slabo je bise to javio! gledao sam citavu tekmu i mogu rec da su nasi bolji bili citavim tokom tekme! najbolje to pokazuje aplauz publike na kraju tekme iako se taj pobjedonosni gol nije dao, borili se ko ludi uz puno trka! ovom danasnjem sudiji netreba dat da ikad vise sudi!AlemC85 je napisao/la:ja sam napisao ovo jer je Bise tako javio iz mostara, da su bili bolji u prvom dijelu...mikki21 je napisao/la:neznam koju si ti tekmu gledao, ali velez je bio bolji u prvom poluvremenu a ne olimpic, taman posao napisat da su nasi konacno dobro igrali i upravljali igrom! sudija mi se nesvidja ni sekunde, samo za jednu sranu svira a ta strana nije velez! 2 presmijesna kartona velezu i jedan cist da nemoze bit cistiji penal nije nam odsvirao! sve u svemu ohrabravajuce prvo poluvrijeme veleza!AlemC85 je napisao/la:ima još jedno poluvrijeme, ne treba srljati, Olimpic će se sigurno umoriti, jer su bili bolji u prvom poluvremenu, pa onda igrati samo na kontre....
slabo je bise to javio! gledao sam citavu tekmu i mogu rec da su nasi bolji bili citavim tokom tekme! najbolje to pokazuje aplauz publike na kraju tekme iako se taj pobjedonosni gol nije dao, borili se ko ludi uz puno trka! ovom danasnjem sudiji netreba dat da ikad vise sudi![/quote]AMADUDI je napisao/la:ja sam napisao ovo jer je Bise tako javio iz mostara, da su bili bolji u prvom dijelu...
mirzard je napisao/la:mrsko mi trazit pa ako vam nije mrsko reci ko vam je sudio danas
ja kad sam pitao na drugoj temi na osnovu čega oni izbace izvještaj napraviše me budalom. Oni pišu na osnovu izvještaja sa BH radija 1. Onaj koji prati ode u wc fuli javljanje novinara i izostavi iz izvještaja šta je fulio dok je mokrio. Smješno majke mi moje. Ili ga uradi kako treba ili nemoj nikako. Usporedite izvještaj sa **** pa ćete vidjeti da i oni isto rade amateri mrtvikajl je napisao/la:bože sačuvaj izvještaja. čuj kodro sa gol linije, nije bila ni blizu.
a ne spominju kako je okićev šut njihov golman skinuo i rašljii i da je velež imao inicijativu skoro čitavu utakmicu. o penalima (u najmanju ruku sumnjivim situacijama) da ne pričam. pa šut zvoića pod faulom, pa mace glavom direktno u golmana, pa riki se spetljao, a išao sam na gol, pa hebibović izletio pred golmana ali mu je ovaj u zadnjem trenutku skinuo.
treba suspendovat i sudiju i ovog lika što je pisao izvještaj na ss.ba
hearts je napisao/la:ja kad sam pitao na drugoj temi na osnovu čega oni izbace izvještaj napraviše me budalom. Oni pišu na osnovu izvještaja sa BH radija 1. Onaj koji prati ode u wc fuli javljanje novinara i izostavi iz izvještaja šta je fulio dok je mokrio. Smješno majke mi moje. Ili ga uradi kako treba ili nemoj nikako. Usporedite izvještaj sa **** pa ćete vidjeti da i oni isto rade amateri mrtvikajl je napisao/la:bože sačuvaj izvještaja. čuj kodro sa gol linije, nije bila ni blizu.
a ne spominju kako je okićev šut njihov golman skinuo i rašljii i da je velež imao inicijativu skoro čitavu utakmicu. o penalima (u najmanju ruku sumnjivim situacijama) da ne pričam. pa šut zvoića pod faulom, pa mace glavom direktno u golmana, pa riki se spetljao, a išao sam na gol, pa hebibović izletio pred golmana ali mu je ovaj u zadnjem trenutku skinuo.
treba suspendovat i sudiju i ovog lika što je pisao izvještaj na ss.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.