Pa u izvještaju piše da je asistirao kod gola.miky_hz je napisao/la:Kakav je Skoro bio,jel mogao hodati? po ovom prenosu nisam primjetio da je bio u nekoj sansi
Mancini je napisao/la:Pa u izvještaju piše da je asistirao kod gola.miky_hz je napisao/la:Kakav je Skoro bio,jel mogao hodati? po ovom prenosu nisam primjetio da je bio u nekoj sansi
Upravo tako!kajl je napisao/la:Mancini je napisao/la:Pa u izvještaju piše da je asistirao kod gola.miky_hz je napisao/la:Kakav je Skoro bio,jel mogao hodati? po ovom prenosu nisam primjetio da je bio u nekoj sansi
nije škoro asistirao nego bućan. onaj izvještaj je kriza.
ivan.balic je napisao/la:Ne koljemo se majstore. Nema razloga. Vidio sam ja prilike Veleža i slažem se da je bila odlična utakmica.
hearts je napisao/la:
A da je bio Zeljo umjesto Veleza bila bi dva penala i dva crvena kartona...rodjak je napisao/la: Sto se tice penala,da je bila recimo Slavija umjesto Veleza sudija bi sviro oba penala.Po meni i prvi(kada je neko pokupio cemalovica na petercu) i drugi(ruka) su bili penali i sudija ih je mogo slobodno svirati,ali necu o tome da komentarisem ,eto ih tamo(mi smo krivi,mi smo trebali zabiti jos 2 gola pa nas ti nedosudjeni penali ne bi toliko interesovali)
FORZA VELEZ
Ne znam koje probio kod njihovog gola , al je dobro probio haha Ševku na guzicu driblingom poslao ..zizu1991 je napisao/la:Pa to je naprosto nevjerovatno ako je Regoje probijao po strani, koji je inače poznat po svojoj brzini![]()
Šta da očekivamo od ove mladosti onda, šta ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.