Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Inteligentna ova ustipce
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Taman pustio bradu, da je brijem, nisam ludrasavoje je napisao/la:Obrij se pa neces izgledati.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamisli biti neraspolozen uz ovo

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zašto Kazaz ne izlazi iz onog cumeza.shzna je napisao/la:Kakav fijasko s ispitima.
"Dobar dan profesore"
- "Izetbegovic i njegovi oponenenti... ah dobar dan"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Sjede mi ko budali šamarDonnie Darko je napisao/la:
Zamisli biti neraspolozen uz ovo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Evolution87
- Kontakt:
Odes na uvid da probas izvuci 2 boda za prolaz, iako znas da je to nemoguca misija, i vidis da te je zakidao i sakom i kapom i na kraju ti oduzme jos koji bod i kaze eto sad ti ne fale 2

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja sam tako jednom na uvid i fale mi dva i po boda (puštao s 52, a ne 55). I uhvatio se ja za pitanje gdje sam dobio jedan bod, a ne pet jer nije bilo naglašeno da treba objasniti (kod ostavih devet pitanja jest).I mrtav hladan mi reće, evo vam kolega sad pet bodova, imate 54,5 i padateEvolution87 je napisao/la:Odes na uvid da probas izvuci 2 boda za prolaz, iako znas da je to nemoguca misija, i vidis da te je zakidao i sakom i kapom i na kraju ti oduzme jos koji bod i kaze eto sad ti ne fale 2![]()
![]()
![]()
![]()

A drugi kolega je imao situaciju da je imao 54 boda i profesor mu dao pola boda i oborio ga

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Evolution87
- Kontakt:
Meni dao rjesenja i ja gledam od 4 zadatka, 3 mi 100% tacna i cetvrti fulio kod pretvaranja jedinica zadnji red umjesto 23.12, ja nekako dobio 231.2, zajebo se na digitronu. Hajde tu je i logicno ocekivati da mi skine koji bod, medjutim on je meni skinuo pola zadatka
Za ostala 3 bolje i da ne govorim na sta mi je skidao

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Nisam znao sracunat zateznu kamatu.rasavoje je napisao/la:Kako to mozes znati?

"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Dexe,da ti nije manijak Bukvic predavao TiZO u gim? 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutni direktor Skeja, te trenutni ministar obrazovanja ZDK MensoBesic je napisao/la:Dexe,da ti nije manijak Bukvic predavao TiZO u gim?

Bukvi smo dopuštali da poigra kad šta s nama, ništa više od toga, nije zaslužio

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Novi Pazar 100%. Eventualno Sjenica. Iz crnogorskog dijela nije sigurnoDANTES je napisao/la:Šta misliš iz kojeg je Sandžakog selsa porijeklom Doni? Moć mu se omilila na prvuBosniacum Lilium je napisao/la:Banovalo ihlegenda reala je napisao/la:Sta ovo nema knjizevnika

@Otelo, hoćeš da kazes da ga je oborio iako je imao 54,5%? Profesor, a statisticki nepismen
- legenda reala
- Kontakt:
Ljiljane jesi provjerio ono
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Jesam, istina je. Zenica dominiralegenda reala je napisao/la:Ljiljane jesi provjerio ono
- legenda reala
- Kontakt:
Zavrsi nam to ja i Curtmo smo zainteresovaniBosniacum Lilium je napisao/la:Jesam, istina je. Zenica dominiralegenda reala je napisao/la:Ljiljane jesi provjerio ono
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Donnie Darko
- Kontakt:
U čemu smo to dominantni?Bosniacum Lilium je napisao/la:Jesam, istina je. Zenica dominiralegenda reala je napisao/la:Ljiljane jesi provjerio ono
Kakav sandžak, zar vi mislite da bih ja dopustio sebi da vučem korijene sa istoka

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
U sarajevskim studentskim domovima 
Moze legendooo.
Sandžak*
Od Istoka je sve počelo, zeitgeist se promjera nazad prema Istoku po logičnom slijedu događaja

Moze legendooo.
Sandžak*

Od Istoka je sve počelo, zeitgeist se promjera nazad prema Istoku po logičnom slijedu događaja