FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo opušteno! 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Prolazimo Slogu jedva, kao Ljubić birvaktile i onda:
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Valjo bi sad jedan Benko

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Ima li istine da Oliveira ide u Velez na posudbu?
Prenose li se ovi žuti kartoni na kup?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- MokraKifla
- Kontakt:
Zamolio bih moderatore da ostave post radi lakseg pracenja teme. Hvala.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
+1FKSDoGroba je napisao/la: ↑17 dec 2024, 14:44Zamolio bih moderatore da fekaliju odstrane sa teme. Hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
cudo niko ne spominje povratak Rahmanovica 

Prelazni rok nije ni počeo, a ljigo Ibraković je već počeo nametati svoja pojačanja Zekiću!!! Sve što je Zeka tražio izgleda neće dobiti. Evo i ovaj golman što se spominje metar i žilet, potencijalni transferi Gulašvilija i Čelika, šta ako se sve realizuje, kako sve to nadoknaditi i uigrati???
Meni ne izgleda dobro i volio bih da se varama da Zekiću nakon ovog dijela sezone neće puknuti film i da će samo dići sidro i otići.
I same pripreme su planirane tako da ćemo izgleda više vremena potrošiti na vozanje od tačke A do tačke B nego na uigravanje i sve ostalo što prati pripreme.
Izvlačenje parova kupa je očekivano, nisam ni sumnjao da će nas zapasti UZP ili ekipa "17-penal vs 10".
Na hajr na dobro...
Senner je napisao/la: ↑17 dec 2024, 15:20Prelazni rok nije ni počeo, a ljigo Ibraković je već počeo nametati svoja pojačanja Zekiću!!! Sve što je Zeka tražio izgleda neće dobiti. Evo i ovaj golman što se spominje metar i žilet, potencijalni transferi Gulašvilija i Čelika, šta ako se sve realizuje, kako sve to nadoknaditi i uigrati???
Meni ne izgleda dobro i volio bih da se varama da Zekiću nakon ovog dijela sezone neće puknuti film i da će samo dići sidro i otići.
I same pripreme su planirane tako da ćemo izgleda više vremena potrošiti na vozanje od tačke A do tačke B nego na uigravanje i sve ostalo što prati pripreme.
Izvlačenje parova kupa je očekivano, nisam ni sumnjao da će nas zapasti UZP ili ekipa "17-penal vs 10".
Na hajr na dobro...

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Bezveze mi je ovo što ne smiješ imati svoje mišljenje u vezi nekog igrača, već si odmah okarakterisan kao negativac, sigurno da dovođenje novog golmana, a već si se pojačao na toj poziciji ljetos, nije produkt dobre transfer politike. Emil Rockov nije branio godinu dana, znalo se da nije u formi kad smo ga dovodili - ali magično smo mislili da će proigrati.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Ma i vi više pretjerujete, sve se bojim da će Zekić otići zbog transfera, sve se bojim da će Zekić otići zbog sudija ili onaj pobjednik sve se bojim da će Zekić otići zbog malo navijača na stadionu. Ako je tako upitno nek ide odmah.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Meni ovo više liči na neko tvoje mišljenje, nego neke provjerene info? Ako je nešto protiv Zekićeve volje, a da provjereno znaš, onda ok.Senner je napisao/la: ↑17 dec 2024, 15:20Prelazni rok nije ni počeo, a ljigo Ibraković je već počeo nametati svoja pojačanja Zekiću!!! Sve što je Zeka tražio izgleda neće dobiti. Evo i ovaj golman što se spominje metar i žilet, potencijalni transferi Gulašvilija i Čelika, šta ako se sve realizuje, kako sve to nadoknaditi i uigrati???
Na hajr na dobro...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ne trenira nas Zekić za kikiriki 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A i ne treba se zalijetati sa predrasudama za ovog navodno novog golmana?
Iskreno, nisam upućen u kvalitete( ili (ne)kvalitete momka ), ali ne trebamo žuriti sa procjenama. Valjda smo do sad naučili to? Ne moram ići previše u prošlost, dovoljno je pročitati kuknjavu u junu ove godine povodom Saleta, Jovića.. ( na kraju i jedan i drugi su premašili očekivanja, pogotovo Sale ).
Da neko nije optimista radi visine, to mi je jasno, ali pustimo momka prvo da potpiše ugovor i zaigra. Pa ako bude bilo potrebe, kritikovat ćemo ga.
Iskreno, nisam upućen u kvalitete( ili (ne)kvalitete momka ), ali ne trebamo žuriti sa procjenama. Valjda smo do sad naučili to? Ne moram ići previše u prošlost, dovoljno je pročitati kuknjavu u junu ove godine povodom Saleta, Jovića.. ( na kraju i jedan i drugi su premašili očekivanja, pogotovo Sale ).
Da neko nije optimista radi visine, to mi je jasno, ali pustimo momka prvo da potpiše ugovor i zaigra. Pa ako bude bilo potrebe, kritikovat ćemo ga.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Ne znam puno o životu i o odnosima ljudi al znam jedno
ZORANU ZEKICU NE MOŽE NIKO NIŠTA NAMETNUTI
On je imao pokusaj nametanja u Osjeku znamo kako je završilo. A njemu je to matični klub. Stoga. Pustite se šuplje.
ZORANU ZEKICU NE MOŽE NIKO NIŠTA NAMETNUTI
On je imao pokusaj nametanja u Osjeku znamo kako je završilo. A njemu je to matični klub. Stoga. Pustite se šuplje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], boki86, ErosViverosViv, Hajdeee, Imamkarbarum, mire971, nedimmmm1337, sekac, tutankamon1905, Vanja8 i 55 gostiju.