Daleko mu kuća od naše bila

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
THEC je napisao/la:Celo bi za jedno tri sata mogao postati persona non grata u Sarajevu
Pa ti si nas ubijedjivao da Sloboda nece dobiti licemcu i na tome si gradio optimizam da cemo imati uspjesnu sezonu.Majkl je napisao/la:Hoces igraces ako Sloboda osvoji ili ako stignemo Siroki.Pusti Evandera i Sinanov tariguz,mi nemamo veze sa Kortijkom i sa tim glupostima.Sabinho je napisao/la:Dje @aco? Zovi Dinu pitaj ga hocemo igrati Evropu ispred Kortrijka? Ako necemo da idem raditi na baustelu cim ispiti zavrse
Kakve je Sloboda imala umfale proljetos, osim kad igraju protiv nas - sve je moguće dok ne uđu u svlačionicu nakon druge tekme.THEC je napisao/la:1:2 ili 0:2 i imali bismo Bgm poprilicno jasnu slikuPitarBordo je napisao/la:Samo da napomenem da se igraju dvije utakmice. Ništa se neće znati za 2-3 sata.
A onda preokret za 7 danaTHEC je napisao/la:Celo bi za jedno tri sata mogao postati persona non grata u Sarajevu
Neku noc diskutujemo o urugvajskom cirkusu a gledaj nas hahahah, Nacional zna ako osvoji ide u Copu i ne zavisi od TigresaTHEC je napisao/la:hocemo ako Sloboda osvoji kupSabinho je napisao/la:Dje @aco? Zovi Dinu pitaj ga hocemo igrati Evropu ispred Kortrijka? Ako necemo da idem raditi na baustelu cim ispiti zavrse
Ima i toga. Ako nista sutra nek prepise na njega i mirni.Agamemnon je napisao/la:Samo da pitam vas nesto posto vidim da vas vecina o tome raspravlja.
A kakva je mogucnost da je na papiru vlasnik upravljackih prava sin Tanov(slikavao se u dresu Sarajeva) jer prosto je nemoguce da takav svijetski covjek nezna za to pravilo i da sebi dopusti da jedan klub ostane bez evrope.
Izvinjavam se na upadu na temu.
Ne, Sarajevo je UG. Na papiru nije niko vlasnik Sarajeva.Agamemnon je napisao/la:Samo da pitam vas nesto posto vidim da vas vecina o tome raspravlja.
A kakva je mogucnost da je na papiru vlasnik upravljackih prava sin Tanov(slikavao se u dresu Sarajeva) jer prosto je nemoguce da takav svijetski covjek nezna za to pravilo i da sebi dopusti da jedan klub ostane bez evrope.
Izvinjavam se na upadu na temu.
BelminM23 je napisao/la:Ubleha, igra po naređenju FSRS
Daleko mu kuća od naše bila
kakva smo mi drzava, jednostavnije mu je i brze da prepise i Kardif i Kortrijk na djecu nego u Bosni da ganja papirologiju radi nekih ulogaSabinho je napisao/la:Sutra amidza u opstinu Novo Sarajevo da plati taksu 2,60km i prepise svoj udio na malog. Valja i njemu od necega zivjeti Vincente crni.
buraz ja znam da si ti u toj nekoj "Šemsa Suljaković-Izdali me prijatelji,izdao me brat, crni oblaci" - furci , ali , dan kad Cardiff zaigra u Evropi mi ćemo je osvojiti, a ni ovi iz belgije nisu neki klinac, ako ih on ne pogura drastično....a sumnjam njemu je furka talenti i prodaja....belgijski igrači su popularni pun ih premiership....i mi u zadnje vrijeme....that's it...Evander je napisao/la: Mozemo mi pricati sta zelimo, ali stvari su jasne. UEFA je jako stroga po ovom pitaanju. U buducnosti, ovo bi nam mogao biti ogroman uteg. Desi li se kad da se Cardif, ovi iz Belgije i mi plasiramo u Euro takmicenja, dvije ekipe nece nastupiti sigurno. A i redoslijed prijoriteta ko ce igrati, svima je poznat...
A ako neko misli da ce Tana pogoditi sto mi necemo odigrati par pretkola, onda je taj lud
Njega vise zanima ulazak u Premier ligu, nego mi i belgijanci zajdno i sa Europom i sa svim talentima.DenchiNL je napisao/la:buraz ja znam da si ti u toj nekoj "Šemsa Suljaković-Izdali me prijatelji,izdao me brat, crni oblaci" - furci , ali , dan kad Cardiff zaigra u Evropi mi ćemo je osvojiti, a ni ovi iz belgije nisu neki klinac, ako ih on ne pogura drastično....a sumnjam njemu je furka talenti i prodaja....belgijski igrači su popularni pun ih premiership....i mi u zadnje vrijeme....that's it... [emoji106]Evander je napisao/la: Mozemo mi pricati sta zelimo, ali stvari su jasne. UEFA je jako stroga po ovom pitaanju. U buducnosti, ovo bi nam mogao biti ogroman uteg. Desi li se kad da se Cardif, ovi iz Belgije i mi plasiramo u Euro takmicenja, dvije ekipe nece nastupiti sigurno. A i redoslijed prijoriteta ko ce igrati, svima je poznat...
A ako neko misli da ce Tana pogoditi sto mi necemo odigrati par pretkola, onda je taj lud
ako on može birati , birat će druge, nama kehne par miliona i isto ko da smo igrali evropu....
ne bih rekao, jer ne bi dalje ulagao uopšte....da je to slučaj...Evander je napisao/la: Njega vise zanima ulazak u Premier ligu, nego mi i belgijanci zajdno i sa Europom i sa svim talentima.
Znas koliko Midlsbro dobija ulaskom ove godine?
Znas li koliko se para dobije ulaskom u Premier Ligu?DenchiNL je napisao/la:ne bih rekao, jer ne bi dalje ulagao uopšte....da je to slučaj...Evander je napisao/la: Njega vise zanima ulazak u Premier ligu, nego mi i belgijanci zajdno i sa Europom i sa svim talentima.
Znas koliko Midlsbro dobija ulaskom ove godine?
Cardiff nikad ništa neće osvojit u Engleskoj osim možda opet nekad da uđe u Premiership....surova istina
a čak i za to mu treba stotine miliona da skrši, samo uporedi budžete u ostalih koji promoviraju...
jaz između sredine tabele i degradanata je po stotine miliona funti....
Dan kad on nama krehne koji milion u igracki sastav mi cemo bit bosanski dinamo, a to se nikad nece desit, tako da...DenchiNL je napisao/la:buraz ja znam da si ti u toj nekoj "Šemsa Suljaković-Izdali me prijatelji,izdao me brat, crni oblaci" - furci , ali , dan kad Cardiff zaigra u Evropi mi ćemo je osvojiti, a ni ovi iz belgije nisu neki klinac, ako ih on ne pogura drastično....a sumnjam njemu je furka talenti i prodaja....belgijski igrači su popularni pun ih premiership....i mi u zadnje vrijeme....that's it...Evander je napisao/la: Mozemo mi pricati sta zelimo, ali stvari su jasne. UEFA je jako stroga po ovom pitaanju. U buducnosti, ovo bi nam mogao biti ogroman uteg. Desi li se kad da se Cardif, ovi iz Belgije i mi plasiramo u Euro takmicenja, dvije ekipe nece nastupiti sigurno. A i redoslijed prijoriteta ko ce igrati, svima je poznat...
ako on može birati , birat će druge, nama kehne par miliona i isto ko da smo igrali evropu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.