Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
Zato ja uvijek vozim ekipicu. Idem 60, zajebavaju me da sporo vozim, a oni naroljani. Zato kad nas zaustavi policija, oni ko bubice, a ja prodjem bez kazne 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma odgoj je više tu. Ja se opijam vikendima od 15. godine. Nedavno sam položio i kad se uzmu ključevi od auta zna se da neću piti. Još mi roditelji nikad u životu nisu bili strogi, al su me naučili šta raditi u kojoj situaciji.Unofficialpage je napisao/la:Bio si u tim godinama ne tako davno a i ja sam sad u tim, radi adrenalin, ne misliš glavom. Tu i roditelji zakažu, nema auta vikendom navečer, po dani može da se vozi na kratkim rutama, čisto da se uči malo. I kad skupi dovoljno para da sebi kupi auto neka voza, taman će odrasti i proći ga te bubice.jasmin10 je napisao/la:Mislim da niko ne mora voziti pijan. Pa bolje prespavati u autu pa ujutro kući. Ili ako baš baš moraš pijan voziti, pa vozi 40 na sat i ne može ti biti ništa.
+1rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa pogledati kako su ovo regulisali na zapadu, gdje mladi ljudi bukvalno žive da se naroljaju vikendom i zna se da poslije idu kući ili taksijem ili sredstvima javnog prijevoza, dakle podizanje nivoa javne svijesti o vožnji pod uticajem, nebitno koliko promila. Konstantne kampanje o tome, počev od srednjih škola pa preko fakulteta, javni mediji, pa onda i kazne ako treba, i to brutalne, pojačane kontrole svakim vikendom, od petka do nedjelje. Zatim i podizanje nivoa javnog prijevoza, uvođenje više linija, posebno navečer i vikendom, kad ih ima najmanje.
Istina je ovo.Raonffa je napisao/la:I još jedna stvar, nije ni jednostavno ako je vozač trijezan a ostali u autu pijani, to zna nekad biti gore nego u obrnutoj situaciji, znam to sve prošao sam.
Ja za pola sata vožnje imam redovno dvije ili tri situacije kad se saserem za život.Bosniacum Lilium je napisao/la:A Rumuni se digli protiv korumpirane ljevicarske vlade. Zato meni cudno sto drustvene mreze ne bruje
A Sarajevu samo jos treba liberal za gradonacelnika....
@Marsale ti cesto osudis i presudis svakom prije nego sto se ista zna. Sabura malo...
Kako meni moja sestricna kaze "Dajdza sto ti vozis tako sporo". Ja otkako sam polozio, cim ulazim u auto, izucim sve sto imam i halalim se sa sa ovim Svijetom
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vidjeh sada u novinama izabran novi gradonačelnik Sarajeva, eh sad mene zanima da li još neki grad u Bosni i Hercegovini ima gradonačelnika, a da pod taj grad spada više opština ?
msm bijeljina, banja luka, tuzla , mostar ... al nisan siguranBelminM23 je napisao/la:Vidjeh sada u novinama izabran novi gradonačelnik Sarajeva, eh sad mene zanima da li još neki grad u Bosni i Hercegovini ima gradonačelnika, a da pod taj grad spada više opština ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mostar, cini mi se.BelminM23 je napisao/la:Vidjeh sada u novinama izabran novi gradonačelnik Sarajeva, eh sad mene zanima da li još neki grad u Bosni i Hercegovini ima gradonačelnika, a da pod taj grad spada više opština ?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hahhaha moguće. Namjerno ga pretićeMokes je napisao/la:Navuci i babu na F1, pa neka pretice babuku, bodija i ostalu ekipu :mrgren:Unofficialpage je napisao/la:
Sad kad smo išli ka Zenici na DC, pretiće otac nekog čovjeka, isprekidana linija, pravac i čovjek ne da da se vratimo u traku, i on po gasu i tek nas pred samu krivinu pusti da se vratimo. Kultura na nivou.
Mozda je pijetao bio taj

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sad za sada mislim da nema. Kod nas u Zenici se šuška da bi to moglo uskoro biti. Jer za gradonačelnika Zenice se glasa od skoro Kaknja pa do skoro Žepča. Ovo mi je postala zanimljiva ideja koja bi po mome mišljenju dodatno gurala Zenicu ka boljem.BelminM23 je napisao/la:Vidjeh sada u novinama izabran novi gradonačelnik Sarajeva, eh sad mene zanima da li još neki grad u Bosni i Hercegovini ima gradonačelnika, a da pod taj grad spada više opština ?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Skaka, srećom nije SDA kadar 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Iskreno mislim, da u Zenici to ne bi funkcionisali, jer gdje potrpat silna ruralna područja van grada, okej, 2 opštine, tamo gdje je mital pa do mosta(naravno računam i Nemilu, Topčić polje, i ostala čuda što su tu, između šopinga i Europe, te drugi dio odatle, pa do sela iza tunela
Zadnja izmjena: Dex, dana/u 06 feb 2017, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo neka nisu liberali 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne valja ti ovo ništaDex je napisao/la:Iskreno mislim, da u Zenici to ne bi funkcionisali, jer gdje potrpat silna ruralna područja van grada, okej, 2 opštine, tamo gdje je mital pa do mosta(naravno računam i Nemilu, Topčić polje, i ostala čuda što su tu, između šopinga i Europe, te drugi dio odatle, pa do sela iza tunela

- IlProfessore
- Kontakt:
Kakvi crni liberali. Ono su đikani obučeni u liberalne crvene (malo kontradiktornoBosniacum Lilium je napisao/la:Samo neka nisu liberali

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je ovo neki bejbi Bakir, ridjavi isto.
Ekonomista covjek svaka cast, gradonacelnik. Postigao 50 puta vise u zivotu vec nego sto zasluzuje.

Ekonomista covjek svaka cast, gradonacelnik. Postigao 50 puta vise u zivotu vec nego sto zasluzuje.
Općina Jalija, Crkvice, Centar, Nemila, Drivuša, Blatuša, aj minDonnie Darko je napisao/la:Ne valja ti ovo ništaDex je napisao/la:Iskreno mislim, da u Zenici to ne bi funkcionisali, jer gdje potrpat silna ruralna područja van grada, okej, 2 opštine, tamo gdje je mital pa do mosta(naravno računam i Nemilu, Topčić polje, i ostala čuda što su tu, između šopinga i Europe, te drugi dio odatle, pa do sela iza tunela

- Donnie Darko
- Kontakt:
Imaš rijeku koja savršeno siječe grad na dva jednaka dijela, ti neke mostove koristišDex je napisao/la:Općina Jalija, Crkvice, Centar, Nemila, Drivuša, Blatuša, aj minDonnie Darko je napisao/la:Ne valja ti ovo ništaDex je napisao/la:Iskreno mislim, da u Zenici to ne bi funkcionisali, jer gdje potrpat silna ruralna područja van grada, okej, 2 opštine, tamo gdje je mital pa do mosta(naravno računam i Nemilu, Topčić polje, i ostala čuda što su tu, između šopinga i Europe, te drugi dio odatle, pa do sela iza tunela

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kojovic i Tanovic ista špijunska skola. Sabinin babuka isto bio uvazen spijun. Grac nije vrijedan spomena. Da je ona postala gradonacelnica, izaslo bi 50 hiljada Sarajlija na ulice, to neka znajuIlProfessore je napisao/la:Kakvi crni liberali. Ono su đikani obučeni u liberalne crvene (malo kontradiktornoBosniacum Lilium je napisao/la:Samo neka nisu liberali) dresove na čelu sa peđom, sabinom i gracom
Ostat ćeš bez DžananovićaDonnie Darko je napisao/la:
Imaš rijeku koja savršeno siječe grad na dva jednaka dijela, ti neke mostove koristiš

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja sam crkvičanin, bio bih kod kuće na obje straneDex je napisao/la:Ostat ćeš bez DžananovićaDonnie Darko je napisao/la:
Imaš rijeku koja savršeno siječe grad na dva jednaka dijela, ti neke mostove koristišKino će ti dodijelit i sve kružne skoro

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.