NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
nurdo i fadil su poslom u svicarskoj vec par dana tako da onaj novinarski clanak da je fadil u zagrebu vjerovatno nije tacan..nesto kontam mozda i ne dode trener mozda doro nastavi ipak je sa ekipom od pocetka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ma Doro nebi mogao podnijeti taj pritisak i breme odgovornosti da bude trener.Sada je lahko vrsiti funkciju v.d.jer što god da napravis bilo dobro,bilo loše ne snosiš neku odgovornost.Po meni,sjajno je analizirao igru Širokog,svaki igrač je na nivou odradio svoj zadatak,zapravo,sa jačim od sebe moras graditi igru prema protivniku a ne svoj stil igre što nas je kostalo ne samo gubitka bodova već i katastrofalne igre.Vjerujem da će znati dobro skontati igru Leotara,mada i Leotar gradi igru prema igrama protivnika.Spaić je iskusniji strateg,ipak mozda pogrijesi.astra1922 je napisao/la:nurdo i fadil su poslom u svicarskoj vec par dana tako da onaj novinarski clanak da je fadil u zagrebu vjerovatno nije tacan..nesto kontam mozda i ne dode trener mozda doro nastavi ipak je sa ekipom od pocetka
Uskoro cemo imati i restoran u sklopu stadiona koji je u zavrsnoj fazi i sa radom bi trebao poceti u ovoj sedmici ! Po dosad vidjenim i uradjenim spadat ce u sam vrh eksluzivnih restorana ! Slike uskoro!
-
- Kontakt:
Mozemo mi govorit sve i svasta , al koje bio na utakmici u subotu , vidio je da je Doro odradio vrhunski posao s taktikom i sa svim , s tim da se ne iskljucuje i samo zalaganje igraca.. 

Slažem se, kao i sa par postova od prije vezano za utakmicu i Dorinu pripremu i odrađivanje trenerskog posla na terenu. Ko iole poznaje fudbalsku igru mogao je vidjeti da je on u jednom momentu vidio slabosti svoje ekipe i u nekoliko preformacija - zamjenom pozicija igrača na terenu, riješio situaciju koja nije bila dobra. To je ipak činjenica da veoma dobro čita utakmicu, poznaje fudbal i da uočene nedostatke sa rasploživim igračima veoma brzo prevaziđe. Taktički je nadigrao puno iskusnijeg i kvalitetnijeg Musu koji dolazi iz, sigurno, najorganizovanije kluba u BiH.SamSvojMajstor je napisao/la:Mozemo mi govorit sve i svasta , al koje bio na utakmici u subotu , vidio je da je Doro odradio vrhunski posao s taktikom i sa svim , s tim da se ne iskljucuje i samo zalaganje igraca..
Možda se većina forumaša neće slagati sa mnom, ali je činjenica da su svi igrači za to da Doro ostane i dalje na čelu stručnog štaba. U krajnjem slučaju do sada smo uvijek tražili naše ljude u struci i u terenu, pa eto nam ga. Doro, kakav je - takav je naš je i sigurno bi ga trebalo podržati pa makar to bila i još jedna utakmica....
po svim kuloarima trebao bi biti nego iz nase regije,rekao sam svima sacekajte srijedu i dobiti cete sve informacijeBosanski zmaj je napisao/la:Po ovome izgleda da nema nista od povrtaka Ratka, ko li ce osvanuti na klupi, ko je taj misticni trener?
A po pisoarima...tuzlajug je napisao/la:po svim kuloarima trebao bi biti nego iz nase regije,rekao sam svima sacekajte srijedu i dobiti cete sve informacijeBosanski zmaj je napisao/la:Po ovome izgleda da nema nista od povrtaka Ratka, ko li ce osvanuti na klupi, ko je taj misticni trener?

mnogi ste neobrazovani i samo vam je cilj stvarati cirkus od svega i uopste vam zvijezda nije bitna,bolje je da se takvi i ne pojavljíji zu na forumurasta1922 je napisao/la:A po pisoarima...tuzlajug je napisao/la:po svim kuloarima trebao bi biti nego iz nase regije,rekao sam svima sacekajte srijedu i dobiti cete sve informacijeBosanski zmaj je napisao/la:Po ovome izgleda da nema nista od povrtaka Ratka, ko li ce osvanuti na klupi, ko je taj misticni trener?
Jel mustafa otiso ili nije, ovi na sportsport pricaju sa njim
Sad i ja to kontam izgleda neko bacio bombu oko njegovog odlaskaTkanton je napisao/la:Jel mustafa otiso ili nije, ovi na sportsport pricaju sa njim
Bas zbog takvih bombi ispadoh neozbiljan gore,izvinjavam se svima koje sam uvrijedio.ludinjo22 je napisao/la:Sad i ja to kontam izgleda neko bacio bombu oko njegovog odlaskaTkanton je napisao/la:Jel mustafa otiso ili nije, ovi na sportsport pricaju sa njim
Ali ovoliko bombasa na jednom mjestu nije bilo ni u bitci na Neretvi.
MUSTAFA OTISAO DEFINITIVNO ali se sve radi u tisini i miru da se nebi stvorila hajka koja bi utjecala na ekipu.upravni odbor novi (sa imenima koji ostaju ili novim) je prioritet pa imenovanje novog direktora i na kraju sefa strucnog staba (i njegovih suradnika),ludinjo22 je napisao/la:Sad i ja to kontam izgleda neko bacio bombu oko njegovog odlaskaTkanton je napisao/la:Jel mustafa otiso ili nije, ovi na sportsport pricaju sa njim
Za mustuluka je odlazak Mustafe , covjeka koji je uveo takav papanluk u klub , udaljio ekipu od navijaca i grada , zapostavio omladinski pogon i samo radio za sebe , svaki transfer u i iz kluba naplacivao za sebe, dovodio srbijanske netalente i golmane koji su smijesni kao i on ! Kratko veliko zlo i molim Boga da je istina da odlazi !
Mustafa se ugledo na Amara Osima, da nije i on otiso na odmor.....rukfash je napisao/la:Za mustuluka je odlazak Mustafe , covjeka koji je uveo takav papanluk u klub , udaljio ekipu od navijaca i grada , zapostavio omladinski pogon i samo radio za sebe , svaki transfer u i iz kluba naplacivao za sebe, dovodio srbijanske netalente i golmane koji su smijesni kao i on ! Kratko veliko zlo i molim Boga da je istina da odlazi !
Sta je sad jel tu ili nije tu, pitanje za milion kuna
nije tu pestalici (nurdo i musto) su proslost zvijezdeTkanton je napisao/la:Mustafa se ugledo na Amara Osima, da nije i on otiso na odmor.....rukfash je napisao/la:Za mustuluka je odlazak Mustafe , covjeka koji je uveo takav papanluk u klub , udaljio ekipu od navijaca i grada , zapostavio omladinski pogon i samo radio za sebe , svaki transfer u i iz kluba naplacivao za sebe, dovodio srbijanske netalente i golmane koji su smijesni kao i on ! Kratko veliko zlo i molim Boga da je istina da odlazi !
Ako je i ovaj prvi onda je proslost i premier liga u gradaccutuzlajug je napisao/la:nije tu pestalici (nurdo i musto) su proslost zvijezdeTkanton je napisao/la:Mustafa se ugledo na Amara Osima, da nije i on otiso na odmor.....rukfash je napisao/la:Za mustuluka je odlazak Mustafe , covjeka koji je uveo takav papanluk u klub , udaljio ekipu od navijaca i grada , zapostavio omladinski pogon i samo radio za sebe , svaki transfer u i iz kluba naplacivao za sebe, dovodio srbijanske netalente i golmane koji su smijesni kao i on ! Kratko veliko zlo i molim Boga da je istina da odlazi !
Otišla su obojica a samim tim i 300 000 km koje je Nurdo davao za Zvijezdu.
Na forumu Zvijezde ko 93. sipaju bombe sa svih strana
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Kako znam da daje Zott te pare. Nurdina je zasluga što ih je doveo kao sponzora.serim je napisao/la:Otišla su obojica a samim tim i 300 000 km koje je Nurdo davao za Zvijezdu.
Dragon Town
Tako sam ja čuo da je mimo Zota nurdo davao toliko para, sad jel bomba il nije nemam pojma.zmaj_Bosne je napisao/la:Kako znam da daje Zott te pare. Nurdina je zasluga što ih je doveo kao sponzora.serim je napisao/la:Otišla su obojica a samim tim i 300 000 km koje je Nurdo davao za Zvijezdu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.