavku 100% sebe.
*Sead Salihović - lik k'o da ima motor u guzici, trči k'o navijen, pokrivao i naprijed a aktivan bio u napadu. Jednom zaspao u defanzivi i primismo gol. Ali kakvu je golčinu postigao to je perverzija treći u dresu repke, a prvi u ovim kvalifikacijama (jedan protiv Omana, a jedan Grcima u Grčkoj u nekim od prošlih kvalifikacija, Bajrem bio dobro se sjećam
)
*Elvir Rahimić - odigrao odličnu tekmu do 75 minute, kasnije ga snaga izdala, presjekao sijaset Turskih akcija, a djelovao je i prema naprijed.
*Samir Muratović - isto kao Rahimić, čovjeka je bilo i lijevo i desno i nazad i naprijed. U prvom poluvremenu, kada god je prekršaj nad našim, na travnjaku oboren Muratović, na kraju krajeva i faul nakon kojeg je pao pogodak bio je nad njim. I ne slažem se sa onima koji kažu da nema mjesta u prvih jedanest.
*Zvjezdan Misimović-njegove lopte imaju oći, sa njim u ekipi imamo stabilnost na sredini terena, i ako je bio udvajan, odigrao dobru utakmicu.
*Vedad Ibišević-borio se, trčao, pritiskao odbranu Tursku, asistirao, odigrao jako dobro, još kada bude u formi 100% to će biti drama.
*Edin Džeko-klasa u ofanzivnom dijelu, bez obzira što je udvajan, lomio je Tursku odbranu s desne pogotovo s desne strane, dobro surađuje s Vedom mijenjali su strane vidi se da će postati pravi tandem, jedino mu zamjeram što nije radio u defanzivnom dijelu, kao što je radio u prijašnjim utakmicama.
*Miralem Pjanić-a kakvog ćemo imati igraća za godinu-dvije, unio živost svojim ulaskom, a svidio mi se i u zefanzivnim zadacima, posebno kada ukliza na ivici šesnaesterca i u odsudnom momentu skinu loptu s noge Turčinu.
*Zlatan Muslimović-unio svježinu u naš napad, imao jednu dobru priliko, ali na žalost šutao po sredini gola.
*Admir Vladavić-za ono provedeno vrijem odigrao dobro, bez previše komplikovanja, jednom dobro izbacio Džeku, kada ovaj šuta pored gola.
*Miroslav Blažević-sve nas iznenadio ofanzivnom taktikom i držao se iste cijelo vrijeme, stari vuk će nas odvesti do baraža.
Ukupno gledajući momci su se borili i ovaj bod možemo tretirati kao pobjedu, jer su pokazali da mogu igrati otvoreno na pobjedu protiv treće repke u Europi stvoriti više šanse od te repke i što je jako važnu u ovakvim utakmicama se stjeće neophodno samopouzdanje. I da, drago mi je što svjedočim stvaranju jedne nove fudbalske sile u Europi.
P.S. Neko reče da ga nervira što Ćiro prića da smo među najboljim repkama u Europi, tako i treba da prića, dosta potcjenjivanja, treba ju se igrači uvjeriti u to i s takvim pristupom i vjerom u sebe rezultati će biti još bolji.
*Nemanja Supić - junak, čovjek je pokazao da Ćiro nije pogriješio što mu je dao prednost, jednostavno branio je sve što je mogao, zaslužio veći klub od Mainza.
*Emir Spahić - kapitenski, komandant odbrane bio na visini zadatka, kao i uvijek, a u ove dvije tekme najbolje njegovo izdanje u kvalifikacijama, a razlog je što napokon ima klub u kojem je standardan
*Safet Nadarević - besprijekoran, iz utakmice u utakmicu sve bolji.
*Sanel Jahić - puno bolji nego u Armeniji, prekidao mnoge akcije i upošljavao naše u veznom redu i napadu.
*Seniad Ibričić - prvi puta na poziciji desnog beka odigrao na zadovoljavajućem nivou. Dok je imao snage bio je dobar i prema naprije i u defanzivi. Kada se istrošio tražio izmjenu, shvatio da nemože dati u nastavku 100% sebe.
*Sead Salihović - lik k'o da ima motor u guzici, trči k'o navijen, pokrivao i naprijed a aktivan bio u napadu. Jednom zaspao u defanzivi i primismo gol. Ali kakvu je golčinu postigao to je perverzija treći u dresu repke, a prvi u ovim kvalifikacijama (jedan protiv Omana, a jedan Grcima u Grčkoj u nekim od prošlih kvalifikacija, Bajrem bio dobro se sjećam

*Elvir Rahimić - odigrao odličnu tekmu do 75 minute, kasnije ga snaga izdala, presjekao sijaset Turskih akcija, a djelovao je i prema naprijed.
*Samir Muratović - isto kao Rahimić, čovjeka je bilo i lijevo i desno i nazad i naprijed. U prvom poluvremenu, kada god je prekršaj nad našim, na travnjaku oboren Muratović, na kraju krajeva i faul nakon kojeg je pao pogodak bio je nad njim. I ne slažem se sa onima koji kažu da nema mjesta u prvih jedanest.
*Zvjezdan Misimović-njegove lopte imaju oći, sa njim u ekipi imamo stabilnost na sredini terena, i ako je bio udvajan, odigrao dobru utakmicu.
*Vedad Ibišević-borio se, trčao, pritiskao odbranu Tursku, asistirao, odigrao jako dobro, još kada bude u formi 100% to će biti drama.
*Edin Džeko-klasa u ofanzivnom dijelu, bez obzira što je udvajan, lomio je Tursku odbranu s desne pogotovo s desne strane, dobro surađuje s Vedom mijenjali su strane vidi se da će postati pravi tandem, jedino mu zamjeram što nije radio u defanzivnom dijelu, kao što je radio u prijašnjim utakmicama.
*Miralem Pjanić-a kakvog ćemo imati igraća za godinu-dvije, unio živost svojim ulaskom, a svidio mi se i u zefanzivnim zadacima, posebno kada ukliza na ivici šesnaesterca i u odsudnom momentu skinu loptu s noge Turčinu.
*Zlatan Muslimović-unio svježinu u naš napad, imao jednu dobru priliko, ali na žalost šutao po sredini gola.
*Admir Vladavić-za ono provedeno vrijem odigrao dobro, bez previše komplikovanja, jednom dobro izbacio Džeku, kada ovaj šuta pored gola.
*Miroslav Blažević-sve nas iznenadio ofanzivnom taktikom i držao se iste cijelo vrijeme, stari vuk će nas odvesti do baraža.
Ukupno gledajući momci su se borili i ovaj bod možemo tretirati kao pobjedu, jer su pokazali da mogu igrati otvoreno na pobjedu protiv treće repke u Europi stvoriti više šanse od te repke i što je jako važnu u ovakvim utakmicama se stjeće neophodno samopouzdanje. I da, drago mi je što svjedočim stvaranju jedne nove fudbalske sile u Europi.
P.S. Neko reče da ga nervira što Ćiro prića da smo među najboljim repkama u Europi, tako i treba da prića, dosta potcjenjivanja, treba ju se igrači uvjeriti u to i s takvim pristupom i vjerom u sebe rezultati će biti još bolji.

???Virtu4l je napisao/la:Ono je trebalo dozivjeti. Organizacija utakmice nikad bolja, bez problema se ulazilo na stadion, tri kontrole, stvarno je obezbjedjenje odradilo posao na visokom nivou. Zao mi je svih onih koji su imali falsifikovane ulaznice i nisu mogli uci na stadion, jedan decko je plakao, jer mu je neko prodao lazni istok za 80 KM. Navijanje nije bilo na nivou, ali utakmica nam to nije dozvolila, bilo je previse napeto, mada je u pojedinim trenucima dolazilo do usijanja, posebno kad smo ih pritisnuli u prvom poluvremenu.
.
mišljenja su očigledno podjeljena.
server cetin, lik je prejak u duelu, na zemlji i u zraku, gromada od covjeka, dzeko se dobro nosio sa njim,Virtu4l je napisao/la:Ono je trebalo dozivjeti. Organizacija utakmice nikad bolja, bez problema se ulazilo na stadion, tri kontrole, stvarno je obezbjedjenje odradilo posao na visokom nivou. Zao mi je svih onih koji su imali falsifikovane ulaznice i nisu mogli uci na stadion, jedan decko je plakao, jer mu je neko prodao lazni istok za 80 KM. Navijanje nije bilo na nivou, ali utakmica nam to nije dozvolila, bilo je previse napeto, mada je u pojedinim trenucima dolazilo do usijanja, posebno kad smo ih pritisnuli u prvom poluvremenu.
sto se tekme tice bod je najrealniji i mi i oni smo imali sansi, oni su bili u prednosti jer su igrali vise ovakvih teskih tekmi sto se posebno vidjelo u zadnjih 10-tak minuta.
Nasi prvo poluvrijeme odlicni, drugo su pali.
Od nasih izdvojio bih Salihovica (najbolja tekma u repki), Rahimica (sta je taj covjek pretrcao i koliko prljavog posla uradio), Jahica (da nam je on igrao u Turskoj sigurno bi uzeli bod) i naravno Nemanju Supica (definitivno u dresu repke pruza najbolje partije).
Ostali na nivou, neki su pokazali da su igraci za male tekme i da definitivno u jakim tekmama nemaju sta traziti.
Ciri zamjerka sto su mu turci napravili 15 istih akcija kroz sredinu a on nije nasao nacin da to sprijeci.
Arda Turan za mene igrac utakmice, covjek je jednostavno masina. Mi nismo pokazali spektakularnu igru posebno u napadu a turska je dala maximum i opet nam nista ne mogu, sto govori o nasem kvalitetu.
Sada idemo u Estoniju po 3 bobe i ovjeru baraza a tamo je sve moguce

For this 'arkadash', friend you have more luck last year in Istambul, we have 1-0 lead on the halftime ,and you scored twice very lucky.
It was interested watching you on euro 2008, but now it is our time. Bosna Herceg rules

Cuva Bog Zelju svog!
Ja sam dosao sat i pol prije utakmice ispred stadiona, za 3 minute sam bio na istocnoj tribini. Protiv Belgije sam dosao dva sata ranije, a usao tek nakon sat vremena i to medju zadnjima. Nakon toga su zatvorili kapije i mnogo naroda je ostalo vani, a imali su ulaznice. Falsifikatorima su stali u kraj, ne znam. Mozda sam usao na 'pravi' ulaz, ne znam kako je bilo na zapadu.admin je napisao/la: ???
mišljenja su očigledno podjeljena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Čestitke Ćiri,momcima ,i golmanu junaku ,nema se šta reći ,utakmica živaca ,ali odradili su junački,malo sreće ,prošlo je idemo dalje,a znam kakva je Turska i koliko vrijedi,X-dobar .
Čeka nas Estonija ,ponosan sam koliko strani mediji pričaju o Zenici i Bosni..
Čestitke.
Čeka nas Estonija ,ponosan sam koliko strani mediji pričaju o Zenici i Bosni..
Čestitke.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
- Kontakt:
Rajko lipicaneru, molio bih sada jedan komentar nakon utakmice! lol
Bosna stasava, kako u fudbalu, tako i na drugim poljima. Jos malo pa ce doci i sistem, koji ce one koji ne postuju javne nabavke i pljackaju ovu zemlju poslati u prdekanu hahaha - naravno, ako se prije toga ne ispalite u onu štalu na Dedinju.
Bosna stasava, kako u fudbalu, tako i na drugim poljima. Jos malo pa ce doci i sistem, koji ce one koji ne postuju javne nabavke i pljackaju ovu zemlju poslati u prdekanu hahaha - naravno, ako se prije toga ne ispalite u onu štalu na Dedinju.
nije ni cudno sto nije bilo pravog navijanja jer oni pravi navijaci nisu mogli doci do karata, ali nema veze..neko_iz_mase je napisao/la:U prvom postu sam napisao.... Na Bilinom polju nikada loshije navijanje.Tarik14 je napisao/la:Mozel mi neko reci kakvo je bilo navijanje? Mnogi koji su bili na tekmu kazu da je bilo slabo.
Osim onog ustaljenog skandiranja nista znacajnije....
Nego volio bi dok nisam zaspao, da nam se javi neko iz Mostara. Neko mi reche da je bilo vrlo zanimljivo dole
Samo cu cestitati svim igracima na srcanosti i borbenosti jer su pokazali kako se treba igrati za svoju zemlju, zato mi je ovaj bod puno drazi, a ako ima neko koga bih izdvojio onda je to Nemanaja Supic, svaka mu cast, nije bilo lahko zadrzati koncentraciju do kraja onakve utakmice..
VOLIM TE BOSNO..
Volim te Bosno!!!
Mozda se nece vecina sloziti sa mnom, ali mislim da ce utakmica u Estonija biti itso teska kao i ova.
Ne mislim da je kvalitet igraca Estonije kao kod Turaka, ali pritisak koji ce se vrsiti bit ce ogroman, jer nema zafrkancije, jedino je pobjeda moguca.
Ne mislim da je kvalitet igraca Estonije kao kod Turaka, ali pritisak koji ce se vrsiti bit ce ogroman, jer nema zafrkancije, jedino je pobjeda moguca.
- miralem444
- Kontakt:
odlicno ...svaka cast nasim zmajevima....evo malo da ja prokomentaiesem...
NEMANJA SUPIC-ma ovaj covjek me je definitivno iznanadio...svaka cast nemanja...samo naprijed....
EMIR SPAHIC-ma sta reci nas ratnik,borac,...legenda nasa..
SAFET NADAREVIC-iz utakmice u utakmice pokazuje vecu dozu sigurnosti,samopouzdanja..odlicno..
SEJAD SALIHOVIC-ma sta reci za seju po meni najbolji sinoc..pa momak je pretrcao nekih 12 kilomatera...evo jedan dokaz..igra se 80 minuta dzeko gubi loptu a sejo je vac u sesnestercu turske,i onda sprint seje i stize turana....zaista fascinantno...koja snaga .....
SENIJAD IBRICIC-dobar,dok je bilo snage ..samo naprijed..
SANEL JAHIC-odlican imao je nekoliko stvarno odlicnih odbranbenih reakcija...
ELVIR RAHIMIC-borac,pravi pametne prekrsaje..bravo.
SAMIR MURATOVIC-dok je bilo snage odllican...pogotovo u prvih 45 min..jedan od boljih.
ZVJEZDAN MISIMOVIC-ma virtuoz nas...iako mu zamjerujem kod one zicer sanse ..al neam veze..po meni komotno je mogo odma pucat a ne driblat demirela...imao je nekoliko odlicnih zadnjih lopti za vedu i dzeku...
EDIN DZEKO-odlican ..dosta je namucio svoje cuvare...samo jos golovi da krenu i to je to...
VEDAD IBISEVIC-super je odgro isto ko dzeko samo jes golovi..i nekako mu se plasi duela..oslovodi se vedo nema sekirancije....samo nastavi tako doci ce golovi..
MIRALEM PJANIC-samo ovo..NOVO BOSANSKO CUDO..
ZLATAN MUSLIMOVIC-odlican sve ok...
ADMIR VLADAVIC-ono sto odigo to je bilo korektno...bravo vlada..
MIROSLAV CIRO BLAZEVIC-STA RECI ZA TRENERA SVIH TRENARA...BRAVO CIRONI...TAKTIKA JE BILA ZA 10..
sve u svemu odavno nismo odigrali ovako dobro jednu ovako tesku utakmicu...super...u prvih 45 min..ma rasuli smo ih komotno smo mogli vodit 3:1 ili 4:1..au drugom poluvremenu smo pali i turci su nam mogli dat 2 ili 3 komada,al mogli smo i mi njima muslimovic,dzeko..pa oni opsajdi ....su po meni gotovo smi bili sumljivi...i ja mislim bez obzira sto nismo dobili da je ovaj remi nam ipak donio baraz...
NEMANJA SUPIC-ma ovaj covjek me je definitivno iznanadio...svaka cast nemanja...samo naprijed....
EMIR SPAHIC-ma sta reci nas ratnik,borac,...legenda nasa..
SAFET NADAREVIC-iz utakmice u utakmice pokazuje vecu dozu sigurnosti,samopouzdanja..odlicno..
SEJAD SALIHOVIC-ma sta reci za seju po meni najbolji sinoc..pa momak je pretrcao nekih 12 kilomatera...evo jedan dokaz..igra se 80 minuta dzeko gubi loptu a sejo je vac u sesnestercu turske,i onda sprint seje i stize turana....zaista fascinantno...koja snaga .....
SENIJAD IBRICIC-dobar,dok je bilo snage ..samo naprijed..
SANEL JAHIC-odlican imao je nekoliko stvarno odlicnih odbranbenih reakcija...
ELVIR RAHIMIC-borac,pravi pametne prekrsaje..bravo.
SAMIR MURATOVIC-dok je bilo snage odllican...pogotovo u prvih 45 min..jedan od boljih.
ZVJEZDAN MISIMOVIC-ma virtuoz nas...iako mu zamjerujem kod one zicer sanse ..al neam veze..po meni komotno je mogo odma pucat a ne driblat demirela...imao je nekoliko odlicnih zadnjih lopti za vedu i dzeku...
EDIN DZEKO-odlican ..dosta je namucio svoje cuvare...samo jos golovi da krenu i to je to...
VEDAD IBISEVIC-super je odgro isto ko dzeko samo jes golovi..i nekako mu se plasi duela..oslovodi se vedo nema sekirancije....samo nastavi tako doci ce golovi..
MIRALEM PJANIC-samo ovo..NOVO BOSANSKO CUDO..
ZLATAN MUSLIMOVIC-odlican sve ok...
ADMIR VLADAVIC-ono sto odigo to je bilo korektno...bravo vlada..
MIROSLAV CIRO BLAZEVIC-STA RECI ZA TRENERA SVIH TRENARA...BRAVO CIRONI...TAKTIKA JE BILA ZA 10..
sve u svemu odavno nismo odigrali ovako dobro jednu ovako tesku utakmicu...super...u prvih 45 min..ma rasuli smo ih komotno smo mogli vodit 3:1 ili 4:1..au drugom poluvremenu smo pali i turci su nam mogli dat 2 ili 3 komada,al mogli smo i mi njima muslimovic,dzeko..pa oni opsajdi ....su po meni gotovo smi bili sumljivi...i ja mislim bez obzira sto nismo dobili da je ovaj remi nam ipak donio baraz...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- bistrikboy
- Kontakt:
Samo da "pohvalim" publiku za tekbiranje na minuti sutnje,grmimo
Nerjeseno realan rezultat,mi njih nadigrali u prvom oni nas u drugom,da smo poveli zabili bi im 5-icu bez problema,Muratovic,Spahic,Supic,Rahimic i Ibisevic odlicni,dok su Ibricic i Nadarevic razocarali,sa ovim bodom sigurno ne mozemo biti najslabija drugosplasirana ekipa,a plasman u baraz nakon sinocnje tekme ne bi trebao biti problem

Nerjeseno realan rezultat,mi njih nadigrali u prvom oni nas u drugom,da smo poveli zabili bi im 5-icu bez problema,Muratovic,Spahic,Supic,Rahimic i Ibisevic odlicni,dok su Ibricic i Nadarevic razocarali,sa ovim bodom sigurno ne mozemo biti najslabija drugosplasirana ekipa,a plasman u baraz nakon sinocnje tekme ne bi trebao biti problem

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.