HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

GradKamena
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la GradKamena » 12 sep 2015, 18:40

Pappy je napisao/la:Nema se nigdje gledati sutra tekma a ? Evo kanim se da sutra krenem za Mostar, al nikako da se nakanim. Nešto me mrzi. :D
Nema prijenosa nigdje,ma naleti majstore vrijeme idealno za mostarske kave ,zene u sorcevima jos opusti oci :D

HNKBranitelj
Kontakt:

Post Postao/la HNKBranitelj » 12 sep 2015, 19:51

Pappy je napisao/la:Nema se nigdje gledati sutra tekma a ? Evo kanim se da sutra krenem za Mostar, al nikako da se nakanim. Nešto me mrzi. :D
Naleti lagano,u Mostaru je suncano,ponesi naocale :D ispred stadiona pojedi par kobasica i sa pivom na stadion,dje ces bolje ? :D
HNK Branitelj Mostar 1992

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 sep 2015, 21:59

Sve je to meni primamljivo, al mrzi me. Nedelja veče,radije sam bio za varijantu kuće i striminga, kad već nema na TV. :mrgreen:

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 sep 2015, 20:00

Ljudi jel vi mislite primit gol ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 13 sep 2015, 20:23

Besic je napisao/la:Ljudi jel vi mislite primit gol ?
Obrana nam je beton :D... Kad tad ćemo primiti gol (a možda i nećemo :D ), šalu na stranu, prošlo kolo i današnje kolo (pogotovo današnja rapsodija) je pokazalo da je Vinko napokon posložio napadačku igru Zrinjskog, o našoj obrani i golmanu neću više pisati hvalospjeve, ali ofanzivni trojac Peko - Zakarić - Todorović sa svojom individualnom kvalitetom i stalnom promjenom mjesta definitivno su naš najpotentniji dio ekipe i reprezentativna pauza je dobro došla očito i njima trojici i Vinku da posloži sve to kako treba :D. Oduševljen igrom, stadion fino popunjen, Ultrasi odlični, baš sve kako treba :D. Za sami kraj sam ostavio Miloša Filipovića. Bože nogometa :tokralju: , kakve dvije majstorije, kakve dvije golčine, savršeno! Ovaj momak treba igrati u prvoj, ali ne znam umjesto koga... Ovaj prije navedeni trojac dobro funkcionira skupa, žao mi bilo koga izbaciti iz prve postave, ali Miloš je definitivno zaslužio igrati u prvoj! Da ne zaboravim i Mešanovića, koji je danas zabio sve što su mu servirali i njemu velike pohvale :thumbup:
Banja Luka, eto nas i ne nosimo darove :cool:

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 13 sep 2015, 21:33

Čime se vi "lupate"...dajte i nama malo!!! :shock:
Godine prolaze jubav ostaje...

Duff

Post Postao/la Duff » 13 sep 2015, 21:49

Sve do prvog gola je bilo loše, a onda poslije gola domimacija...
Zakarić najbolji, mada su svi kao kolektiv odlično odigrali.. golčine Filipovića..... ma sve za 5!

Atmosfera također, stajanje, zapad....
Idemo dalje, hrabro u BL!
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 13 sep 2015, 22:10

još jedna odlična predstava, i evo napokon smo očepili !!!

4 komada u mreži Slavije, od čega 2 remek-djela Filipovića...Posjeta solidna, navijanje odlično, a moram priznati da mi je napokon laknulo da stvaramo prilike.Nakon 1:0 u Rudaru i 3 promašena zicera Meše, večeras 4 gola.Kad se sjetimo one 2 utakmice i patnje protiv Širokog i Čelika, ovo je stvarno melem za oči...

idemo dalje, sada gostovanje u Banja Luci, bit će teška utakmica, ali vjerujem u momke !!!

Denvald
Kontakt:

Post Postao/la Denvald » 13 sep 2015, 22:42

Pa dobro jeste l' vi normalni

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 13 sep 2015, 23:21

johnnyyK je napisao/la:još jedna odlična predstava, i evo napokon smo očepili !!!

4 komada u mreži Slavije, od čega 2 remek-djela Filipovića...Posjeta solidna, navijanje odlično, a moram priznati da mi je napokon laknulo da stvaramo prilike.Nakon 1:0 u Rudaru i 3 promašena zicera Meše, večeras 4 gola.Kad se sjetimo one 2 utakmice i patnje protiv Širokog i Čelika, ovo je stvarno melem za oči...

idemo dalje, sada gostovanje u Banja Luci, bit će teška utakmica, ali vjerujem u momke !!!
Očepili kad najviše treba :D S obzirom na naš stil igre, lakše igramo u gostima, a pogotovo sad, kad smo napadački dio posložili... Borac promjenio trenera, pobjeda im treba, sigurno će ići napadački, što nam i odgovara žešće... Uglavnom nema opuštanja, nema zajebancije, samo nastaviti ovako ozbiljno, ali puna podrška za trenera i ekipu... Ponavljam, kad tad će nam se dogoditi da primimo gol ili da izgubimo, možda u BL, a možda tek za 10 kola (a možda i neće :D )... uglavnom puna podrška treneru i ekipi do kraja :thumbup:
Denvald je napisao/la:Pa dobro jeste l' vi normalni
Jednostavno, dobra ekipa, dobar trener, dobra atmosfera u klubu, za naše pojmove nismo normalni :lol:

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 14 sep 2015, 16:00

[youtube][/youtube]

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 14 sep 2015, 21:15

Dobri ste, nema šta, velika je stvar ne primiti gol u ovakvoj sezoni gdje je svakome svaki bod (gol) bitan.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Duff

Post Postao/la Duff » 15 sep 2015, 03:02

Subota, 19:00h

...jer ja sam skitnica!
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 sep 2015, 12:46

Sarajevo u kupu..hm
Ma bez obzira na snagu protivnika ja bih izveo pričuvnu momčad jer prvenstvo je prioritet, puno su važnije utakmice protiv Borca tri dana ranije i Radnika tri dana nakon ove utakmice...Sjetimo se samo protekle sezone i iscrpljivanja momčadi u kup utakmicama koje nije donjelo ništa...
Sastav: Bandić- Zlatić, A.Radeljić, S.Radeljić, Stojkić- Vranjić, Petrak- Simeunović, Šćepanović, Aćimović- Kordić...pa šta urade urade... a nije ni loš sastav...Sretno Zrinja!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 sep 2015, 12:59

Prolazimo ovo...Vinko je pencilin za FKS :-D
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 15 sep 2015, 13:01

ja zadovoljan, ipak, liga je prioritet :cool:

Sa izmješanim sastavom po pobjedu sa hendikepom :D

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 15 sep 2015, 13:02

Ma izmijesan sastav ce proc ove ekipe iz sredine tabele :wave:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 sep 2015, 14:22

Ibraković: Zrinjski favorit? Ma ni slučajno...
Hahahahahahaha...jok, eto Sarajevo je favorit na gostovanju u Mostaru kod prvoplasirane ekipe u prvenstvu...a lika i izjave...presmješan je...
Inače šta reći o liku koji se, navodno, lažno prestavlja kao autor knjige koju nije napisao on, nego je, navodno, to uradio jedan sportski novinar iz Mostara kojemu ovaj, navodno, nije isplatio dogovoreni honorar za taj posao..Prava seoska varalica...navodno :-D
Volim te bola'!

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 15 sep 2015, 14:33

Ma pusti priče, Sarajevo nije favorit u gostima ni protiv Radnika, a ne protiv nas. Ali sve ce se viditi u srijedu. Nadam se dobroj igri i posjeti.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 15 sep 2015, 14:41

Ja se isto slazem.da je Sarajevo favorit,i nek nastave mislit tako i dalje !

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.