SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Blancos10
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Blancos10 » 25 okt 2019, 18:17

Justin je napisao/la:Nece vam proci jadovi jadni bez dokaza to nista. :kafa:
Pa ne moze niko imat dokaz da si ti znao sta tvoj saigrac cini a bit ce te vi kaznjeni jos samo dok se odredi sve

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 25 okt 2019, 18:48

Blancos10 je napisao/la:
Justin je napisao/la:Nece vam proci jadovi jadni bez dokaza to nista. :kafa:
Pa ne moze niko imat dokaz da si ti znao sta tvoj saigrac cini a bit ce te vi kaznjeni jos samo dok se odredi sve
Ja da sam znao rekao bih mu da to ne cini ili napustam ekipu. Koja je zanimljivost igre tako? :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 okt 2019, 20:31

Justin je napisao/la: Ja mislim da je on stimao sebi golove kad nisu uticali na ishod. Pa koja je zanimljivost igrati ako znas da ces uzeti? A imamo i poraza i remija u sezoni. Da je stimao dobijali bi sve.
123456 je napisao/la:
Hajde ziv bio sekretaru objasni mu na kojoj utakmici je Sarmelino uhvacen da vara i koji rezultat te utakmice je bio.

E svasta, pa da ste dobijali svaku nakon pet kola bi vas otkrili. Dobijali ste onoliko koliko je trebalo da bi sve osvojili. Normalno da nije svaku stimao, nek je nastimao 2-3 utakmice dovoljno je.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 okt 2019, 21:26

Pa daj dokaz da je prepravio Freiburg-Dortmund
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 okt 2019, 21:41

legenda reala je napisao/la:Pa daj dokaz da je prepravio Freiburg-Dortmund
Dokaz si vec dobio, sta mislis kako je uhvacen, tek onako, dodao sebi gol i neko primijetio.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 okt 2019, 21:54

Pivopija je napisao/la:
Dokaz si vec dobio, sta mislis kako je uhvacen, tek onako, dodao sebi gol i neko primijetio.
Znam i kako je uhvacen i sve i ko ga je uhvatio itd. i ok uhvacen kaznjen utakmica ce se ponoviti i idemo dalje.
Nema dokaza da je namjesto ostale utakmice i moze se beze srati al niko nema dokaz i mislim da je sve ovo pisanje i tvoje i ostalih besmisleno i glupo je traziti neke kazne za suigrace i sl, mozda je bas samo varo na ovoj utakmici mozda na svakoj al haj dokazi mozda su oni znali mozda nisu al ni za to nema dokaza.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 okt 2019, 22:00

Pa dovoljno je jednom da ga uhvate da se tim kazni, ponovljena utakmica nije dovoljna kazna. Minimalna kazna bar po.meni bi bila da mu se ove sezone oduzme svaki gol i da rezultati po tom budu racunani. Ima.puno posla, znam, ali svaka druga opcija je preblaga.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 okt 2019, 22:01

legenda reala je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Znam i kako je uhvacen i sve i ko ga je uhvatio itd. i ok uhvacen kaznjen utakmica ce se ponoviti i idemo dalje.
Nema dokaza da je namjesto ostale utakmice i moze se beze srati al niko nema dokaz i mislim da je sve ovo pisanje i tvoje i ostalih besmisleno i glupo je traziti neke kazne za suigrace i sl, mozda je bas samo varo na ovoj utakmici mozda na svakoj al haj dokazi mozda su oni znali mozda nisu al ni za to nema dokaza.
Ko ga je uhvatio i koja utakmica ce se ponoviti, nije mi jasno

Blancos10
Kontakt:

Post Postao/la Blancos10 » 25 okt 2019, 22:02

legenda reala je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Ova utakmica koja ce se ponovit samo Topnicima donosi novu sansu, a ekipa ostaje ne kaznjena ko da nista nije ni bilo, naravno da nema niko dokaza jer niko nije ni pomislio da to radi valjda smo svi tu da se zabavimo pa ko osvoji osvoji

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 okt 2019, 22:08

nerkolfc je napisao/la:Pa dovoljno je jednom da ga uhvate da se tim kazni, ponovljena utakmica nije dovoljna kazna. Minimalna kazna bar po.meni bi bila da mu se ove sezone oduzme svaki gol i da rezultati po tom budu racunani. Ima.puno posla, znam, ali svaka druga opcija je preblaga.
Ispade da je covjek jednu utakmicu varao i to nebitnu, gdje su vec dobili. Ocigledno da ga je trebalo pustiti nekoliko sezona da vara da bi onda razmislili o oduzimanju trofeja. Otkako je usao u savez za jednu sezonu osvojili drugu ligu, kup i super kup, u kupu svaka utakmica dobijena za jedan razlike i on u svakoj strijelac i to dupli, cak i cetiri gola u jednoj, u superkupu dao gol za pobjedu.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 25 okt 2019, 22:19

Hajde ljudi smirite se.Iskreno pivopija mi je ukazao na to kada su nas dobili 1:0 u 5-6 kolu.Nije skenirao utakmicu al je prije pogledao kako je ko tipovao i siguran je 100% da je na toj jednoj utakmici njegov tip bio 1:2 a poslije 2:2 i to je bio njegov odlucujuci gol.E sad formalno nema niko crno na bjelo da je varao prije Al sumnja postoji.Kakva ce biti i da li ce biti kazna za tim u buduce znat ce se uskoro dok Savez to malo elaborira i usaglasi se U svakom slucaju kapiteni ce i o tome odluciti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 okt 2019, 22:30

123456 je napisao/la:Hajde ljudi smirite se.Iskreno pivopija mi je ukazao na to kada su nas dobili 1:0 u 5-6 kolu.Nije skenirao utakmicu al je prije pogledao kako je ko tipovao i siguran je 100% da je na toj jednoj utakmici njegov tip bio 1:2 a poslije 2:2 i to je bio njegov odlucujuci gol.E sad formalno nema niko crno na bjelo da je varao prije Al sumnja postoji.Kakva ce biti i da li ce biti kazna za tim u buduce znat ce se uskoro dok Savez to malo elaborira i usaglasi se U svakom slucaju kapiteni ce i o tome odluciti.
Znali smo da je varao ali nismo imali crno na bijelo dokaz (imam ja na papiru zapisano, ali to niko nece uzeti kao dokaz) ali smo vec nakon dva kola dobili pravi dokaz, mala zamjerka tebi sekretaru sto si odmah nakon prvog varanja sa dokazom objavio to, trebao si sacekati jos koje kolo gdje bi se vidilo da je stimao i pobjede a ne samo sebi golove, da se uvjere i ovi sto kao ne vjeruju.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 okt 2019, 22:31

123456 je napisao/la:Hajde ljudi smirite se.Iskreno pivopija mi je ukazao na to kada su nas dobili 1:0 u 5-6 kolu.Nije skenirao utakmicu al je prije pogledao kako je ko tipovao i siguran je 100% da je na toj jednoj utakmici njegov tip bio 1:2 a poslije 2:2 i to je bio njegov odlucujuci gol.E sad formalno nema niko crno na bjelo da je varao prije Al sumnja postoji.Kakva ce biti i da li ce biti kazna za tim u buduce znat ce se uskoro dok Savez to malo elaborira i usaglasi se U svakom slucaju kapiteni ce i o tome odluciti.
Pa dajte nama stavite Pegi10 da bude kapiten da imamo ikakav uticaj na to glasanje. Ovog Adnana nema ni na mapi.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 25 okt 2019, 22:39

nerkolfc je napisao/la:Pa dovoljno je jednom da ga uhvate da se tim kazni, ponovljena utakmica nije dovoljna kazna. Minimalna kazna bar po.meni bi bila da mu se ove sezone oduzme svaki gol i da rezultati po tom budu racunani. Ima.puno posla, znam, ali svaka druga opcija je preblaga.
Pa ja sam rekao da to bas urade. Jeste da je sigurno dao dosta regularnih sto se vidi i na zadnjem kolu, al nek vam bude. Tako bi skoro sigurno i ispali iz lige.

Ovo ponavljanje utakmice nema logike nikakve.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 okt 2019, 22:52

Justin je napisao/la:
Pa ja sam rekao da to bas urade. Jeste da je sigurno dao dosta regularnih sto se vidi i na zadnjem kolu, al nek vam bude. Tako bi skoro sigurno i ispali iz lige.

Ovo ponavljanje utakmice nema logike nikakve.
Utakmica gdje je uhvacen ste posteno dobili i ne vidim svrhu njenog ponavljanja, utakmicu prije nje ste opet posteno dobili, i onda ide utakmica gdje je nastimao pobjedu. Treba napraviti kompletnu analizu svih vasih utakmica otkad je Sarmelino u savezu i onda ce biti jasnije da li je i koliko varao.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 okt 2019, 22:59

Kakvu analizu ti.mozes napraviti da skontaa da li je namjestio rezultat. Sve mu uzeti i kraj price.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 25 okt 2019, 23:01

Ja fakat pokušavam da skontam zašto se odlučio na taj postupak ali mi ne ide u glavu. Ne znam, možda pubertet.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 25 okt 2019, 23:12

nerkolfc je napisao/la:Kakvu analizu ti.mozes napraviti da skontaa da li je namjestio rezultat. Sve mu uzeti i kraj price.
Evo npr. u kupu prosle sezone Sarmelino je bio prvi strijelac sa 9 golova u 5 utakmica.
1. utakmicu dobili 4-2 (2 gola Sarmelina)
2. dobili 5-4 (2 gola Sarmelina)
3. dobili 5-4 (4 gola Sarmelina)
4. dobili 3-2 (nije intervenisao, barem kod sebe)
5. utakmica, dakle finale, dobili 3-2 (1 gol Sarmelina)

Utakmicu superkupa su dobili 1-0 i on je opet bio strijelac.

Mislim da je ovdje sve jasno.

U kupu i superkupu je sve ocigledno, u ligi je vjerovatno morao manje intervenisati, jer se ne igra na ispadanje, pogura gdje moze da ne bude sumnjivo. Sutra cu bas pogledati stanje u ligi pa cu objaviti.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 26 okt 2019, 00:27

Derdiyok je napisao/la:Ja fakat pokušavam da skontam zašto se odlučio na taj postupak ali mi ne ide u glavu. Ne znam, možda pubertet.
Ma puk'o psihički, imao je dosta turbulentan period. Ali pubertet kako ti kažeš, pa ga i razumijem. To su te godine.

Ps. Sretan rođendan s malim zakašnjenjem.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 26 okt 2019, 01:06

Mokes je napisao/la:
Ma puk'o psihički, imao je dosta turbulentan period. Ali pubertet kako ti kažeš, pa ga i razumijem. To su te godine.

Ps. Sretan rođendan s malim zakašnjenjem.
Bježi ba, ne može ništa biti svetije od foruma :kafa:

Hvala :salut:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.