Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 feb 2017, 15:42

Zato ja uvijek vozim ekipicu. Idem 60, zajebavaju me da sporo vozim, a oni naroljani. Zato kad nas zaustavi policija, oni ko bubice, a ja prodjem bez kazne :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 feb 2017, 16:26

Unofficialpage je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Mislim da niko ne mora voziti pijan. Pa bolje prespavati u autu pa ujutro kući. Ili ako baš baš moraš pijan voziti, pa vozi 40 na sat i ne može ti biti ništa.
Bio si u tim godinama ne tako davno a i ja sam sad u tim, radi adrenalin, ne misliš glavom. Tu i roditelji zakažu, nema auta vikendom navečer, po dani može da se vozi na kratkim rutama, čisto da se uči malo. I kad skupi dovoljno para da sebi kupi auto neka voza, taman će odrasti i proći ga te bubice.
Ma odgoj je više tu. Ja se opijam vikendima od 15. godine. Nedavno sam položio i kad se uzmu ključevi od auta zna se da neću piti. Još mi roditelji nikad u životu nisu bili strogi, al su me naučili šta raditi u kojoj situaciji.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Pa pogledati kako su ovo regulisali na zapadu, gdje mladi ljudi bukvalno žive da se naroljaju vikendom i zna se da poslije idu kući ili taksijem ili sredstvima javnog prijevoza, dakle podizanje nivoa javne svijesti o vožnji pod uticajem, nebitno koliko promila. Konstantne kampanje o tome, počev od srednjih škola pa preko fakulteta, javni mediji, pa onda i kazne ako treba, i to brutalne, pojačane kontrole svakim vikendom, od petka do nedjelje. Zatim i podizanje nivoa javnog prijevoza, uvođenje više linija, posebno navečer i vikendom, kad ih ima najmanje.
+1
Raonffa je napisao/la:I još jedna stvar, nije ni jednostavno ako je vozač trijezan a ostali u autu pijani, to zna nekad biti gore nego u obrnutoj situaciji, znam to sve prošao sam.
Istina je ovo.
Bosniacum Lilium je napisao/la:A Rumuni se digli protiv korumpirane ljevicarske vlade. Zato meni cudno sto drustvene mreze ne bruje :rol:

A Sarajevu samo jos treba liberal za gradonacelnika....

@Marsale ti cesto osudis i presudis svakom prije nego sto se ista zna. Sabura malo...

Kako meni moja sestricna kaze "Dajdza sto ti vozis tako sporo". Ja otkako sam polozio, cim ulazim u auto, izucim sve sto imam i halalim se sa sa ovim Svijetom
Ja za pola sata vožnje imam redovno dvije ili tri situacije kad se saserem za život.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 feb 2017, 16:27

:zviz:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 06 feb 2017, 16:35

Vidjeh sada u novinama izabran novi gradonačelnik Sarajeva, eh sad mene zanima da li još neki grad u Bosni i Hercegovini ima gradonačelnika, a da pod taj grad spada više opština ?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 feb 2017, 16:38

BelminM23 je napisao/la:Vidjeh sada u novinama izabran novi gradonačelnik Sarajeva, eh sad mene zanima da li još neki grad u Bosni i Hercegovini ima gradonačelnika, a da pod taj grad spada više opština ?
msm bijeljina, banja luka, tuzla , mostar ... al nisan siguran
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 feb 2017, 16:41

BelminM23 je napisao/la:Vidjeh sada u novinama izabran novi gradonačelnik Sarajeva, eh sad mene zanima da li još neki grad u Bosni i Hercegovini ima gradonačelnika, a da pod taj grad spada više opština ?
Mostar, cini mi se.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 06 feb 2017, 16:42

Mokes je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
Sad kad smo išli ka Zenici na DC, pretiće otac nekog čovjeka, isprekidana linija, pravac i čovjek ne da da se vratimo u traku, i on po gasu i tek nas pred samu krivinu pusti da se vratimo. Kultura na nivou.
Navuci i babu na F1, pa neka pretice babuku, bodija i ostalu ekipu :mrgren:

Mozda je pijetao bio taj :lol:
Hahhaha moguće. Namjerno ga pretiće :urnebes: :urnebes:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 feb 2017, 16:43

Sad za sada mislim da nema. Kod nas u Zenici se šuška da bi to moglo uskoro biti. Jer za gradonačelnika Zenice se glasa od skoro Kaknja pa do skoro Žepča. Ovo mi je postala zanimljiva ideja koja bi po mome mišljenju dodatno gurala Zenicu ka boljem.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 feb 2017, 16:53

Skaka, srećom nije SDA kadar :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 06 feb 2017, 16:55

Iskreno mislim, da u Zenici to ne bi funkcionisali, jer gdje potrpat silna ruralna područja van grada, okej, 2 opštine, tamo gdje je mital pa do mosta(naravno računam i Nemilu, Topčić polje, i ostala čuda što su tu, između šopinga i Europe, te drugi dio odatle, pa do sela iza tunela
Zadnja izmjena: Dex, dana/u 06 feb 2017, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 feb 2017, 16:56

Samo neka nisu liberali :bih:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 feb 2017, 17:00

slika
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 feb 2017, 17:02

Dex je napisao/la:Iskreno mislim, da u Zenici to ne bi funkcionisali, jer gdje potrpat silna ruralna područja van grada, okej, 2 opštine, tamo gdje je mital pa do mosta(naravno računam i Nemilu, Topčić polje, i ostala čuda što su tu, između šopinga i Europe, te drugi dio odatle, pa do sela iza tunela
Ne valja ti ovo ništa :kafa:

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 06 feb 2017, 17:45

Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo neka nisu liberali :bih:
Kakvi crni liberali. Ono su đikani obučeni u liberalne crvene (malo kontradiktorno :facepalm: ) dresove na čelu sa peđom, sabinom i gracom :lol:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 feb 2017, 17:57

Sta je ovo neki bejbi Bakir, ridjavi isto. :lolno:

Ekonomista covjek svaka cast, gradonacelnik. Postigao 50 puta vise u zivotu vec nego sto zasluzuje.

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 06 feb 2017, 18:02

Donnie Darko je napisao/la:
Dex je napisao/la:Iskreno mislim, da u Zenici to ne bi funkcionisali, jer gdje potrpat silna ruralna područja van grada, okej, 2 opštine, tamo gdje je mital pa do mosta(naravno računam i Nemilu, Topčić polje, i ostala čuda što su tu, između šopinga i Europe, te drugi dio odatle, pa do sela iza tunela
Općina Jalija, Crkvice, Centar, Nemila, Drivuša, Blatuša, aj min :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 feb 2017, 18:05

Dex je napisao/la:
Općina Jalija, Crkvice, Centar, Nemila, Drivuša, Blatuša, aj min :mrgreen:
Imaš rijeku koja savršeno siječe grad na dva jednaka dijela, ti neke mostove koristiš :mrgreen:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 feb 2017, 18:07

IlProfessore je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Samo neka nisu liberali :bih:
Kakvi crni liberali. Ono su đikani obučeni u liberalne crvene (malo kontradiktorno :facepalm: ) dresove na čelu sa peđom, sabinom i gracom :lol:
Kojovic i Tanovic ista špijunska skola. Sabinin babuka isto bio uvazen spijun. Grac nije vrijedan spomena. Da je ona postala gradonacelnica, izaslo bi 50 hiljada Sarajlija na ulice, to neka znaju

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 06 feb 2017, 18:08

Imaš rijeku koja savršeno siječe grad na dva jednaka dijela, ti neke mostove koristiš :mrgreen:
Ostat ćeš bez Džananovića :mrgreen: Kino će ti dodijelit i sve kružne skoro :opaopa:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 06 feb 2017, 18:10

Dex je napisao/la:
Ostat ćeš bez Džananovića :mrgreen: Kino će ti dodijelit i sve kružne skoro :opaopa:
Ja sam crkvičanin, bio bih kod kuće na obje strane :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.