Nasi milioneri su pocinjali u hotelskim veserajima, sad koriste eure umesto toalet papiraBosniacum Lilium je napisao/la:Nećeš normalno, ali za prvi posao je sve dobro!

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nasi milioneri su pocinjali u hotelskim veserajima, sad koriste eure umesto toalet papiraBosniacum Lilium je napisao/la:Nećeš normalno, ali za prvi posao je sve dobro!
Dabome!Nail for Real je napisao/la:Nasi milioneri su pocinjali u hotelskim veserajima, sad koriste eure umesto toalet papiraBosniacum Lilium je napisao/la:Nećeš normalno, ali za prvi posao je sve dobro!.
Eto progovori koju za mene kad se cujeteBosniacum Lilium je napisao/la: Bas su legenda i ustipak stvoreni jedno za drugo
Sta ce ti prava pored paralegenda reala je napisao/la:Eto progovori koju za mene kad se cujeteBosniacum Lilium je napisao/la: Bas su legenda i ustipak stvoreni jedno za drugo
A jbno je danas biti radnik u BIH, nemas nikakvih prava, ustipak ima ne znam na sta se zali
Jbo pare kad ih nemas kad trositimiki_92 je napisao/la: Sta ce ti prava pored para
Djeci čije su majke prostituke?Raonffa je napisao/la:Nema boljeg nego zaraditi "svoj dinar", tada svima lakše možeš yebat mater, ako razumijete smisao.
Jesi ti ozbiljan?jasmin10 je napisao/la:Ti mozes zaraditi nešto sa strane a oni ne mogu.
**** skolu,samo kriminal.legenda reala je napisao/la:Izdrzi Ljiljane
Meni uopste nije mrsko uciti i citati, volim to. Upisao sam fakultet iz ljubavi prema nauci. Samo molim politiku da ne ubija volju u menilegenda reala je napisao/la:Izdrzi Ljiljane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.