Ako je vjerovati jednom komentaru na facebook-u (osobe koja ga zna ocigledno) on je bivsi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Off topic kone samo da dam podrsku Osimu, ovo taj covjek ne zasluzuje , sto radi bagra iz saveza !!! 

04.10.2009 !
Pa dobro mozda je i krenuo gore, ali kontam ako je istina da je bivsi nakon ove utakmice sumnjam da ce ga sad forsirati kad nije nikad do sada.
Onda nam definitivno treba spic ne mozemo igrat formaciju s 2 spica a imamo ih ukupno 3
scudetto89 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 12:23Off topic kone samo da dam podrsku Osimu, ovo taj covjek ne zasluzuje , sto radi bagra iz saveza !!!![]()

Sve je jasno

Bilo je price i da Ivan ide tako da bismo mogli ostati na 2 spica.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Krpić bi bio najbolja opcija
Krpic je u stalnom kontaktu sa Amarom, i kako sam cuo ukoliko se oslobodi neka plata bit će mjesta za Krpica. Ako je istina za Hajrica i Ivana onda se Krpicu otvaraju vrata. Juricic, E.Zec i Krpic su predobra opcija za napad.
Znaci Hajriceva i Lendriceva plata mogu pokriti Krpicevu plus da ostane nesto para. Lendric je pod ugovorom jos 6 mjeseci tako da ako se i uzme neka para za njega moze se uloziti u ekipu.
Znaci Hajriceva i Lendriceva plata mogu pokriti Krpicevu plus da ostane nesto para. Lendric je pod ugovorom jos 6 mjeseci tako da ako se i uzme neka para za njega moze se uloziti u ekipu.
- PointBlank
- Kontakt:
Moze li se Dado ikako vratiti, forum, iskustva, zna li se.. mi smo bez Dade izgleda gola k kad zapne. Cim nam vezni red padne, padamo i mi
U Poljskoj standardan. Očekujem ga u reprezentaciji, ako ovako nastavi.PointBlank je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:08Moze li se Dado ikako vratiti, forum, iskustva, zna li se.. mi smo bez Dade izgleda gola k kad zapne. Cim nam vezni red padne, padamo i mi
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
kojoj reprezentaciji,da si ti ziv i zdrav ali mi vise nemamo reprezentacijuFoxMulder je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:31U Poljskoj standardan. Očekujem ga u reprezentaciji, ako ovako nastavi.PointBlank je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:08Moze li se Dado ikako vratiti, forum, iskustva, zna li se.. mi smo bez Dade izgleda gola k kad zapne. Cim nam vezni red padne, padamo i mi

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
Ljudi pojacanja traze a mi moramo prvo zavrsiti 10 stvari prije tog, tako da kakva pojacanja. Bolje reci prinove neke pa ako se sta ubode. Neki sreckovic.
2 opcije, prodati pomocni ili da neki lovator dodje (da se donese zakon o sportu ili onako kao njifnje).
2 opcije, prodati pomocni ili da neki lovator dodje (da se donese zakon o sportu ili onako kao njifnje).
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
PRODAVATI IMOVINU ZELJEZNICARA NIJE OPCIJA, to samo lesinari prizeljkuju. Privatizacija je realna opcija, ali nasa pradjedovina se nece prodavati da bi se zakrpile rupe i da se neciji javasluk sakrije.
Ako ima ozbiljan kupac koji je spreman ponuditi tih 12 miliona koliko se spominje, onda to jos sutra sabahom treba zavsriti sa njim.
- PointBlank
- Kontakt:
A sta fali prodati pomocni stadion, ako se nude VELIKE i pristojne pare? Samo pitam.
Nemas koristi od njega, ustvari imas.. lijep teren. To je sve. Sve sto ide u kontru tome - blizina grada, blizina navijaca i drugih ljudi koji nesvjesno ometaju koncentraciju, ini broj drugih faktora, od npr kvalitete zraka u zimskim mjesecima, do sparine ljeti uz one zgradurine i asfalt..
Vjerujem da se moze postici dogovor na obostranu korist, da Zeljeznicar hajruje pare i jos neke mogućnosti, da neko dobije prostor. Svi siti i ovce na broju.
Zeljeznicaru treba kamp izvan grada, na prostoru koji je malo udaljen od očiju javnosti (kao Bayernov trening centar). Trebaju nam i pare da se radi na finansijskoj konsolidaciji, da se ulaze u kadar, igrace, uslove... od praznog terena koristi nema, a i Grbavica je uz dobro odrzavanje itekako sad dobra za povremene treninge, nije kao prije 5 i vise godina kad si poslije treninga morao gusjenice nositi.
Ponosu nema mjesta, kad te zivot ****. Mnogo vece firme i imena su prodavale/mijenjale nesto za nesto.
Sta znas, mozda ova prodaja bude onaj korak, prelomni momenat gdje ce Zeljo rasti i za 20 godina imati toliko para da otkupi to isto mjesto sto je prodao, i sve oko sebe..
Nemas koristi od njega, ustvari imas.. lijep teren. To je sve. Sve sto ide u kontru tome - blizina grada, blizina navijaca i drugih ljudi koji nesvjesno ometaju koncentraciju, ini broj drugih faktora, od npr kvalitete zraka u zimskim mjesecima, do sparine ljeti uz one zgradurine i asfalt..
Vjerujem da se moze postici dogovor na obostranu korist, da Zeljeznicar hajruje pare i jos neke mogućnosti, da neko dobije prostor. Svi siti i ovce na broju.
Zeljeznicaru treba kamp izvan grada, na prostoru koji je malo udaljen od očiju javnosti (kao Bayernov trening centar). Trebaju nam i pare da se radi na finansijskoj konsolidaciji, da se ulaze u kadar, igrace, uslove... od praznog terena koristi nema, a i Grbavica je uz dobro odrzavanje itekako sad dobra za povremene treninge, nije kao prije 5 i vise godina kad si poslije treninga morao gusjenice nositi.
Ponosu nema mjesta, kad te zivot ****. Mnogo vece firme i imena su prodavale/mijenjale nesto za nesto.
Sta znas, mozda ova prodaja bude onaj korak, prelomni momenat gdje ce Zeljo rasti i za 20 godina imati toliko para da otkupi to isto mjesto sto je prodao, i sve oko sebe..
Koja je razlika izmedju prodaje imovine i prodaje kluba s kojom dolazi i sva imovina koju klub ima?
Pa ako budes prodavao da zakrpis rupe , neces imati nista ponuditi potencijalnom investitoru.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Prodaja pomoćnog sa bi se zakrpile rupe ne dolazi u obzir. Da bi prodali nekretninu mora se imati detaljan plan šta i kako, a plana nema na vidiku. Nego hajmo prodati pa šta nam Bog da u budućnosti, to ni pod razno. kakav kamp da se pravi sa koliko terena, pratećih objekata, način održavanja tog kampa koji nije jeftin itd i sl
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.