RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

malac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la malac » 01 sep 2012, 21:50

danas velez dobar ;) ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 sep 2012, 21:51

miky_hz je napisao/la:Kakav je Skoro bio,jel mogao hodati? po ovom prenosu nisam primjetio da je bio u nekoj sansi
Pa u izvještaju piše da je asistirao kod gola.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 01 sep 2012, 21:56

Mancini je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kakav je Skoro bio,jel mogao hodati? po ovom prenosu nisam primjetio da je bio u nekoj sansi

nije škoro asistirao nego bućan. onaj izvještaj je kriza.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 sep 2012, 22:03

kajl je napisao/la:
Mancini je napisao/la:

nije škoro asistirao nego bućan. onaj izvještaj je kriza.
Upravo tako!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 sep 2012, 22:33

Veoma sam zadovoljan danasnjom ,prije svega,borbenoscu i agilnoscu svih igraca.Mi igramo fino do 16 m i onda se spetljamo,sto znaci nemamo tog zadnjeg pasa koji donosi rezultat.Demic je bio danas jako rastrcan i borben a i svi ostali.Vidi se da Olimpik ima kvalitetnije i iskusnije igrace ali nasi su to nadoknadjivali trkom i borbenoscu.Velez jeste bio bolji u oba poluvremena(Ovi pisu izvjestaje na osnovu radio prenosa ili na osnovu tekstualnog prenosa, sto stvori nekad pogresnu sliku) i imao vise sansi ali je Olimpik imo 2-3 sanse 1 na 1.Steta sto ga Mace ne zabi glavom u zadnjoj minuti,puco pravo u golmana.
I da,Mace je pokazo u ove 2-3 minute sto je danas igro da lici na klasicnog centarfora(meni isti Mesa Kodro)Imo je u te 2-3 minute 2-3 zracna duela koje je sve dobio,i steta da ne dade taj gol u zadnjoj minuti.Volio bih ga viditi kako igra citavu utakmicu jer mi je nekako odmah upao u oko po skokovima.
Sto se tice Olimpika,imali su i oni nekolike dobre sanse,i uglavnom su igrali na sredini terena(zadovoljni bodom).neko je pito za Skoru kakav je bio.nije se puno trudio ni kreto ali je odigro na iskustvo,vidi se da zna ali da nema damara za igru ;) .Imo je nekoliko dobrih asistiranja i to je to.
Sto se tice penala,da je bila recimo Slavija umjesto Veleza sudija bi sviro oba penala ;) .Po meni i prvi(kada je neko pokupio cemalovica na petercu) i drugi(ruka) su bili penali i sudija ih je mogo slobodno svirati,ali necu o tome da komentarisem ,eto ih tamo(mi smo krivi,mi smo trebali zabiti jos 2 gola pa nas ti nedosudjeni penali ne bi toliko interesovali)

P.S.Mladi tim Veleza ima veliki potencijal samo ako budu radili pametno u struci ali i pametno u upravi(da se igraci zadrze barem nekoliko godina zajedno) mogli bi za godinu dvije pucati i za najveci plasman.Ali ovo AKO je veliko pitanje hebi ga,znamo mi nas hebo ti nas

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 01 sep 2012, 22:54

Citam komentare i ne mogu vjerovati da smo bili na istoj tekmi.Velez rastrcan,sto je normalno kada su protiv sebe imali puno iskusniju ekipu i poznatiju po imenima.Olimpic je u prvom poluvremenu pogodio precku i imao dvije prilike oci u oci sa golmanom.U drugom poluvremenu tri istovjetne sanse koje je teze promasiti a vas se golman istakao.O penalu nema zbora a pogotovo da ste bili blizi pobjedi.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 01 sep 2012, 23:04

Pozdrav Mostarcima i evo prvo da kažem da nas je bilo trojica. Pustili su nas u onaj dio gdje su bili ljudi iz oba kluba. Uprava Olimpica malo iznad nas, a Veležovi malo pored nas. Mi mirni i tihi ;)

Sada nešto o utakmici. Začuđuje me koliko sam neobjektivnih stvari tu vidio sada kada sam stigao iz Mostara, tj. Jablanice.

Moram naglasiti da me najviše čudi kako su navijači Veleža zadovoljni igrom. Po meni, igrati na kontre na domaćem terenu je prilično rijetko, ali ako se to vama sviđa onda je OK.

O tome ko je bio bolji, najbolje govori činjenica da je najbolji igrač Veleža bio golman. Četiri puta je skidao 1 na 1. Dva puta Đelmiću i dva puta Kapiću. Velež je imao svoje prilike, ali su Olimpicove bile izglednije.

Reći ću nešto i o navodnom penalu. Stvarno nisam vidio da li je bio penal, a istina nekoliko puta su igrači Veleža padali. Ako je bio, trebalo ga je svirati. Ako ih je pet, treba ih svirati. Čujem da je čovjek u prijenosu rekao da je bilo igranje rukom, a ako sam dobro upučen bio je bar 80 metara udaljen.

Još ću reći da mi je Velež jako drag i da dolazim na vašu temu u miru.

P.S. Alen Škoro odličan. Još nije sasvim spreman, ali vidi se da je majstor. Još malo kada se spremi biće svega.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 sep 2012, 23:10

Momci su danas odigrali veoma dobro i Olimpic je uz pomoc sudija danas otisao kuci neporazen. Ovo je konacno igra kakvu smo ocekivali i nadam se da ce momci nastaviti ovako igrati. Jos treba malo poraditi na koncentraciji kada imamo loptu, jer mi se cini kao da stalno negdje zurimo.

Sada idemo u goste Sarajevu i tamo cemo igrati rastereceno, sto je sigurno prednost za nas.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 01 sep 2012, 23:24

ovim momcima iz sarajeva:
jeste li vi gledali obje ekipe ili samo jednu? :)
ne sjećate se kad je okić sam pred golom lijevom pogodio vanjski dio mreže, kad mu je vaš golman izvadio loptu iz rašlji, kad je malom hebiboviću koji je sam istrčao pred njega u zadnjem trenutku maznuo loptu. kad je onaj vaš mesar išao đonom na ćemalovića u petercu...
mace u zadnjim trenucima sa 3-4 metra puca glavom direktno u golmana...?

ne znam, mogli ste na kraju pobijediti, ali brate niste bili bolji. a to da je velež ovu tekmu igrao na kontre? jeste, ovaj mladi velež ima običaj igrati na kontre, ali koliko se sjećam vaše zadnje dvije prilike su bile iz kontra napada. mislim da je demić više imao loptu u posjedu i više dodavanja napravio nego vaša dva veznjaka.

joj kako bi volio da imamo sve utakmice popraćene detaljnom statistikom, pa da se ne koljemo po forumima ko je imao više udaraca, prilika, posjed lopte, dodavanja... jer očigledno vas nisu zanimale prilike veleža, pa ih niste ni zapamtili.

utakmica je bila odlična, vi niste smjeli izgubiti ili nedimu ode glava. za velež sam bio malo skeptičan pred meč, ali bilo ih je lijepo gledati kako se bore.

i drago mi je što ste bili, dođite nam opet :)

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 01 sep 2012, 23:39

Ne koljemo se majstore. Nema razloga. Vidio sam ja prilike Veleža i slažem se da je bila odlična utakmica.

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 02 sep 2012, 00:15

ivan.balic je napisao/la:Ne koljemo se majstore. Nema razloga. Vidio sam ja prilike Veleža i slažem se da je bila odlična utakmica.

ma ne mislim konkretno na nas, nego inače i po drugim temama.
malo sam možda bio pod dojmom. uglavnom, bio sam skeptičan jer olimpic ima jednu od najskupljih i igrački najkvalitetnijih ekipa u ligi. vama je, kad se pogledaju imena, mjesto među prva tri mjesta.
naša ekipa je tek u stvaranju, tako da nam ovakve utakmice mnogo znače i daju nadu da smo na dobrom putu.

sretno u nastavku prvenstva. nemam ništa protiv nedima, ali čim promijenite trenera eto vas u vrh :)

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 02 sep 2012, 01:57

slika

slika

Malo nas je al' nas ima, vi što niste bili kar'ina vam svima!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 02 sep 2012, 02:07

slika
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 02 sep 2012, 03:09

hearts je napisao/la:slika

hebo majku ovih novinara i rinaka :lol: .Ni ovaj ocito nije bio na utakmici a pise izvjestaj o utakmici :o (iz kojih novina je ovaj isjecak,zna li se)
...kaze kralj i tako se 1:0 zavrsilo prvo poluvrijeme a na samom pocetku drugog poluvremena Olimpik je izjednacio na centarsut Regoja :lol: :lol: :lol: .
Ima li iko ime ovog novinara da mu hebem sve po spisku :evil:

evo sta Nedim kaze

Jusufbegović: Remi je najrealniji ishod
Olimpic je u Mostar danas išao s ciljem da dođe do boda u čemu su Vukovi sa Otoke na kraju uspjeli, iako je Velež u polju bio za nijansu bolji protivnik. Ipak više pravih prilika za postizanje gola imale su Sarajlije.

"Obostrano otvoren meč, sa prilikama pred oba gola. U prvom poluvremenu nismo stajali baš najbolje, ali smo na sreću u samom finišu uspjeli poravnati rezultat. U drugom dijelu smo izmjenama pokušali igru okrenuti na naš mlin, u čemu smo donekle uspjeli. Mislim da je 1:1 najrealniji ishod današnjeg meča," rezime je Nedima Jusufbegovića, trenera Olimpica
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Baloteli
Kontakt:

Post Postao/la Baloteli » 02 sep 2012, 08:12

rodjak je napisao/la: Sto se tice penala,da je bila recimo Slavija umjesto Veleza sudija bi sviro oba penala ;) .Po meni i prvi(kada je neko pokupio cemalovica na petercu) i drugi(ruka) su bili penali i sudija ih je mogo slobodno svirati,ali necu o tome da komentarisem ,eto ih tamo(mi smo krivi,mi smo trebali zabiti jos 2 gola pa nas ti nedosudjeni penali ne bi toliko interesovali)

FORZA VELEZ
A da je bio Zeljo umjesto Veleza bila bi dva penala i dva crvena kartona...
Odakle samo Slaviju izvuce...

Proslo prvenstvo suci su gurali Zelju kada su bili u losoj formi (Zvijezda, Gosk, Zrinjski), a kasnije kada su usli u formu nije im ni trebala pomoc.
Ove sezone isto, kada je potrebno ljudi u crnom odrade svoj posao...

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 02 sep 2012, 11:32

jao izvještaja, sve gori od goreg. čuj poluvrijeme 1:0, majko moja.
regoje probio po desnoj strani :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 sep 2012, 12:00

Pa to je naprosto nevjerovatno ako je Regoje probijao po strani, koji je inače poznat po svojoj brzini :D
Šta da očekivamo od ove mladosti onda, šta ? :roll: :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 sep 2012, 12:21

zizu1991 je napisao/la:Pa to je naprosto nevjerovatno ako je Regoje probijao po strani, koji je inače poznat po svojoj brzini :D
Šta da očekivamo od ove mladosti onda, šta ? :roll: :D
Ne znam koje probio kod njihovog gola , al je dobro probio haha Ševku na guzicu driblingom poslao ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 02 sep 2012, 12:25

Ma zezam se ja, nek' igraju momci, nek' stiču iskustvo :D
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 02 sep 2012, 13:33

otvorena utakmica jučer,bili smo za nijansu bolji i mislim da smo zaslužili pobjedu.demić i bobić najbolji.mace odličan u skokovima i duelima.steta sto nije zabio onaj gol glavom.ovi momci zaslužuju podršku .gruba igra onog ćelavog starohana regoje lik nam je dvojicu igrača povrijedio.trebaju se još spremit za ovih 14 dana pauze i uzeti sarajevu bod(ove).Bravo momci svaka čast.samo ovako nastavite.FORZA VELEŽ.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.