FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
GOOOOOL. Hadžić još jednom pogađa. Kraj prvog dijela. Dva prelijepa gola fudbalera Bayerna.
Ljubi ga brat

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Pa nije ovo naš haha šta vam je
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa navijam ja i za Bayern xDHigh je napisao/la:Pa nije ovo naš haha šta vam je

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
to je do tvog avataramuhamedhulk je napisao/la:Pa navijam ja i za Bayern xDHigh je napisao/la:Pa nije ovo naš haha šta vam je![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovaj forum sve diktira djece mi haahah na sta se god zalis bude
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Mozemo mi pricati sta zelimo, ali stvari su jasne. UEFA je jako stroga po ovom pitaanju. U buducnosti, ovo bi nam mogao biti ogroman uteg. Desi li se kad da se Cardif, ovi iz Belgije i mi plasiramo u Euro takmicenja, dvije ekipe nece nastupiti sigurno. A i redoslijed prijoriteta ko ce igrati, svima je poznat...DenchiNL je napisao/la:nema šta ispitivati situaciju onaj Ling nešta je u upravi i kod nas a i u Kortrijku, dalje od toga neće gledati , samo će primjeniti pravilo koeficijenta ili plasmana u ligi i donijeti odluku .... endemuhamedhulk je napisao/la:Na papiru Tan nije vlasnik, ali u sustini jeste. Eh sad...ako UEFA-i (ili neko posalje zalbu; neki nas/belgijski klub) bude zanimljivo ispitati situaciju, moze svasta ispasti na kraju. Ako se gleda samo papir, jasno je da ovo nema smisla..ako se gleda utjecaj, onda ima smisla. Sve zavisi od perspektive sa koje se gleda. Nadam se da nece biti nikakvih problema, mozda se ovo ne odnosi na predkvalifikacije nego samo na grupe, nisam to skontao?
A ako neko misli da ce Tana pogoditi sto mi necemo odigrati par pretkola, onda je taj lud

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 11 maj 2016, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Negdje sam nedavno čitao da je u jednom Danskom prvoligašu trener dobio otkaz radi foruma zato što taj isti forum redovno čita predsjednik kluba. Navijači tražili ostavku trenera nakon utakmice, navečer uletio predsjednik na forum sutra ujutro uručio otkaz trenerubojler je napisao/la:Ovaj forum sve diktira djece mi haahah na sta se god zalis bude

SRETAN BROJ - 1725
Sve cemo da promjenimo djece mipitic je napisao/la:Negdje sam nedavno čitao da je u jednom Danskom prvoligašu trener dobio otkaz radi foruma zato što taj isti forum redovno čita predsjednik kluba. Navijači tražili ostavku trenera nakon utakmice, navečer uletio predsjednik na forum sutra ujutro uručio otkaz trenerubojler je napisao/la:Ovaj forum sve diktira djece mi haahah na sta se god zalis bude![]()

Želim Saida i novi semafor.
Želim da nas DINO ispoštuje kao Haad i Dulja.Memara je napisao/la:Želim Saida i novi semafor.
SRETAN BROJ - 1725
Dje @aco? Zovi Dinu pitaj ga hocemo igrati Evropu ispred Kortrijka? Ako necemo da idem raditi na baustelu cim ispiti zavrse
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
hocemo ako Sloboda osvoji kupSabinho je napisao/la:Dje @aco? Zovi Dinu pitaj ga hocemo igrati Evropu ispred Kortrijka? Ako necemo da idem raditi na baustelu cim ispiti zavrse

Pyro is not a crime !
Celo bi za jedno tri sata mogao postati persona non grata u Sarajevu 

Pyro is not a crime !
Hoces igraces ako Sloboda osvoji ili ako stignemo Siroki.Pusti Evandera i Sinanov tariguz,mi nemamo veze sa Kortijkom i sa tim glupostima.Sabinho je napisao/la:Dje @aco? Zovi Dinu pitaj ga hocemo igrati Evropu ispred Kortrijka? Ako necemo da idem raditi na baustelu cim ispiti zavrse
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Znati ćemo za 2 sata i 30 min. da li ćelo dolazi u FKSTHEC je napisao/la:Celo bi za jedno tri sata mogao postati persona non grata u Sarajevu

SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja zelim da se prije svake utakmice na domacem terenu pri ulazu na stadion daje po zvrk bureka svakom navijacu i zelim da nas Celo pocede u ligu sampiona.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Samo da napomenem da se igraju dvije utakmice. Ništa se neće znati za 2-3 sata.
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Dje @aco? Zovi Dinu pitaj ga hocemo igrati Evropu ispred Kortrijka? Ako necemo da idem raditi na baustelu cim ispiti zavrse
ne sekiraj se pasha,hochemo ako sloboda uzme
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
1:2 ili 0:2 i imali bismo Bgm poprilicno jasnu slikuPitarBordo je napisao/la:Samo da napomenem da se igraju dvije utakmice. Ništa se neće znati za 2-3 sata.

Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.