FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BelminM23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BelminM23 » 11 maj 2016, 19:26

Ubleha, igra po naređenju FSRS

Daleko mu kuća od naše bila :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2016, 19:30

THEC je napisao/la:Celo bi za jedno tri sata mogao postati persona non grata u Sarajevu :urnebes:
:urnebes: :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 11 maj 2016, 19:31

Majkl je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Dje @aco? Zovi Dinu pitaj ga hocemo igrati Evropu ispred Kortrijka? Ako necemo da idem raditi na baustelu cim ispiti zavrse
Hoces igraces ako Sloboda osvoji ili ako stignemo Siroki.Pusti Evandera i Sinanov tariguz,mi nemamo veze sa Kortijkom i sa tim glupostima.
Pa ti si nas ubijedjivao da Sloboda nece dobiti licemcu i na tome si gradio optimizam da cemo imati uspjesnu sezonu.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 11 maj 2016, 19:31

THEC je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Samo da napomenem da se igraju dvije utakmice. Ništa se neće znati za 2-3 sata.
1:2 ili 0:2 i imali bismo Bgm poprilicno jasnu sliku :mrgreen:
Kakve je Sloboda imala umfale proljetos, osim kad igraju protiv nas - sve je moguće dok ne uđu u svlačionicu nakon druge tekme. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 11 maj 2016, 19:32

Samo da pitam vas nesto posto vidim da vas vecina o tome raspravlja.
A kakva je mogucnost da je na papiru vlasnik upravljackih prava sin Tanov(slikavao se u dresu Sarajeva :mrgreen: ) jer prosto je nemoguce da takav svijetski covjek nezna za to pravilo i da sebi dopusti da jedan klub ostane bez evrope.
Izvinjavam se na upadu na temu.
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 11 maj 2016, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 11 maj 2016, 19:33

THEC je napisao/la:Celo bi za jedno tri sata mogao postati persona non grata u Sarajevu :urnebes:
A onda preokret za 7 dana :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 maj 2016, 19:34

THEC je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Dje @aco? Zovi Dinu pitaj ga hocemo igrati Evropu ispred Kortrijka? Ako necemo da idem raditi na baustelu cim ispiti zavrse
hocemo ako Sloboda osvoji kup :D
Neku noc diskutujemo o urugvajskom cirkusu a gledaj nas hahahah, Nacional zna ako osvoji ide u Copu i ne zavisi od Tigresa :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 maj 2016, 19:36

Jel' ono @ajax nekad pravio formacije? :D Sta cemo za sljedecu sezonu? Hocemo nastaviti sa ovom 4411, ili cemo se vratiti na 4231. A mozda probamo i sa 352? :D Bas me zanima.
Evo ja se ne bih bunio da ovu zadnju probamo, jer bas niko to nije pokusao da igra u BiH. Mislim da bi bili nazad ekstra, u sredini bi opet imali 3 igraca, ne trebaju nam ni krila, a naprijed Benko i jos neko da melju.
Posto se ovo cita i u Klubu, uzmite opciju u razmatranje ;) Mogu i pojasniti kako se igra sistem :D Sve sam razradio :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 maj 2016, 19:36

Agamemnon je napisao/la:Samo da pitam vas nesto posto vidim da vas vecina o tome raspravlja.
A kakva je mogucnost da je na papiru vlasnik upravljackih prava sin Tanov(slikavao se u dresu Sarajeva :mrgreen: ) jer prosto je nemoguce da takav svijetski covjek nezna za to pravilo i da sebi dopusti da jedan klub ostane bez evrope.
Ima i toga. Ako nista sutra nek prepise na njega i mirni. :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 maj 2016, 19:37

Agamemnon je napisao/la:Samo da pitam vas nesto posto vidim da vas vecina o tome raspravlja.
Ne, Sarajevo je UG. Na papiru nije niko vlasnik Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 maj 2016, 19:39

Sutra amidza u opstinu Novo Sarajevo da plati taksu 2,60km i prepise svoj udio na malog. Valja i njemu od necega zivjeti Vincente crni.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2016, 19:40

BelminM23 je napisao/la:Ubleha, igra po naređenju FSRS

Daleko mu kuća od naše bila :salut:
:thumbup: :salut:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 11 maj 2016, 19:41

Sabinho je napisao/la:Sutra amidza u opstinu Novo Sarajevo da plati taksu 2,60km i prepise svoj udio na malog. Valja i njemu od necega zivjeti Vincente crni.
kakva smo mi drzava, jednostavnije mu je i brze da prepise i Kardif i Kortrijk na djecu nego u Bosni da ganja papirologiju radi nekih uloga :urnebes: ...a na kraju krajeva ima jos jedna opcija, nakon sto Kortrijk odigra polufinale sa Charleroiem, pa ako prodju i finale sa Genkom/Gentom pa i to prodju onda dolazi superfinale protiv nas, to je najpostenije :lol:
Pyro is not a crime !

DenchiNL
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 11 maj 2016, 19:49

Evander je napisao/la: Mozemo mi pricati sta zelimo, ali stvari su jasne. UEFA je jako stroga po ovom pitaanju. U buducnosti, ovo bi nam mogao biti ogroman uteg. Desi li se kad da se Cardif, ovi iz Belgije i mi plasiramo u Euro takmicenja, dvije ekipe nece nastupiti sigurno. A i redoslijed prijoriteta ko ce igrati, svima je poznat...

A ako neko misli da ce Tana pogoditi sto mi necemo odigrati par pretkola, onda je taj lud :D
buraz ja znam da si ti u toj nekoj "Šemsa Suljaković-Izdali me prijatelji,izdao me brat, crni oblaci" - furci , ali , dan kad Cardiff zaigra u Evropi mi ćemo je osvojiti, a ni ovi iz belgije nisu neki klinac, ako ih on ne pogura drastično....a sumnjam njemu je furka talenti i prodaja....belgijski igrači su popularni pun ih premiership....i mi u zadnje vrijeme....that's it... :thumbup:

ako on može birati , birat će druge, nama kehne par miliona i isto ko da smo igrali evropu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 11 maj 2016, 19:51

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la: Mozemo mi pricati sta zelimo, ali stvari su jasne. UEFA je jako stroga po ovom pitaanju. U buducnosti, ovo bi nam mogao biti ogroman uteg. Desi li se kad da se Cardif, ovi iz Belgije i mi plasiramo u Euro takmicenja, dvije ekipe nece nastupiti sigurno. A i redoslijed prijoriteta ko ce igrati, svima je poznat...

A ako neko misli da ce Tana pogoditi sto mi necemo odigrati par pretkola, onda je taj lud :D
buraz ja znam da si ti u toj nekoj "Šemsa Suljaković-Izdali me prijatelji,izdao me brat, crni oblaci" - furci , ali , dan kad Cardiff zaigra u Evropi mi ćemo je osvojiti, a ni ovi iz belgije nisu neki klinac, ako ih on ne pogura drastično....a sumnjam njemu je furka talenti i prodaja....belgijski igrači su popularni pun ih premiership....i mi u zadnje vrijeme....that's it... [emoji106]

ako on može birati , birat će druge, nama kehne par miliona i isto ko da smo igrali evropu....
Njega vise zanima ulazak u Premier ligu, nego mi i belgijanci zajdno i sa Europom i sa svim talentima.
Znas koliko Midlsbro dobija ulaskom ove godine?

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 maj 2016, 19:54

Malo da razjasnim ovu situaciju malo sam se raspitivao a i nisam djabe studirao pravo ( 7 godina Hehe )

Biti vlasnik upravljačkih prava ne znaci da nesto posjeduješ tj Tan nije vlasnik ničeg sto se tice Sarajeva sto znaci njegov potpis niti njegovo ime ne stoje niti na jednom papiru fk sarajevo jer nigdje na svijetu ne postoji pa ni u ovoj našoj državi da je fizičko lice vlasnik nekog UG. Sto nije slucaj sa belgijancima i cardifom gdje se on vodi kao vlasnik

Imati pravo nad upravljačkim strukturama u klubu i posjedovati isti su dva različita pojma tako da kone imaju mahanje sa europskog koševa.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 11 maj 2016, 19:56

Evander je napisao/la: Njega vise zanima ulazak u Premier ligu, nego mi i belgijanci zajdno i sa Europom i sa svim talentima.
ne bih rekao, jer ne bi dalje ulagao uopšte....da je to slučaj...
Cardiff nikad ništa neće osvojit u Engleskoj osim možda opet nekad da uđe u Premiership....surova istina
a čak i za to mu treba stotine miliona da skrši, samo uporedi budžete u ostalih koji promoviraju...
jaz između sredine tabele i degradanata je po stotine miliona funti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 11 maj 2016, 19:58

Bas da vidimo Obradovica i Hodzica, izmedju ostalih...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 11 maj 2016, 19:59

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la: Njega vise zanima ulazak u Premier ligu, nego mi i belgijanci zajdno i sa Europom i sa svim talentima.
ne bih rekao, jer ne bi dalje ulagao uopšte....da je to slučaj...
Cardiff nikad ništa neće osvojit u Engleskoj osim možda opet nekad da uđe u Premiership....surova istina
a čak i za to mu treba stotine miliona da skrši, samo uporedi budžete u ostalih koji promoviraju...
jaz između sredine tabele i degradanata je po stotine miliona funti....
Znas li koliko se para dobije ulaskom u Premier Ligu?

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 maj 2016, 20:00

DenchiNL je napisao/la:

buraz ja znam da si ti u toj nekoj "Šemsa Suljaković-Izdali me prijatelji,izdao me brat, crni oblaci" - furci , ali , dan kad Cardiff zaigra u Evropi mi ćemo je osvojiti, a ni ovi iz belgije nisu neki klinac, ako ih on ne pogura drastično....a sumnjam njemu je furka talenti i prodaja....belgijski igrači su popularni pun ih premiership....i mi u zadnje vrijeme....that's it... :thumbup:

Dan kad on nama krehne koji milion u igracki sastav mi cemo bit bosanski dinamo, a to se nikad nece desit, tako da...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.