FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
bez provociranja ,zar blekic nije sdp,meni se cini da sam gledo neki interviju sa njim ispred zastavica sdp
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Nadam se da ce sve ovo popraviti..i da ce sve aBd biti ok..prosla je i ona kriza,proće i ova ! 

1946
Eto i Adi je sve objasnio. Minderasi se opet otimaju za nas. Vjerovatno ce obecati pokrivanje stadiona, mozda vrate i Husrefa
ma ode sve u .....
Zalizani je lik i po, nema sta

Ti stvarno vjerujes da je MV u stanju otjerati bljakica?UPS je napisao/la:Eto i Adi je sve objasnio. Minderasi se opet otimaju za nas. Vjerovatno ce obecati pokrivanje stadiona, mozda vrate i Husrefa![]()
ma ode sve u .....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ja fakat ne mogu da vjerujem da se taj vaš klub nikako ne može da prođe politike. Nije više ni 46. ni 96. Koji vam je racku više? Uvijek je bilo kopiladi i nije nužno bilo da propadaju u životu, ali vama se baš neda. Začeto silovanjem, jeb.aji ga. Ja se iskreno nadam da ovo što pišeš nije tačno i da se barem ne radi o političkim prepucavanjima jer to fakat više nema smisla.UPS je napisao/la:Eto, meni ste obrisali post a na fksinfo imate cijelu pricu. E jeste i pametni![]()
sad vam ljudi odose tamo
Evo, ipak cu va prenijeti dio, zbog dobronamjernih ljudi![]()
Dakle BP nisu niti ce ikoga izdati. BP zajedno sa zijadom blekicem se za sada nisu uspjeli izboriti sa politickim strujama koje se vrte oko FKS. ..
Dakle, Zijad Blekic je zrtva SDP-a i 2 podpredsjenika kluba. Novopecenog SDP-ovca Mensuda Basica i starog Becirevica Dzevada. Uz to je i Mirzin glas prevagnuo na kantonalnj skupstini u korist SDP-a i SDP mu je zahvalan do groba na tome. Dakle, Blekic je htio smjeniti Mirzu (SDP-ovca), nije mogao. Blekic je htio smjeniti Baljka, Alihodzica i Merdanovica nije mogao. Kada je obznanio svoju odluku zvalo ga je sve sto vrijedi u Bosnjackom korpusu da mu "sugerira" da to ne radi. To je razlog zasto smo naisli na zatvorena vrata kod svih donatora...
Sve u svemu velika je stvar za vas što ste se kutarisali onog pjandure i primitivca. One ostale ljude (mislim na Adija i Rešida) ne znam, pretpostavljam da su bili ok. Otjerajte politiku iz kluba što prije (ako je do nje) i možda nešto i bude od vas.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Megamon
- Kontakt:
Nije bljakic nego Blekic kad vec pises napisi normalno slobodno.pile87 je napisao/la:Ti stvarno vjerujes da je MV u stanju otjerati bljakica?UPS je napisao/la:Eto i Adi je sve objasnio. Minderasi se opet otimaju za nas. Vjerovatno ce obecati pokrivanje stadiona, mozda vrate i Husrefa![]()
ma ode sve u .....
Mirza je dao presudni glas SDP-u tako da kad ga je Blekic pokusao otjerati naisao je na kritike ljudi iz SDP-a
Blekic vise nije mogao da se bori protiv lopova i samovoljno je otisao,ne znam kakve ti inforamacije imas i ko ti prenosi(mozda BAljak,Alihodjic,Fazlagic) al ovo je prava istina.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bitnije je da Blekic nije u stanju da otjera MV a ti sad razmisljaj zasto. Mada su ti ljudi sve napisali ali eto ti opet razmisljajpile87 je napisao/la:Ti stvarno vjerujes da je MV u stanju otjerati bljakica?UPS je napisao/la:Eto i Adi je sve objasnio. Minderasi se opet otimaju za nas. Vjerovatno ce obecati pokrivanje stadiona, mozda vrate i Husrefa![]()
ma ode sve u .....
Necu reci da je u stanju sam otjerati Blekica, ali da bude jezicak na vagi koji ce/je presuditi/o kod njegovog odlaska, to svakako. Necu komentarisati ovo od veceras, jer zaista nisam upucen u te odnose detaljno, pa bih mogao napisati neke gluposti, a to ne zelim.pile87 je napisao/la: Ti stvarno vjerujes da je MV u stanju otjerati bljakica?
Mirzu kao trenera nikad nisam gotivio, sad ne sjecam da li sam to ovdje pisao kad je tek imenovan ili pocetkom sezone, ali covjek jednostavno ne izgleda kao trener, nema tu fizionomiju

Sad je najbitnije polusezonu nekako izgurati do kraja, pa poslije toga opet praviti detaljnu analizu svega kao sto se to uradilo ljetos, jer ocito je da opet mnogo toga ne stima u samom klubu, a izgleda i u odnosu sa igracima. Mozemo mi pisati da su to sve mahalske, ali upravo te mahalaske se dosta puta pokazu kao tace price...
poknjm ti se na vizijuAlen Škoro je napisao/la:Dodjem kuci,otvorim sax,sportsport,fksinfo i lijepsu vijest nisam mogao procitati.
Uprava đesu pare??? Nema para,zato zdravo!
Nadam se da je ovo i konacna odluka,da ne bude nije prihvacena ostavka i sl.
Samo mi nemojte sad govorit,kako je bila neka hijerarhija u klubu i sl,jer se blek sve vrijeme ulizivao navijacima,a najrealniji ce reci sve iskreno,kako se i sta desavalo.
Blek hvala ti za neke lijepe geste,samo mogu i reci geste,jer nisi nista konkretno uradio ti kao predsjednik,svaka cast na borbi za derby(odnosi se na to kako se borio za navijace).
Al si ispao primitivac 1/1.
I ovi crnogorci sad da hoce ici ako Bog da,i nasoj sreci nema kraja.Barem ne mojoj...
U pravi cas se ovo desilo po mom misljenju,mozda iznenadimo listicu nekako imam predosjecaj da ce igraci od srece igrati dobro.I nadam se da ce doci neki predsjednik prije svega s parama,pa onda da bude primjer svima u i oko kluba,s konkretnim vizijama idejama i sl.
Zao mi je onih finih momaka sto su radili - Adija Džemidžića i Rešida Muratovića.
Naci novog trenera,Mirzi ponudit neko mjesto u klubu(tipa sportskog direktora sto je nekad radio).
To je neka moja vizija...
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 08 nov 2010, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
pa jbt ko je taj Baljak imal' ko njegovu sliku neka postavi čisto da vidim i tu nesreću, uspio je otjerati sve što valja iz FK Sarajevo 

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- Alen Škoro
- Kontakt:
sekac je napisao/la:poknjm ti se na vizijuAlen Škoro je napisao/la:Dodjem kuci,otvorim sax,sportsport,fksinfo i lijepsu vijest nisam mogao procitati.
Samo mi nemojte sad govorit,kako je bila neka hijerarhija u klubu i sl,jer se blek sve vrijeme ulizivao navijacima,a najrealniji ce reci sve iskreno,kako se i sta desavalo.
Blek hvala ti za neke lijepe geste,samo mogu i reci geste,jer nisi nista konkretno uradio ti kao predsjednik,svaka cast na borbi za derby(odnosi se na to kako se borio za navijace).
I ovi crnogorci sad da hoce ici ako Bog da,i nasoj sreci nema kraja.Barem ne mojoj...
U pravi cas se ovo desilo po mom misljenju,mozda iznenadimo listicu nekako imam predosjecaj da ce igraci od srece igrati dobro.I nadam se da ce doci neki predsjednik prije svega s parama,pa onda da bude primjer svima u i oko kluba,s konkretnim vizijama idejama i sl.
Zao mi je onih finih momaka sto su radili - Adija Džemidžića i Rešida Muratovića.
Naci novog trenera,Mirzi ponudit neko mjesto u klubu(tipa sportskog direktora sto je nekad radio).
Sto se tice ove vizije,jedina je mrlja MV.
Jednostavno toliko toga smo saznali u samo jednoj veceri,vjerovatno imas acc na fksinfo,sigurno mnoge stvari ni ti sam nisi znao dok neke osobe nisu veceras sve rekle.
Mi navijaci se sad isto neki mutavci osjecamo,nista skoro ne znamo sta se desava u i oko kluba,razocaralo me i ovo sto je BP sve tek u jednoj veceri/danu iznio ili rekao.
NON MOLLARE MAI
http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 819877b557brazzo je napisao/la:pa jbt ko je taj Baljak imal' ko njegovu sliku neka postavi čisto da vidim i tu nesreću, uspio je otjerati sve što valja iz FK Sarajevo

Kako ce ih otjerati kad su oni politicki klub otkako postoje.čamac je napisao/la:Ja fakat ne mogu da vjerujem da se taj vaš klub nikako ne može da prođe politike. Nije više ni 46. ni 96. Koji vam je racku više? Uvijek je bilo kopiladi i nije nužno bilo da propadaju u životu, ali vama se baš neda. Začeto silovanjem, jeb.aji ga. Ja se iskreno nadam da ovo što pišeš nije tačno i da se barem ne radi o političkim prepucavanjima jer to fakat više nema smisla.UPS je napisao/la:Eto, meni ste obrisali post a na fksinfo imate cijelu pricu. E jeste i pametni![]()
sad vam ljudi odose tamo
Evo, ipak cu va prenijeti dio, zbog dobronamjernih ljudi![]()
Dakle BP nisu niti ce ikoga izdati. BP zajedno sa zijadom blekicem se za sada nisu uspjeli izboriti sa politickim strujama koje se vrte oko FKS. ..
Dakle, Zijad Blekic je zrtva SDP-a i 2 podpredsjenika kluba. Novopecenog SDP-ovca Mensuda Basica i starog Becirevica Dzevada. Uz to je i Mirzin glas prevagnuo na kantonalnj skupstini u korist SDP-a i SDP mu je zahvalan do groba na tome. Dakle, Blekic je htio smjeniti Mirzu (SDP-ovca), nije mogao. Blekic je htio smjeniti Baljka, Alihodzica i Merdanovica nije mogao. Kada je obznanio svoju odluku zvalo ga je sve sto vrijedi u Bosnjackom korpusu da mu "sugerira" da to ne radi. To je razlog zasto smo naisli na zatvorena vrata kod svih donatora...
Sve u svemu velika je stvar za vas što ste se kutarisali onog pjandure i primitivca. One ostale ljude (mislim na Adija i Rešida) ne znam, pretpostavljam da su bili ok. Otjerajte politiku iz kluba što prije (ako je do nje) i možda nešto i bude od vas.
Decenijama su njima vladali kumunisti,guzonje i funkcioneri....pred sami rat se furali na savez reformskih snaga Ante Markovića, u ratu i onih nekoliko godina poslije rata furali se na SDA (kocije, fesovi, bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha) SDA im organozovala bakljade i vatromete, placala gostovanja... sad se prešaltali na SDP sa Blekicem, Varesenovicem i ta SPD ovska varijanta.
Dakle, prakticno, citav svoj vijek postojanja taj klub se koketira sa raznim politickim orijentacijama. Oni ne mogu jednostavno bez politike. Kroz citavu svoju istoriju su mjenjali dresove

Pa šta misliš što ih zovu Udbašima? tek tako,jel...budi ozbiljan.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 08 nov 2010, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
ja sam reko vama sta god kazu vi slijepo vjerujete...Alen Škoro je napisao/la:sekac je napisao/la:poknjm ti se na vizijuAlen Škoro je napisao/la:Dodjem kuci,otvorim sax,sportsport,fksinfo i lijepsu vijest nisam mogao procitati.
Sto se tice ove vizije,jedina je mrlja MV.
Jednostavno toliko toga smo saznali u samo jednoj veceri,vjerovatno imas acc na fksinfo,sigurno mnoge stvari ni ti sam nisi znao dok neke osobe nisu veceras sve rekle.
Mi navijaci se sad isto neki mutavci osjecamo,nista skoro ne znamo sta se desava u i oko kluba,razocaralo me i ovo sto je BP sve tek u jednoj veceri/danu iznio ili rekao.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ja eto vi niste politicki klub, niti ste ikada biliMandrak je napisao/la: Kako ce ih otjerati kad su oni politicki klub otkako postoje.
Decenijama su njima vladali kumunisti,guzonje i funkcioneri....pred sami rat se furali na savez reformskih snaga Ante Markovića, u ratu i onih nekoliko godina poslije rata furali se na SDA (kocije, fesovi, bolje treci uz Allaha nego prvi uz pomoc vlaha) SDA im organozovala bakljade i vatromete, placala gostovanja... sad se prešaltali na SDP sa Blekicem, Varesenovicem i ta SPD ovska varijanta.
Dakle, prakticno, citav svoj vijek postojanja taj klub se koketira sa raznim politickim orijentacijama. Oni ne mogu jednostavno bez politike. Kroz citavu svoju istoriju su mjenjali dresove![]()
Pa šta misliš što ih zovu Udbašima? tek tako,jel...budi ozbiljan.

jbs ih svi su isti počevši od ovog na mom avataru,pa u klubovima u savezu pravi prototip obične fudbalske neznalice i usranog lopovaMadafaka je napisao/la:http://www.fksinfo.com/galerija/details ... 819877b557brazzo je napisao/la:pa jbt ko je taj Baljak imal' ko njegovu sliku neka postavi čisto da vidim i tu nesreću, uspio je otjerati sve što valja iz FK Sarajevo

It was turned around so that right looked wrong
posjetil ti psihijatra,hodju?UPS je napisao/la:ja eto vi niste politicki klub, niti ste ikada biliMandrak je napisao/la: Kako ce ih otjerati kad su oni politicki klub otkako postoje.
Dakle, prakticno, citav svoj vijek postojanja taj klub se koketira sa raznim politickim orijentacijama. Oni ne mogu jednostavno bez politike. Kroz citavu svoju istoriju su mjenjali dresove![]()
Pa šta misliš što ih zovu Udbašima? tek tako,jel...budi ozbiljan.![]()
pa vama su stranacke guzonje donedavno na klupi sjedile a u komunizam ste se kleli do dvije hiljade i neke, lako je sada suplju prosipati
sve sto imate dala vam je politika, od kamenog stajanja do tribina i reflektora, da se ne lazemo. Ali trenutno nam niste interesantni, vama se ne bavimo. Vas smo apsolvirali. Zijad vas 'politicki' otresao
Ma jok, lakse otici do Koldze
rekoh, vama se ne bavimo, imate svoju temu pa tamo s*****te 

Taj Zijad za kojeg kažeš da nas je politicki otresao (mada je ono klasicni papanluk i primitivizam,a ne neko otresanje) , ce sad vas otresti ko slinu od sebe i to pod izgovorom "zdravstvenih problema"UPS je napisao/la:ja eto vi niste politicki klub, niti ste ikada biliMandrak je napisao/la: Kako ce ih otjerati kad su oni politicki klub otkako postoje.
Pa šta misliš što ih zovu Udbašima? tek tako,jel...budi ozbiljan.![]()
pa vama su stranacke guzonje donedavno na klupi sjedile a u komunizam ste se kleli do dvije hiljade i neke, lako je sada suplju prosipati
sve sto imate dala vam je politika, od kamenog stajanja do tribina i reflektora, da se ne lazemo. Ali trenutno nam niste interesantni, vama se ne bavimo. Vas smo apsolvirali. Zijad vas 'politicki' otresao

A prije toga vas je otreso po ušima momacki kad vam je udario po 3 KM ulaz da gledate ko telad u ekran,dok se derbi igra na drugom dijelu grada.
djecace sto prije to boljeUPS je napisao/la:Ma jok, lakse otici do Koldzerekoh, vama se ne bavimo, imate svoju temu pa tamo s*****te
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Pantelija i 42 gosta.