Moglo bi ovo proljece i ljeto biti veoma interesantno. Idemo uprava, iz dvice u kecaBLU SKY je napisao/la:Nebo trepti kao da zemlja gori sprema se olujatm8782 je napisao/la:Ne svidja mi se ovo kad se Manijaci usute![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moglo bi ovo proljece i ljeto biti veoma interesantno. Idemo uprava, iz dvice u kecaBLU SKY je napisao/la:Nebo trepti kao da zemlja gori sprema se olujatm8782 je napisao/la:Ne svidja mi se ovo kad se Manijaci usute![]()
A evo i Gazprom navodno, odustaje od Crvene Zvezde. Zanimljivo, clanak izasao na dan kad su nasi usvojili statutNeandertalac je napisao/la:Moglo bi ovo proljece i ljeto biti veoma interesantno. Idemo uprava, iz dvice u kecaBLU SKY je napisao/la:Nebo trepti kao da zemlja gori sprema se olujatm8782 je napisao/la:Ne svidja mi se ovo kad se Manijaci usute![]()
Slažem se, mada ni ovaj sadašnji nije "hrđav"plavipatriota je napisao/la:iskreno, meni je ovaj "jugoslovenski" ljepši od trenutnog, iskreno
Bez obzira na radovanje ili ne, replika ce ici...corleone87 je napisao/la:Nemojte se ljudi moji radovati udarit ce vam OdaVeliki neku pesimisticku repliku![]()
bagrcavi je napisao/la:evo dvije ljepše verzije tog grbaplavipatriota je napisao/la:koji vam je nas najljepsi grb u historiji?
ovo mi je nenadjeebivo!samo umjesto zvijezde staviti neki drugi znak
izvinjavam se zbog velike slike, new tab!
a i ova je lijepa
eo gabagrcavi je napisao/la:Uradi i sa ljiljanom živ bio
normalaba je napisao/la:Ma samo ovaj![]()
I meni je ovaj dobar samo font mi se ne đasvitm8782 je napisao/la:normalaba je napisao/la:Ma samo ovaj![]()
potpuno se slazem, ovaj krug je sasvim nepotreban, a grb je dobarplavipatriota je napisao/la:meni je na ovom trenutnom npr bespotreban ovaj krug, šta ima pisat na engleskom football club
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, BarbareZeljin, Levin i 59 gostiju.