@Sabinho, zbog fantasticnog rada uprave ti gubis opklade sa pljuvacima.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cast mi je gospon joker.joker90 je napisao/la:Samo trener koji je vec radio u najjacoj ligi na svijetu dolazi u obzir!
@Sabinho, zbog fantasticnog rada uprave ti gubis opklade sa pljuvacima.
Testo je napisao/la:Besic je napisao/la:Kako stvari stoje neće niko majstore od sarajevskih klubovaTesto je napisao/la:ljudi, izgleda da će željo u europa leauge
Pa dobro nije napravio nesto aman sa PAOKom, ali ga je dosta solidno vodio u Evropskoj ligi gdje su na kraju zavrsili na 3 mjestu sa 7 bodova, u Grckom prvenstvu mu je jedno vrijeme odlicno islo isto.Bosniacum Lilium je napisao/la:pa nije se bas proslavio sa PAOK-om?
High je napisao/la:Nama ni Petrović ne bi valjao jer bismo u prvih 10 kola pod njegovim vodstvom očekivali, a bogme i zahtijevali od njeg, sve pobjede, i to bez primljenog gola. Otjerali bismo ga nakon prvog kiksa, još ga golog skinuli i palili mu bradavice pred svima.
Nista me vise ne moze iznenaditiRinuka je napisao/la:celo ide konama, prestanite pisati o njemu
Testo je napisao/la:Besic je napisao/la:Kako stvari stoje neće niko majstore od sarajevskih klubovaTesto je napisao/la:ljudi, izgleda da će željo u europa leauge
Testo je napisao/la:Testo je napisao/la:Besic je napisao/la:Kako stvari stoje neće niko majstore od sarajevskih klubova
mojne ba besha brata,ako se ne plasiramo a vjerovatno nechemo vodim vas ja sve,i istomishljenike i neistomishljenike u hotel evropu na jedan vochni KUP ako nishta? mrtav sam ozbiljan[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma druze mi smo istomisljenici, samo treba svako slovo procitati, ovo ja nesto na racun kona
a to bi ti ko kone kad su statut usvajali, daj ti nama pare al se mi pitamobordobijeli je napisao/la:mene od same uprave vise brine to sto Tan upravlja s nama ,znaci ode Dino i Kusta ,dodju Mujo i Haso al opet upravlja Tan klubom
Sloboda ostaje bez licence?Majkl je napisao/la:Ja sam ubjedjen da cemo izaci u Evropu ,sad da li ce sloboda osvojiti ili ce Radnik uzeti bod u nedjelju ne znam,ali sam ubjedjen da cemo izaci.
Ja ne znam sta se ti javljas ,i da izadjemo u Evropu ti ces svakako na streamu gledati,ti si "stream navijac".Evander je napisao/la:Sloboda ostaje bez licence?Majkl je napisao/la:Ja sam ubjedjen da cemo izaci u Evropu ,sad da li ce sloboda osvojiti ili ce Radnik uzeti bod u nedjelju ne znam,ali sam ubjedjen da cemo izaci.
Ti si bio ubijeden i u titulu...znaci ostajemo bez Evrope definitivnoMajkl je napisao/la:Ja sam ubjedjen da cemo izaci u Evropu ,sad da li ce sloboda osvojiti ili ce Radnik uzeti bod u nedjelju ne znam,ali sam ubjedjen da cemo izaci.
Jezik pregrizo.zagorski je napisao/la:Ti si bio ubijeden i u titulu...znaci ostajemo bez Evrope definitivnoMajkl je napisao/la:Ja sam ubjedjen da cemo izaci u Evropu ,sad da li ce sloboda osvojiti ili ce Radnik uzeti bod u nedjelju ne znam,ali sam ubjedjen da cemo izaci.
Trenutno korisnika/ca: galia95, TheTruth34 i 16 gostiju.