starasavoje je napisao/la:![]()
Jesi se ozenio?

Zar ti licim na takvu osobu?

hos to kakav kredit? nemoj ziv bio.Besic je napisao/la:Ljevak je sretan čovjek,pola društva mu čine bankarke.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
starasavoje je napisao/la:![]()
Jesi se ozenio?
hos to kakav kredit? nemoj ziv bio.Besic je napisao/la:Ljevak je sretan čovjek,pola društva mu čine bankarke.
Najveći rizik je ne rizikovati.Vijadukt je napisao/la:[
hos to kakav kredit? nemoj ziv bio.
Odmah mi naumpadne kako maše onom glavom iz transportera na autoputushzna je napisao/la:E moj druže Beogradski
Pa ko si, reci der?rasavoje je napisao/la:Pa nisam ziva. Sta ti nije jasno?
Sto da ne. Nesto mi se ide na svadbu.
Najbolja serija regije,everBesic je napisao/la:A meni Bitange i princeze: Rat sa Slovenijom
ogulit ce te ustipce anticipativno.Besic je napisao/la:Najveći rizik je ne rizikovati.Vijadukt je napisao/la:[
hos to kakav kredit? nemoj ziv bio.
Misliš da bi mi to smetalo?Vijadukt je napisao/la:
ogulit ce te ustipce anticipativno.
Univerzuma. Poslije nje dolazi Odmori se zaslužio si i Najbolje godineSarmelino je napisao/la: Najbolja serija regije,ever
pravih ili SandžaklijaBosniacum Lilium je napisao/la:Kojovic i Tanovic ista špijunska skola. Sabinin babuka isto bio uvazen spijun. Grac nije vrijedan spomena. Da je ona postala gradonacelnica, izaslo bi 50 hiljada Sarajlija na ulice, to neka znajuIlProfessore je napisao/la:Kakvi crni liberali. Ono su đikani obučeni u liberalne crvene (malo kontradiktornoBosniacum Lilium je napisao/la:Samo neka nisu liberali) dresove na čelu sa peđom, sabinom i gracom
Pravih nema 50 'iljada. Sandžaklija ima.DANTES je napisao/la:pravih ili SandžaklijaBosniacum Lilium je napisao/la:Kojovic i Tanovic ista špijunska skola. Sabinin babuka isto bio uvazen spijun. Grac nije vrijedan spomena. Da je ona postala gradonacelnica, izaslo bi 50 hiljada Sarajlija na ulice, to neka znajuIlProfessore je napisao/la: Kakvi crni liberali. Ono su đikani obučeni u liberalne crvene (malo kontradiktorno) dresove na čelu sa peđom, sabinom i gracom
eto te ko moj predsjednik prof. dr. D. C.Mokes je napisao/la:Nema ih toliko u Sarajevu
Cuj sta je bilo, ljubite se tu pred mojim ocimaBesic je napisao/la:Šta je bilo legendolegenda reala je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 7 gostiju.