ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

darker10
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la darker10 » 28 okt 2019, 16:00

japa je napisao/la:
darker10 je napisao/la:
japa je napisao/la:Deduka je izgleda odlucan da preko 500ica do kraja karijere proba skinuti Connorsa, cim daje prednost Baselu nad Parizom plan je jasan. Naravno pokusace nesto napraviti na GSovima ali 500ice su zicer.
Nadam se da se zajebavas .Ti si svjestan da je lik rodjen u Bazelu i da je odrasto tu? :lol:
Pa jeste i sta stim? Samo jos jedan dobar razlog da preskoci tezi turnir a osvoji laksi jer je ocito cilj Connorsov rekord. Masters je ko mini GS, puno teze ga je osvojiti od 500ice.
Sta sve neces procitat u pm .

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 28 okt 2019, 16:01

jestamaji je napisao/la:gledam summary thiem-schwarzman, jebote ovaj diego nema ništa osim kretanja, ni serve, nijednog bum udarca, ni visine, ništa i opet je tamo gdje jeste! svaka čast, damire gledaj i uči!!

kaže komentator thiem jedini sa 5 turnira ove godine!
Kako bolan nema nista? Ima odlicne udarce. I forehand i backhand. Jedino servis nema, a da to ima bio stalno u top10.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 okt 2019, 16:17

covjek igra svake godine Basel ,jer je logika tu rodjen,tu je poceo i neko se sjetio 2019 godine da napise kako on to svjesno igra jer je lakse osvojiti :urnebes:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 28 okt 2019, 16:27

Ja se slazem sa Pajom da zbog nekih stvari Federer nije goat, ali sad vec pretjeruje. Covjek igra Bazel iz jasnih razloga. Zamjeriti mu jer osvaja nesto slabiji turnir sa blizu 40 godina je smijesno. Da je pet godina mladji igrao bi sigurno i Pariz. Ovako je normalno da ce taktizirati.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 okt 2019, 16:30

logika da je ispao ranije tu,da nije osvojio imao bi koji dan vise odmora i igrao bi Pariz....ovako nesto skakati sa 39 godina sa turnira na turnir bio bi lud...posebno jer je GS blizu za mjesec dana ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 28 okt 2019, 16:45

delinjo je napisao/la:logika da je ispao ranije tu,da nije osvojio imao bi koji dan vise odmora i igrao bi Pariz....ovako nesto skakati sa 39 godina sa turnira na turnir bio bi lud...posebno jer je GS blizu za mjesec dana ....
Bratiću, jedan dan su mu bitni samo GS, jedan dan svi turniri se računaju... :hmmmmm:

Sad kažeš neka se sprema za GS, a slavite jučer Basel kao da je u pitanju neki ozbiljan turnir. :lol: :lol:

Dobro kaže Rafa brat, prepao se djed da će dobiti po pjevalu od bika, pa bježanija... :mrgreen:

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 28 okt 2019, 16:49

Ja fakat ne znam kako vi mozete napisat da se neko nekog prepo,a lik nije dobio starca na betonu sad ce i 6 punih godina,a u indoor uslovima ga je dobio svega jednom.Pa ima gori rekord u indoor mecevima protiv Federera nego Federer protiv njega na sljaci :rol: De se makar sprdajte oko neceg sto ima smisla tipa ovog njihovog rekorda na zemlji,bjezaniji sa RG il nesto slicno.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 okt 2019, 16:55

Ja. Msm da ce se Fedja povuci sa svih turnira gdje je Rafa prijavljen, Rafa ce se povuci sa svih tur gdje je Novak prijavljen, Noavk ce se povuci sa svih tur gdje je Medo prijavljen, znaci oni haman vise nece ni igrati tenis po vasoj logici

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 28 okt 2019, 17:01

Najjace mi je kada mi navode kako Federer 10 godina igra Basel kao da sam ja rekao da je prvi put tamo dosao. Samo sam zakljucio da je ocito Federer stavio u fokus 500ice malo vise nego prije jer mu je stalo da se docepa rekorda, siguran sam da ce sljedece sezone 4 500ice igrati..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 28 okt 2019, 17:04

japa je napisao/la:Najjace mi je kada mi navode kako Federer 10 godina igra Basel kao da sam ja rekao da je prvi put tamo dosao. Samo sam zakljucio da je ocito Federer stavio u fokus 500ice malo vise nego prije jer mu je stalo da se docepa rekorda, siguran sam da ce sljedece sezone 4 500ice igrati..
Dubai, Halle, Basel kao i svake godine unazad 15 godina

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 28 okt 2019, 17:31

darker10 je napisao/la:Ja fakat ne znam kako vi mozete napisat da se neko nekog prepo,a lik nije dobio starca na betonu sad ce i 6 punih godina,a u indoor uslovima ga je dobio svega jednom.Pa ima gori rekord u indoor mecevima protiv Federera nego Federer protiv njega na sljaci :rol: De se makar sprdajte oko neceg sto ima smisla tipa ovog njihovog rekorda na zemlji,bjezaniji sa RG il nesto slicno.
Nije ga dobio, kad je ispadao od levatina i prije Rafe, a u Australiji 2017 je Rafa sam sebe pobijedio u finalu, znamo i kako...

Rafa iz tog finala 2017 i Rafa sad druže, razlika je svemirski brod!
Roger bolan od finala 2018 na 7GS ima jedno finale na WB kao najveći uspjeh i nije ni sjena pravog Rogera...

Gdje su rezultati na GS na hardu od Australije 2018, smiješno je pričati o tome bolan!
Valjda ti je sad jasno zašto bi Rafa bio favorit svakako!

Ja ti garantujem da bi ga Rafa u ovom omjeru snaga sad opalio na svakom hardu, to je realno stanje i to svako normalan zna, bez obzira za koga navija!

Pa pogledaj šta pišu teniski stručnjaci, ne pričam ja, da Rafa sad kao nikad ima šansu da osvoji WTF!

Pogledaj prognoze istih tih ljudi, Rogera niko nije vidio u Parizu dalje od 1/8 ili 1/4 finala max, a Rafu su stavljali i u 1/2 finale pa čak i finale!
Zašto? :hmmmmm:

Zapitaj se malo...
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 28 okt 2019, 18:01, ukupno mijenjano 5 puta.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 28 okt 2019, 17:36

I sta ces brateks kad ne osvoji ?

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 28 okt 2019, 17:41

darker10 je napisao/la:I sta ces brateks kad ne osvoji ?
Jesi mi dao smislen i argumentovan odgovor na onolike činjenice, svaka ti čast... :lol: :lol:

Nikad ja nisam rekao da će Rafa osvojiti Pariz, niti razmišlja bilo ko o tome, ali pričati neke bajke da bi Roger bio favorit u ovom odnosu snaga, Bgm je u najmanju ruku lupetanje! :nene:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 okt 2019, 17:50

hahaha ali bjezi od Rafe kojeg tambura redovno i tako 7 godina....dobrodosli na forum sportrport :urnebes: :urnebes:

da bar neko napsie da bjezi od Novaka pa da stvarno ima smisla ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 okt 2019, 17:53

nikoneznanovic je napisao/la:
darker10 je napisao/la:Ja fakat ne znam kako vi mozete napisat da se neko nekog prepo,a lik nije dobio starca na betonu sad ce i 6 punih godina,a u indoor uslovima ga je dobio svega jednom.Pa ima gori rekord u indoor mecevima protiv Federera nego Federer protiv njega na sljaci :rol: De se makar sprdajte oko neceg sto ima smisla tipa ovog njihovog rekorda na zemlji,bjezaniji sa RG il nesto slicno.
Nije ga dobio, kad je ispadao od levatina i prije Rafe, a u Australiji 2017 je Rafa sam sebe pobijedio u finalu, znamo i kako...

Rafa iz tog finala 2017 i Rafa sad druže, razlika je svemirski brod!
Roger bolan od tog finala na 7GS ima 1AO i jedno finale na WB kao najveći uspjeh i nije ni sjena pravog Rogera...

Gdje su rezultati na GS na hardu od Australije 2017, smiješno je pričati o tome bolan!
Valjda ti je sad jasno zašto bi Rafa bio favorit svakako!

Ja ti garantujem da bi ga Rafa u ovom omjeru snaga sad opalio na svakom hardu, to je realno stanje i to svako normalan zna, bez obzira za koga navija!

Pa pogledaj šta pišu teniski stručnjaci, ne pričam ja, da Rafa sad kao nikad ima šansu da osvoji WTF!

Pogledaj prognoze istih tih ljudi, Rogera niko nije vidio u Parizu dalje od 1/8 ili 1/4 finala max, a Rafu su stavljali i u 1/2 finale pa čak i finale!
Zašto? :hmmmmm:

Zapitaj se malo...
ja sam mislio sefkec da si ozbiljni....sve osim sljake Rafkecu je tamburanje da se ne lazemo...u ovim dvoranskim uslovima cak mu je i set upitan protiv Rogera.....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 28 okt 2019, 17:57

nikoneznanovic je napisao/la:
darker10 je napisao/la:I sta ces brateks kad ne osvoji ?
Jesi mi dao smislen i argumentovan odgovor na onolike činjenice, svaka ti čast... :lol: :lol:

Nikad ja nisam rekao da će Rafa osvojiti Pariz, niti razmišlja bilo ko o tome, ali pričati neke bajke da bi Roger bio favorit u ovom odnosu snaga, Bgm je u najmanju ruku lupetanje! :nene:
Nisam ja vidio nikakvu cinjenicu,samo tvoju pretpostavku da bi Nadal sad dobio Federera u DVORANI nakon sto ga 6 godina nije dobio na hardu.Znaci ne razumijem s kojim premisama raspolazes da bi dosao do tog svog zakljucka.Eto vidim uzimas neke GS i konstantnost i sta ti ja znam.Ne razumijem kakve to veze ima u duelu Federera i Nadala bgti,a o tome ovdje pricamo.Tebi je argument da bi Nadal dobio Federera to sto je tuko neke druge ljude na ovim hc gs turnirima i to uglavnom ljude rangirane ispod 25 mjesta.Popusti me sa tim svojim "cinjenicama"

nikoneznanovic
Kontakt:

Post Postao/la nikoneznanovic » 28 okt 2019, 17:57

delinjo je napisao/la:hahaha ali bjezi od Rafe kojeg tambura redovno i tako 7 godina....dobrodosli na forum sportrport :urnebes: :urnebes:

da bar neko napsie da bjezi od Novaka pa da stvarno ima smisla ...
To za bježanje ba bratiću je više ba sprdnja i zajebancija, ali nemojte majke ti spominjati nekih 7 gpdina tih i sl. :crazy:

Jedini teren sad gdje on može dobiti Rafu i gdje su šanse 50-50 je WB a i tu nije bio favorit, jer znamo da je na Rafu bilo 1.7 na Rogera 2 kv!
Na svakom drugom turniru/podlozi, U OVOM OMJERU SNAGA, Rafa bi ga polomio!

Što li je to tako bio odnos?
Nisu valjda i bookmakeri debili i neznalice!
:lol: :crazy:

Dobro Rafa kaže, bik bi mu sad na hardu kosti polomio i baš bi bio sakupljač kostiju. :lol: :lol:

EDIT: Bratiću ba, ne budi smiješan, samo bih ti to odgovorio...
Čuj set?! :rol: :rol: :rol: :rol:

POGLEDAJ OPET POST IZNAD:
SVI STRUČNJACI KOJI SU PROGNOZIRALI PARIZ, NIKO BOLAN FEDERERA NIJE VIDIO DALJE OD 1/4 FINALA PARIZA!
:lol: :lol: :lol: :lol:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 okt 2019, 18:11

ti opet o nekim strucnjacima,kurcu palcu ....ja ti argumentovano navedem da ga u zadnjih 7 godina dobio 1 i to na sljaci....ti mi opet nesto okolo o strucnjacima ....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ALLSTARR
Kontakt:

Post Postao/la ALLSTARR » 28 okt 2019, 18:17

Ajde Damire sine iznenadi više jbte pobjedi ovog Francuza bradonju Paire

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 okt 2019, 18:22

jest cudan ovaj teren u Parizu :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.