Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Uštipak ne voli tuđu djecu.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- IlProfessore
- Kontakt:
Nekada ga također nije bilo tu i samim njegovim vještačkim stvaranjem došlo je do narušavanja eko sistema. Sad to dođe ko pozitivna nulaDANTES je napisao/la:To nebitno. Doduše u Kini su komunisti, kada su pravljene brane komplet manastire premještali na druge lokacije..
meni je ovdje trsgilno što nema jezera nema miliona riba, nema eko sistema..

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ne. Ona voli tinejdžereBesic je napisao/la:Uštipak ne voli tuđu djecu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa ovo može biti simpatično ili jezivo.. Sve je u perspektiviDex je napisao/la:Takva su mi bff.S njima se igram stalnoDANTES je napisao/la:Pogotovo ako su nemirna djeca. Meni su tako simpatičniji..Dex je napisao/la:Bebe od godinu, pa do 5-6-7 su brutalno najljepša stvar, koja postoji na planeti,ovo ranije, mi nekako nema smisla, nit priča, nit hoda, samo blijedo gleda

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
"Balkanska društva su nekrofilska društva u kojima su mrtvi važniji od živih"IlProfessore je napisao/la:Nekada ga također nije bilo tu i samim njegovim vještačkim stvaranjem došlo je do narušavanja eko sistema. Sad to dođe ko pozitivna nulaDANTES je napisao/la:To nebitno. Doduše u Kini su komunisti, kada su pravljene brane komplet manastire premještali na druge lokacije..
meni je ovdje trsgilno što nema jezera nema miliona riba, nema eko sistema..![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- IlProfessore
- Kontakt:
Dakle po tebi su stećci nevažni?
I da li bi ti dao i da li bi ti bilo svejedno da se na mjestu gdje su ukopani tvoji najmiliji (roditelji, braća, sestre) napravi neki stadion, dvorana, zabavni park, turistička atrakcija ili neki objekat od velikog značaja u datom trenutku? Ako je odgovor pozitivan i ako bi ostao ravnodušan na to...
I da li bi ti dao i da li bi ti bilo svejedno da se na mjestu gdje su ukopani tvoji najmiliji (roditelji, braća, sestre) napravi neki stadion, dvorana, zabavni park, turistička atrakcija ili neki objekat od velikog značaja u datom trenutku? Ako je odgovor pozitivan i ako bi ostao ravnodušan na to...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
S obzirom, da sam danas još stariji, ta rečenica, zvuči krajnje čudnoDANTES je napisao/la: Pa ovo može biti simpatično ili jezivo.. Sve je u perspektivi

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Progres je najvažnija stvar. HE je u tom trenutku, a i danas bila korisna stvar. Jedina greška je što stećci kao kulturno blago nisu u neki muzej izmješteni. Mrtvima je svejedno šta je iznad njih.IlProfessore je napisao/la:Dakle po tebi su stećci nevažni?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
To su vecinom sela bila, ne samo groblja. Po meni glupo kako god. Mislim da u Lukavcu tamo u pola jezera viri krst vrh crkve. A da su se dole u Hercegovini kada je potapano ljudi bunili oko dzamija.
Koliko se kod nas glupa rijesenja i zastarjela prave, zato nam i jesu zimi gradovi zagadjeni kada nema reda.
Koliko se kod nas glupa rijesenja i zastarjela prave, zato nam i jesu zimi gradovi zagadjeni kada nema reda.
Barem nisi ucila do kasno, pa te probude da ti cestitaju rodjendanrasavoje je napisao/la:Ono kad se probudis.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- IlProfessore
- Kontakt:
Ubij(te) se da Bosna doživi kakav vidljiv progres.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prva aplikacija napravljena i postavljena na play store.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ime kolega,ime.Unofficialpage je napisao/la:Prva aplikacija napravljena i postavljena na play store.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
AutobusiBiH.Besic je napisao/la:Ime kolega,ime.Unofficialpage je napisao/la:Prva aplikacija napravljena i postavljena na play store.![]()
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne bude li tu Prevoz Putnika Zavidovići, briši appUnofficialpage je napisao/la:
AutobusiBiH.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nema, daj podatke i bit' će u roku od 1-2 sataBesic je napisao/la:Ne bude li tu Prevoz Putnika Zavidovići, briši appUnofficialpage je napisao/la:
AutobusiBiH.

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
http://www.prevozputnika.ba/red-vozenje/Unofficialpage je napisao/la:
Nema, daj podatke i bit' će u roku od 1-2 sata

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hvala. Unjet ću.
Ko god ima podatke o redu vožnje za svoj grad neka pošalje. Svaka pomoć je dobro došla.
Ko god ima podatke o redu vožnje za svoj grad neka pošalje. Svaka pomoć je dobro došla.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma kakvi stecci, potopljena naselja, nakon cega su ostala samo groblja i evo ovako se mogu vidjeti. Jedino sto je zapanjujuce bili su skeletni ostaci koji su nadjeni pri pocetku gradnje ovog mosta na zadnjoj slici. Inace, svake godine je jezero pusteno na ovakvu kotu, barem gdje su ove slike, i tu je uvijek neretva i ovakav prizor, jedina novina je da su pretjerali ove godine jer je jezero povuceno totalno prema jablanici.Kawhi je napisao/la:Progres je najvažnija stvar. HE je u tom trenutku, a i danas bila korisna stvar. Jedina greška je što stećci kao kulturno blago nisu u neki muzej izmješteni. Mrtvima je svejedno šta je iznad njih.IlProfessore je napisao/la:Dakle po tebi su stećci nevažni?
Max Allegri