Koliko si to napunio?Dex je napisao/la: Barem nisi ucila do kasno, pa te probude da ti cestitaju rodjendan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koliko si to napunio?Dex je napisao/la: Barem nisi ucila do kasno, pa te probude da ti cestitaju rodjendan
21rasavoje je napisao/la:
Koliko si to napunio?
Eve ti jedan download od meneUnofficialpage je napisao/la:Prva aplikacija napravljena i postavljena na play store.
Hvala.Sarajlijica1946 je napisao/la:Eve ti jedan download od meneUnofficialpage je napisao/la:Prva aplikacija napravljena i postavljena na play store.
Da nije bilo komunjara, Bih bi bila u rangu Njemacke, bez obzira sto ovi danas ne mogu okreciti ono sto su komunisti napravili.Marsal je napisao/la:Naravno komunjare su bili neljudi jer su nam donijeli struju pritome potopivši jedno omanje groblje. Sa druge strane hvala bogu da danas imamo ljudine koji nam omogućiše da nemamo vode, grijanja a i struje u nekim mjestima i pri tome hvala im što je dženaza nekoliko hiljada maraka i što te sa nekih sarajevskih groblja otkopaju ako ne plaćaš nešto redovno ko što se dogodilo mojoj tetki prije par godina kada je krenula mužu na mezar a na kraju našla mu kosti u nekoj vreći.![]()
![]()
Ma, pusti ba...Marsal je napisao/la:Naravno komunjare su bili neljudi jer su nam donijeli struju pritome potopivši jedno omanje groblje. Sa druge strane hvala bogu da danas imamo ljudine koji nam omogućiše da nemamo vode, grijanja a i struje u nekim mjestima i pri tome hvala im što je dženaza nekoliko hiljada maraka i što te sa nekih sarajevskih groblja otkopaju ako ne plaćaš nešto redovno ko što se dogodilo mojoj tetki prije par godina kada je krenula mužu na mezar a na kraju našla mu kosti u nekoj vreći.![]()
![]()
Jeste. Nivo akumulacije se stalno mijenja, jer je ovo vještačko jezero nastalo za potrebe HE. Trenutno je struja skupa, padavina duži period nije bilo i ovaj potez je sasvim logičan. Iako radikalan, nije toliko rijetka pojava. Očekuje se toplije vrijeme koje će otopiti snijeg, više padavina i to će unormaliti situaciju.dscile je napisao/la:Mene zanima je li bilo neophodno isusiti ovo jezero?
StalkeruBesic je napisao/la:21rasavoje je napisao/la:
Koliko si to napunio?
Lidija ili Milica Pavlović?
Evo reče ti čovjekrasavoje je napisao/la:Koliko si to napunio?Dex je napisao/la: Barem nisi ucila do kasno, pa te probude da ti cestitaju rodjendan
rasavoje je napisao/la: Joj treba mi motivacija da zivim i za sve ostalo.
a tijelomBesic je napisao/la:Ustipce je mozgom u ranim dvadestim
Jel to i tebi milja doslaEvolution87 je napisao/la:E majku **** sve i jednom zaposleniku u vodovodu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ma nije nego kad god za cesmu nema vode, ko da zivim u zimbabveu a ne u sarajevu mater im ****.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel to i tebi milja doslaEvolution87 je napisao/la:E majku **** sve i jednom zaposleniku u vodovodu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
HvalaMokes je napisao/la:Sretan rodendan, @dex
Hvala, slavimo i imendan prvog marta.Valjda treba tako 2 puta, slava da se proslaviDonnie Darko je napisao/la:sretna godišnjica rođenja zavidovićkog apolona svima koji slave
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 3 gosta.