Rekoh jaIncognito87 je napisao/la:Pobjedićemo, jedva, ali ćemo pobjediti.
Citirajte me posle

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Rekoh jaIncognito87 je napisao/la:Pobjedićemo, jedva, ali ćemo pobjediti.
Citirajte me posle
Nigdje ja nisam napisao da je on los igrac nego ga ne treba predstavljati kao savrsenstvo i idealno rijesenje. Iskreno nemam nista protiv i da krene u Grckoj samo kazem da ima i to svoje pofine mane.Okolele je napisao/la:
S obzirom da smo mi reprezentacija koja evo u dvije utakmice igra bez ikakve taktike to i nije neki problem..Npr. umjesto Lulića od kojeg nikakve koristi nemas ni u odbrani ni u napadu stavis Hajrovića od kojeg ces bar zasigurno imati koristi u napadu..Evo veceras koliko se mogu sjetiti Hajrović je imao dva dobra suta koja su stvorila probleme golmanu a nakon jednog zamalo nismo zabili gol nakon sto je igrac Cipra izbacio ispred Đurića..
Normalno da ce biti svjeziji kad ubleha 80 minuta provede u onom krugu na centru..MiiisssskeeBh je napisao/la:e to je malo bolje,Tino provukao jednu kroz noge i odmah u prvu postavu,smijesno,svjeziji Medo od njega nakon 90 minwobly92 je napisao/la: Begović
Vranješ Spahić Zukanović Kolašinac
Pjanić Cimirot
Hajrović milicevic Lulić
Džeko
Cimi je definitivno bolje rješenje od Medunjanina i defanzivnije je orijentisan što nam itekako treba. Pjaniću bi otvorio više prostora i slobode, što bi isto radili Hajrović po desnom krilu i Sušić ispred njega.
Mislim da je ovo najbolje što imamo trenutno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moramo trubiti na sva usta da hocemo Izeta i Tinu od prve!! Haj Mehmede poslusaj nas i povedi nas!!Unofficialpage je napisao/la:Skont'o sam da Meša čita forum, prija Belgije neki govorili da im je 3-5-2 formaciju i Meša je stavi, sad da im je zajedno Edina i Milana i uradi to Meša. Ljudi ne igrajte se, nemoj da bi ko reko da bi volio formaciju 2-6-2.
Ja godine brojim po utakmicama repke, svega miJackTheStripper je napisao/la:Znaci, opet slijedi "historijska" utakmica protiv Grcke...Bas kao sto je bila ona sada vec davnog 22 marta 2013, ako se iko sjeca.
Bolan Tino na desetku, lijevo Lulic (na kredit), desno Izet a iza Mire i Cimirot/Besic. Nema dalje, ne treba izmisljati nesto.pinoglavi je napisao/la:Nigdje ja nisam napisao da je on los igrac nego ga ne treba predstavljati kao savrsenstvo i idealno rijesenje. Iskreno nemam nista protiv i da krene u Grckoj samo kazem da ima i to svoje pofine mane.Okolele je napisao/la:
S obzirom da smo mi reprezentacija koja evo u dvije utakmice igra bez ikakve taktike to i nije neki problem..Npr. umjesto Lulića od kojeg nikakve koristi nemas ni u odbrani ni u napadu stavis Hajrovića od kojeg ces bar zasigurno imati koristi u napadu..Evo veceras koliko se mogu sjetiti Hajrović je imao dva dobra suta koja su stvorila probleme golmanu a nakon jednog zamalo nismo zabili gol nakon sto je igrac Cipra izbacio ispred Đurića..
Neka da se nafuramo malo, da uzivamo dok imamo Dzeku i Pjanica.JackTheStripper je napisao/la:Znaci, opet slijedi "historijska" utakmica protiv Grcke...Bas kao sto je bila ona sada vec davnog 22 marta 2013, ako se iko sjeca.
Sabinho je napisao/la:Bolan Tino na desetku, lijevo Lulic (na kredit), desno Izet a iza Mire i Cimirot/Besic. Nema dalje, ne treba izmisljati nesto.pinoglavi je napisao/la:Nigdje ja nisam napisao da je on los igrac nego ga ne treba predstavljati kao savrsenstvo i idealno rijesenje. Iskreno nemam nista protiv i da krene u Grckoj samo kazem da ima i to svoje pofine mane.Okolele je napisao/la:
Odlicna formacija, nisam ni napisao da nije. Samo nemojte Vranjesu i rod i porod psovati kada ostane sam protiv dvojice i kada ga budu pravili smijesnim.Sabinho je napisao/la: Bolan Tino na desetku, lijevo Lulic (na kredit), desno Izet a iza Mire i Cimirot/Besic. Nema dalje, ne treba izmisljati nesto.
Ako cita neka podnese ostavku.Unofficialpage je napisao/la:Skont'o sam da Meša čita forum, prija Belgije neki govorili da im je 3-5-2 formaciju i Meša je stavi, sad da im je zajedno Edina i Milana i uradi to Meša. Ljudi ne igrajte se, nemoj da bi ko reko da bi volio formaciju 2-6-2.
Sa Izetom raditi svaki dan pred pripreme za tekmu. Sigurno ce se vracati i pomagati Vranjesu.pinoglavi je napisao/la:Odlicna formacija, nisam ni napisao da nije. Samo nemojte Vranjesu i rod i porod psovati kada ostane sam protiv dvojice i kada ga budu pravili smijesnim.Sabinho je napisao/la: Bolan Tino na desetku, lijevo Lulic (na kredit), desno Izet a iza Mire i Cimirot/Besic. Nema dalje, ne treba izmisljati nesto.
De ti pogledaj tekmu ponovo,pa ces vidjeti koliko se puta Medo vratio do naseg gola po loptu,pogotovo u drugom poluvremena i jedini je koji nije nabijao loptu prema jablanima gore,trazio je igru kratkih pasova ali nije imao s kim osim sa PjanicemOkolele je napisao/la:Normalno da ce biti svjeziji kad ubleha 80 minuta provede u onom krugu na centru..MiiisssskeeBh je napisao/la:e to je malo bolje,Tino provukao jednu kroz noge i odmah u prvu postavu,smijesno,svjeziji Medo od njega nakon 90 minwobly92 je napisao/la: Begović
Vranješ Spahić Zukanović Kolašinac
Pjanić Cimirot
Hajrović milicevic Lulić
Džeko
Cimi je definitivno bolje rješenje od Medunjanina i defanzivnije je orijentisan što nam itekako treba. Pjaniću bi otvorio više prostora i slobode, što bi isto radili Hajrović po desnom krilu i Sušić ispred njega.
Mislim da je ovo najbolje što imamo trenutno...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Otkopčaj ga!solinas je napisao/la:Ako cita neka podnese ostavku.Unofficialpage je napisao/la:Skont'o sam da Meša čita forum, prija Belgije neki govorili da im je 3-5-2 formaciju i Meša je stavi, sad da im je zajedno Edina i Milana i uradi to Meša. Ljudi ne igrajte se, nemoj da bi ko reko da bi volio formaciju 2-6-2.
Ako pak nece neka barem izbaci Spahica iz repke i Medu preseli na klupu.Neka da sansu mladjima,Cimirotu Bajicu Memisevicu,i td...
Neka iskopa negdje desnog beka zasto je selektor koje pm.
Neka nadje zamjenu Kolasincu.Sta ako se nedo bog povrijedi.
Zamjenu Lulicu.na tim pozicijama fali po jedan igrac.
Ako pak ni to nece neka pusi kur.ac bem ga u usta i one koji mu sastav kroje iz saveza.