FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

miretm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la miretm » 08 mar 2015, 17:18

Ako moze prijedlog za upravu da domace tekme igramo nedjeljom u 3 mislim da bi vecini to odg pogotovo TM ekipama iz drugih gradova :)
19TM87 ZAVIDOVICI

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 mar 2015, 17:24

miretm je napisao/la:Ako moze prijedlog za upravu da domace tekme igramo nedjeljom u 3 mislim da bi vecini to odg pogotovo TM ekipama iz drugih gradova :)
Taj termin je najbolji i ja sam predlagao prije 2 godine kad je nekako dosla prica o terminima i posjeti :D . Nocni termin ili subota ne odgovara nekim zbog posla,nekim momcima iz drugih gradova, djevojkama i djeci a znamo kakva je sigurnosna situacija za hodanje ili voznju tramvajem navece i mnogi odustaju zbog toga.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 08 mar 2015, 17:30

terabajt je napisao/la:
miretm je napisao/la:Ako moze prijedlog za upravu da domace tekme igramo nedjeljom u 3 mislim da bi vecini to odg pogotovo TM ekipama iz drugih gradova :)
Taj termin je najbolji i ja sam predlagao prije 2 godine kad je nekako dosla prica o terminima i posjeti :D . Nocni termin ili subota ne odgovara nekim zbog posla,nekim momcima iz drugih gradova, djevojkama i djeci a znamo kakva je sigurnosna situacija za hodanje ili voznju tramvajem navece i mnogi odustaju zbog toga.
Ista je situacija bila kad smo osvajali titule pa su u svaka doba tribine bile pune. Ko hoce doci, doci ce da se igra u 12h navece, ko nece naci ce milion jedan razlog. Trenutno dolaze oni koji uvijek dolaze, kad bude pojacanja, bolja ekipa kao iz vremena Amara i tribine ce biti punije. Jesam naporan :yawn:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 mar 2015, 17:36

OdaVeliki je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Ista je situacija bila kad smo osvajali titule pa su u svaka doba tribine bile pune. Ko hoce doci, doci ce da se igra u 12h navece, ko nece naci ce milion jedan razlog. Trenutno dolaze oni koji uvijek dolaze, kad bude pojacanja, bolja ekipa kao iz vremena Amara i tribine ce biti punije. Jesam naporan :yawn:
Kod nas se uvijek odgovara sa tim , u smislu ko nece nade razlog ko hoce nade nacin da dode. Medutim kad se glada sa neke druge strane ekonomske, marketingske, svi pokazatelji pokazuju da ce biti veca posjeta u ovo vrijeme nego radni dan ili navece sto u nekim slucajevima ne mora biti naprimjer kad je derbi. Mislim da se treba boriti za svakog navijaca da se "dovuce" na Grbavicu .
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 08 mar 2015, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 08 mar 2015, 17:44

Nek malo razmisle o ovome,nedjeljom u 3h idealno vjerujte mi ;)
19TM87 ZAVIDOVICI

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 08 mar 2015, 17:50

Ne slazem se. I dalje stojim iza onog da nije bitno koji dan i koje vrijeme. Tu ima dosta stvari. Prije svega da se osvrnem na jug koji izgleda malo je reci katastrofa. Tu su momci koji ne znaju ni sto su tu. Tu su momci koji su se nafurali prije godinu dana da dolaze utakmice, i to rade ocajno i smijesno. Tako da dosta raje vise ne ide na jug, ili idu na jug s strane, a neki su odustali skroz. Imas sjever gdje karta skuplja i kad je bio dobar tim oni su dolazi, a sad se vjerovatno vode s tim necu ja davati pare a da gledam Turkovica(njega bezveze uzeo). Sad da li su to pravi navijaci ili nisu to je druga prica. I jos sam zaboravio one koji nece na stadion jer nemaju gdje pisat, srat, i tako dalje. Uglavnom mislim da vrijeme i dan nisu bitni nikako.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 mar 2015, 17:53

Možda tebi, jer si nezaposleni parazit pa ti je svejedno koji je dan, jer ionako nećeš doći na utakmicu. Ljudima koji rade, a dolaze na utakmice ili bi došli nedjelja savršeno odgovara.
DRUG NEBI TI PUNCA

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 08 mar 2015, 17:56

bagrcavi je napisao/la:Možda tebi, jer si nezaposleni parazit pa ti je svejedno koji je dan, jer ionako nećeš doći na utakmicu. Ljudima koji rade, a dolaze na utakmice ili bi došli nedjelja savršeno odgovara.
Na utakmice idu ti "nezaposleni" pogotovo na gostovanja koja ti nisi vidio ocima. Nego si zaposlen, pravis se pametan posebno kad dodes na forum jer je to jedino mjesto gdje mozes. Ministre zaposleni. :guz:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 mar 2015, 18:02

Zar nisi ti Aldine u ministarstvu zaposlen? Završavaš papire, boravišne i radne dozvole? :rol: :rol: :rol: A i na gostovanja stigneš :tokralju: :clap: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 08 mar 2015, 18:08

Bravo, evo ti banana. Sad stavi naocale, tastaturu ispred sebe i glumi da si faca. :kafa:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 mar 2015, 18:16

Prvo ovo što se izglasalo na skupštini je velika stvar za klub, jer će otvoriti put stranim ulagačima a opet klub neće biti vlasništvo jedno lica što je ispravan potez.Ne želimo raditi ono što je Sarajevo uradilo da jedan čovjek odlučuje o sudbini kluba.

Drugo nadam se da će doći ozbiljan investitor koji će se ugovorom obavezati na određena ulaganja jer Željo nije klub koji će se prodati za 300 000 KM poput Sarajeva.Ipak na kraju krajeva Željo raspolaže sa velikom imovinom stadion,pomoćni teren i uz sto sve su najjači brend u državi.Sve to se mora adekvatno platiti.

Grediću i društvu sve pohvale. :thumbup:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 08 mar 2015, 18:20

Rijesis se ovih pitara bar na ovom dijelu teme i onda se stvori ovaj OdaVeliki i pocne zakuhavati.Uvijek on neku kontru udara.. :facepalm:
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 08 mar 2015, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 08 mar 2015, 18:20

bagrcavi je napisao/la:Zar nisi ti Aldine u ministarstvu zaposlen? Završavaš papire, boravišne i radne dozvole? :rol: :rol: :rol: A i na gostovanja stigneš :tokralju: :clap: :lol:
Aldin je ekonom u klubu.. Ima završenu ekonomiju..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 mar 2015, 18:23

Za ovaj period je najbolje igrati ovaj termin Nedjeljom, mozda cak od 13.00h do 17.0h, pa negdje da se tu nade.

Kasnije, kako bude bilo toplije, bolje je igrati u nocnim terminima mada dzaba Vam sve, ipak onaj tko vrsi prenos, taj ujedno i diktira kada ce se igrati...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 08 mar 2015, 19:02

Saurman je napisao/la:Prvo ovo što se izglasalo na skupštini je velika stvar za klub, jer će otvoriti put stranim ulagačima a opet klub neće biti vlasništvo jedno lica što je ispravan potez.Ne želimo raditi ono što je Sarajevo uradilo da jedan čovjek odlučuje o sudbini kluba.

Drugo nadam se da će doći ozbiljan investitor koji će se ugovorom obavezati na određena ulaganja jer Željo nije klub koji će se prodati za 300 000 KM poput Sarajeva.Ipak na kraju krajeva Željo raspolaže sa velikom imovinom stadion,pomoćni teren i uz sto sve su najjači brend u državi.Sve to se mora adekvatno platiti.

Grediću i društvu sve pohvale. :thumbup:
jedna od osnovnih ideja je da nijedan jedan čovjek ne može raspišati sjelo, pa da se zove donald tramp. ono k'o djeca u parku, ja uzimam loptu i idem kući. ovo je tek početak, ali dobro izgleda.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 mar 2015, 19:43

Zar nismo mi svakako prijavili nedelju,dnevni termin kao termin za nase tekme u ovoj polusezoni!?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 mar 2015, 21:00

bistrikboy je napisao/la:Zar nismo mi svakako prijavili nedelju,dnevni termin kao termin za nase tekme u ovoj polusezoni!?
Jesmo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 08 mar 2015, 22:42

Ma nedjelja majka, subotom neki rade, neki gledaju evropske velikane, prate kladaru, hoce u grad..nedjeljom smo svi tu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 mar 2015, 09:06

osim tome. tomu boli ****.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 09 mar 2015, 11:56

Trenira li sa juniorima ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Bing [Bot], MoSaZeLjo1921 i 26 gostiju.