RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Maestro^^
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Maestro^^ » 01 sep 2012, 18:36

Osteceni smo za penal :evil: :evil: . Tako kaze Bise , Ristic igrao rukom u sesnaestercu :evil: :evil: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 01 sep 2012, 18:51

Kraj 1-1 :evil: .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 sep 2012, 18:55

AlemC85 je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:ima još jedno poluvrijeme, ne treba srljati, Olimpic će se sigurno umoriti, jer su bili bolji u prvom poluvremenu, pa onda igrati samo na kontre....
neznam koju si ti tekmu gledao, ali velez je bio bolji u prvom poluvremenu a ne olimpic, taman posao napisat da su nasi konacno dobro igrali i upravljali igrom! sudija mi se nesvidja ni sekunde, samo za jednu sranu svira a ta strana nije velez! 2 presmijesna kartona velezu i jedan cist da nemoze bit cistiji penal nije nam odsvirao! sve u svemu ohrabravajuce prvo poluvrijeme veleza!
ja sam napisao ovo jer je Bise tako javio iz mostara, da su bili bolji u prvom dijelu... ;)
slabo je bise to javio! gledao sam citavu tekmu i mogu rec da su nasi bolji bili citavim tokom tekme! najbolje to pokazuje aplauz publike na kraju tekme iako se taj pobjedonosni gol nije dao, borili se ko ludi uz puno trka! ovom danasnjem sudiji netreba dat da ikad vise sudi!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 01 sep 2012, 19:00

ja sam napisao ovo jer je Bise tako javio iz mostara, da su bili bolji u prvom dijelu... ;)[/quote]
slabo je bise to javio! gledao sam citavu tekmu i mogu rec da su nasi bolji bili citavim tokom tekme! najbolje to pokazuje aplauz publike na kraju tekme iako se taj pobjedonosni gol nije dao, borili se ko ludi uz puno trka! ovom danasnjem sudiji netreba dat da ikad vise sudi![/quote]

Dobro jesu li bili penali? Nasto je to doslo da nas sudije u Mostaru kradu ccc

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2012, 19:00

sudija nam nije svirao čisti penal u 75. minuti, a zašto nije svirao, to samo on zna.

sudio nam je ali i presudio Ilija Živković iz orašja, j.ebo ga iljo u pakaš, a Olimpicu ovo nije trebalo da ga čuvaju sudije, ako su bili bolji, po prilikama, zašto nisu pobijedili?

I olimpic je izgleda počeo šurovati s sudijama, ali nikada ih nisam nešto simpatisao, nakon ovoga JOŠ VIŠE..... :evil:

P.S. Idemo dalje, u prvih 5 kola od mogućih 15 bodova smo uzeli 7, što je oko 50%. To i nije loše, ako se zna da nam se predviđalo rasulo, ali su se malo z.ajebali....FORZA VELEŽ

Sudije nastavljaju tamo, gdje su 1992. stali........ :evil: :evil:

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 01 sep 2012, 19:37

AMADUDI je napisao/la:ja sam napisao ovo jer je Bise tako javio iz mostara, da su bili bolji u prvom dijelu... ;)
slabo je bise to javio! gledao sam citavu tekmu i mogu rec da su nasi bolji bili citavim tokom tekme! najbolje to pokazuje aplauz publike na kraju tekme iako se taj pobjedonosni gol nije dao, borili se ko ludi uz puno trka! ovom danasnjem sudiji netreba dat da ikad vise sudi![/quote]

Dobro jesu li bili penali? Nasto je to doslo da nas sudije u Mostaru kradu ccc[/quote]
realno ,kad se i navijacke naocale skinu, jesu! prvi cisto kupi malog mirzu na petercu a drugi u drugom poluvremenu cista ruka odbrambenog igraca olimpica! ali eto momci su dobro igrali, kako je to u clanku opisano rekao bi covjek da je olimpic bolji bio i da je trebao dobit sto nije ni blizu slucaja, svakako i oni su imali svoje sanse ali nema ni govora o tome ko je bolja ekipa bio a to je u ovom slucaju bio velez!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 01 sep 2012, 19:37

Ko pise ove izvjestaje :? , po ovom na ss.ba bi ispalo da se Velež nije sastavio sa loptom , ccc :shock:
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 01 sep 2012, 19:42

mrsko mi trazit pa ako vam nije mrsko reci ko vam je sudio danas
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 01 sep 2012, 19:43

mirzard je napisao/la:mrsko mi trazit pa ako vam nije mrsko reci ko vam je sudio danas

Ilija Živković

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 01 sep 2012, 19:46

bože sačuvaj izvještaja. čuj kodro sa gol linije, nije bila ni blizu.
a ne spominju kako je okićev šut njihov golman skinuo i rašljii i da je velež imao inicijativu skoro čitavu utakmicu. o penalima (u najmanju ruku sumnjivim situacijama) da ne pričam. pa šut zvoića pod faulom, pa mace glavom direktno u golmana, pa riki se spetljao, a išao sam na gol, pa hebibović izletio pred golmana ali mu je ovaj u zadnjem trenutku skinuo.
treba suspendovat i sudiju i ovog lika što je pisao izvještaj na ss.ba

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 01 sep 2012, 20:04

kajl je napisao/la:bože sačuvaj izvještaja. čuj kodro sa gol linije, nije bila ni blizu.
a ne spominju kako je okićev šut njihov golman skinuo i rašljii i da je velež imao inicijativu skoro čitavu utakmicu. o penalima (u najmanju ruku sumnjivim situacijama) da ne pričam. pa šut zvoića pod faulom, pa mace glavom direktno u golmana, pa riki se spetljao, a išao sam na gol, pa hebibović izletio pred golmana ali mu je ovaj u zadnjem trenutku skinuo.
ja kad sam pitao na drugoj temi na osnovu čega oni izbace izvještaj napraviše me budalom. Oni pišu na osnovu izvještaja sa BH radija 1. Onaj koji prati ode u wc fuli javljanje novinara i izostavi iz izvještaja šta je fulio dok je mokrio. Smješno majke mi moje. Ili ga uradi kako treba ili nemoj nikako. Usporedite izvještaj sa **** pa ćete vidjeti da i oni isto rade amateri mrtvi
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 sep 2012, 20:05

Olimpic bio bolji? :lol: Dominirali smo prvo poluvrijeme, Okic zabio majstorski gol, imali jos dosta prilika a oni nisu ni svjesni kako su gol dali :roll: u 45+3. U drugom poluvremenu je Bobic skinuo 2-3 zicera, Okic i Cemalovic imali jos dosta prilika, golman vadi Okicev sut iz raslji, Pred kraj utakmice Mace glavom puca brani golman Olimpica.
U Prvom poluvremenu mislim da je ono bio cist penal, i jos jedan faul cist za Velez nije sviran nekih 20 metara od gola fauliran Zvonic.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 sep 2012, 20:07

Ne treba igracima nista zamjeriti , bili smo bolji definitivno .
Samo ne valja sto kad dodju do 20 metara zele uci sa loptom u gol , penal u drugom poluvremenu cist ko suza ;)
a i u prvom poluvremenu je bila jedna situacija zrela za penala ..
Idemo dalje FORZA VELEŽ !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 01 sep 2012, 20:10

hearts je napisao/la:
kajl je napisao/la:bože sačuvaj izvještaja. čuj kodro sa gol linije, nije bila ni blizu.
ja kad sam pitao na drugoj temi na osnovu čega oni izbace izvještaj napraviše me budalom. Oni pišu na osnovu izvještaja sa BH radija 1. Onaj koji prati ode u wc fuli javljanje novinara i izostavi iz izvještaja šta je fulio dok je mokrio. Smješno majke mi moje. Ili ga uradi kako treba ili nemoj nikako. Usporedite izvještaj sa **** pa ćete vidjeti da i oni isto rade amateri mrtvi

užas. nije problem sa olimpikovim prilikama, mogli su oni na kraju zabiti gol, bobić odlično odbranio. ali brate daj malo objektivnosti, ili manje wc-a i mokrenja.

uglavnom, ja sam zadovoljan igrom, a nisam rezultatom. da hoće svaku utakmicu ovako odigrati, došlazili bi i bodovi.
sad pauza, pa nadam se lijepa utakmicama sa odličnim sarajevom.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 01 sep 2012, 20:14

Ma ja sam govorio generalno ne za ovu utakmicu jer i ne znam šta se dole radilo znam samo da je ovo amterski što rade ili kako Bog zapovijeda ili nikako
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 sep 2012, 20:41

Dobro je.Valjalo bi da je bila pobjeda ali ni remi nije neuspjeh.
Treba biti objektivan.
Nego,šta ćemo sa nedosuđenim penalom?
Hoćemo li kmečati?
Hoćemo li optuživati babu,komitet,državu?
Hoćemo li prijetiti istupanjem iz lige?

Nećemo,mi smo VELEŽ!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 sep 2012, 20:46

Dzafina postavka puno bolja nego protiv Rudara.
Momci su igrali hrabro.
Pokradeni smo za 2 boda od kluba koji je 2 miliona maraka ulozio u ekipu u zadnje dvije godine.
Ja sam licno ponosan da smo postali klub kojem moraju krasti bodove.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2012, 21:25

ma ko ih j.ebe, kada nisu mogli neiskusnog VELEŽA dobiti, šta ih čeka kontra Želje, Širokog i drugih........ ;)

P.S. OVA MOMČAD IMA POTENCIJALA.

Nego raja, jeste li primjetili da je Adnan Bobić konačno iskoristio priliku? Strahovali smo kada je Bandović otišao, ali smo strahovali bez razloga, jer smo dobili super zamjenu. ;)

Mancini
Kontakt:

Fk Velež Mostar

Post Postao/la Mancini » 01 sep 2012, 21:42

Olimpic je u zadnje tri sezone igrao šest puta protiv Širokog i nije izgubio nijednom a sa Željom je prošli put remizirao prvi put na Grbavici.Ipak jeste jednom izgubio 0:1 na Grbavici u septembru 2009.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 01 sep 2012, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 sep 2012, 21:44

Kakav je Skoro bio,jel mogao hodati? po ovom prenosu nisam primjetio da je bio u nekoj sansi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.