Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
bhfanatic14 je napisao/la:E moj mancini brate , ista ekipa nego sta uvjek ista...tesko se ovdje ulazi u ekipu, a Jos Teze izlazi...ako si pametan Roberto stavi flastera na najboljeg Bh.igraca presleya sarica , i vasa su 3 boda Sutra...cijela igra bosne i hercegovine moj Roberto je bazirana i kreirana za bosanskog zidanea. Sutra cemo vidjet kakav si strucnjak dali ces moci zaustavit bosansku tika taku u veznom redu...
Sheyi je napisao/la:Bhfanatic na ulicama Torina
Me tooo hihiDevilsAdvocate je napisao/la:Ja ne znam zasto al sam i nakon Finske optimista, imam neki ludi predosjecaj da cemo sutra odigrati utakmicu zivota a i da ce se talijani opustit na osnovu nasih i njihovih rezultata u posljednjim utakmicama
Slika i prilika trenutnog BiH fudbala.Raonffa je napisao/la:Jao tuge majko moja kad pročitaš ovaj naslov na ss.ba "Očigledno je koliko se Zmajevi žele iskupiti", onda uđeš u članak i pročitaš da su odradili 'ozbiljan trening'![]()
![]()
U jednom momentu mi smiješno, u drugom bih i zaplakao malo
I uz to sve fizicka sprema na 'vrhunskom' nivou za mozda nekih 20-ak minuta ako i toliko. Poraz od gol-dva razlike se moze smatrati uspjehom protiv jedne ozbiljne reprezentacije kakva je Italija u odnosu na ove nase 'lagani trening' momke.Profesor je napisao/la:Ne znam na cemu pojedinci bazirate svoj optimizam. Gubi se protiv antifudbalerske nacije Finske, remi u vec dobivenoj utakmici protiv grcke, igra nula, igraci odron l, trener izgleda kao neko ko se ubije od alkohola, zadnju paru baci na kladaru, dodje kuci prebije familiju
Jeste, za baraz LNMaestro je napisao/la:Jel izbacio vec sastav?
Je l' to imaš neke info ili izražavaš želje?Ponos Torina je napisao/la:Vrancic,Besic i Pjanic sutra od prve minute u veznom redu..
Todor se vraca na svoju poziciju.
Do baraza je robi bivsi. Fanatic nas vodi u barazuDrFilgud je napisao/la:Jeste, za baraz LNMaestro je napisao/la:Jel izbacio vec sastav?
Cisto moje misljenje da ce promjeniti dosta u odnosu na Finsku,on je sam skontao koliko je sati kod 2-0 za Finsku zato i nije zurio onako da izvrsi sve izmjene i da uvede Vrancica i Todorovica..Raonffa je napisao/la:Je l' to imaš neke info ili izražavaš želje?Ponos Torina je napisao/la:Vrancic,Besic i Pjanic sutra od prve minute u veznom redu..
Todor se vraca na svoju poziciju.![]()
Ja bih također volio takvu postavu sutra, i još bih Ćivića zamijenio Nastićem, stoperski par Šunjić-Zukanović ne bih dirao, koliko god da su lošiji u zadnjim tekmama, kad mi naumpadne da bi tu mogao uletiti Bičakčić, neka hvala, i on je kita samo takva u reprezentativnom dresu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.