Što bi ga bilo sramota? Neka se ti isti ljudi dohvate lopte i neka opletu po njoj, da vide kako je jednostavno. Pa da. Znam da našim kompleksaškim umovima nije lako gledati našeg čovjeka kako je uspio u životu, kako drma milione, jbg, to smo mi. Uspjeh ne opraštamo.Fudo je napisao/la: kako ga nije sramota nako se setkati a 1000 ljudi proslo tolki put da gledaju tekmu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Alo procitaj sta pisem pa onda odgovori ili citirajVirtu4l je napisao/la:Što bi ga bilo sramota? Neka se ti isti ljudi dohvate lopte i neka opletu po njoj, da vide kako je jednostavno. Pa da. Znam da našim kompleksaškim umovima nije lako gledati našeg čovjeka kako je uspio u životu, kako drma milione, jbg, to smo mi. Uspjeh ne opraštamo.Fudo je napisao/la: kako ga nije sramota nako se setkati a 1000 ljudi proslo tolki put da gledaju tekmu

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Bubamara redovno traga za novim talentima. Trk po kopačke i u vrh napada...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
hahahah vidi malog strucnjaka,, bitno je da ti pratis, sta je to uradio Dzeko u ovih 5 utakmica??? Dao gol luksenburgu , onaj gol za pobjedu protiv Rumunije svaka cast,ali taj gol je bio ujedno i sve sto je uradio za repku. Vise je jedan bjedni Marica uradio za svoju Reprezentaciju, i to sve govori.mandraX je napisao/la:Prvo počni gledat utakmice repke pa onda komentariši ...sanji je napisao/la: Ali ja se bas i ne sjecam kad je to zadnju dobru utakmicu imao za Reprezentaciju. Tako da moras i ti njih shvatiti
Jeste dao 4 ako brojis prijateljske utakmice koje smo imali,i koje naravno nisu toliko ni vazne,tako da ostaje na 2 gola.
A tebi jeste fakat dzeko idol,upravu je bio onaj lik sa svojim postom. A sto ga ne bi trebalo biti stid ,nakon onoga sinoc?? Pa sam pape kaze treba da ih sve bude sramota,a prvenstveno je mislio na Edina,i onda se ti pravis pametan i pises cega to on treba da se stidi lol. Naravno da se trebaju svi stiditi nakon onoga veceras,zato ne pisi gluposti.Virtu4l je napisao/la:Što bi ga bilo sramota? Neka se ti isti ljudi dohvate lopte i neka opletu po njoj, da vide kako je jednostavno. Pa da. Znam da našim kompleksaškim umovima nije lako gledati našeg čovjeka kako je uspio u životu, kako drma milione, jbg, to smo mi. Uspjeh ne opraštamo.Fudo je napisao/la: kako ga nije sramota nako se setkati a 1000 ljudi proslo tolki put da gledaju tekmu
Ne valja imati idole u životu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ali ti sve okrenes kako tebi pase..Ko ti je reko da nevalja imati idole!! Al nevalja da te tako zaslijpe pa da nevidis kad cine i pogresne stvari!!Virtu4l je napisao/la:Ne valja imati idole u životu.
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 04 jun 2011, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
pa ni Mesi,a ni Ronaldo skoro nikad ne igraju dobro za rep.a najbolji su na svijetu. Znam da to sad nema veze, ali jednostavno ne želim vjerovati da se Džeko nešto folira,da se ne trudi. Odigrao je dosta dobrih utakmica i ja želim vjerovati da nije išlo,a možda se i varam,ne znamsanji je napisao/la:Jeste dao 4 ako brojis prijateljske utakmice koje smo imali,i koje naravno nisu toliko ni vazne,tako da ostaje na 2 gola.
Treba, i meni je drag i strasno ga cjenim kao osobu i igraca ali brate ne mozes reci da se ne treba stiditi nakon onog juce, pa 1000+ ljudi dodje u **** rumuniju da gleda tekmu,da bodri zmajeve, cjela Bosna gleda tekmu,nervira se psuje, grijesi se radi njih, da radi njih sto hodaju kao babe po terenu, sto nas rumuni ponizavaju i postavljaju svakakve plakate, a mi im dozvolimo da nas onako na kraju jos deklasiraju, pa da mi je brat igrao onako sinoc rekao bi mu u lice da se stidi.Virtu4l je napisao/la:Ne valja imati idole u životu.
Vrtimo se u krug sa ovim postovima ovo je bruku puta pomenuto. Hajmo nesto novo!sanji je napisao/la:Treba, i meni je drag i strasno ga cjenim kao osobu i igraca ali brate ne mozes reci da se ne treba stiditi nakon onog juce, pa 1000+ ljudi dodje u **** rumuniju da gleda tekmu,da bodri zmajeve, cjela Bosna gleda tekmu,nervira se psuje, grijesi se radi njih, da radi njih sto hodaju kao babe po terenu, sto nas rumuni ponizavaju i postavljaju svakakve plakate, a mi im dozvolimo da nas onako na kraju jos deklasiraju, pa da mi je brat igrao onako sinoc rekao bi mu u lice da se stidi.Virtu4l je napisao/la:Ne valja imati idole u životu.
HZ87
Ne treba meni neki nadripoznaval fudbala iz DANA da zakljucim kako nekog libo taki za rezultat !! Vi ako ne vidite pored ociju ja vam ne mogu pomoci .fera je napisao/la:i jednog teksta u Danima... a kad svi pisu da vas reis vuce za nos i igra se boga to niko ne vjerujeVirtu4l je napisao/la:Sve ste to zaključili na osnovu jedne utakmice. Svaka čast.kimbo je napisao/la:Vedu su kritikovali da ne zna (sto je totalna glupost ) al eto , a ovoga TRUTA (jer sinoc je bio trut) se kritkuje zato ili sto nece ili sto namjerno potkopava Papeta, jednostavno boli ga neka stvar za BH repku !!!!!!!!
Nemojte pojednostavljivati to su dvije veoma razlicite stvari !!!!!!![]()
![]()
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Navikni se na to. Sad su tu, a uskoro ih neće biti.revoX. je napisao/la:Vrtimo se u krug sa ovim postovima ovo je bruku puta pomenuto. Hajmo nesto novo!
@Kimbo
Tvoji stavovi su poznati od davnina. Ti si oportunista, kao i većina. Sada imate priliku za show, svjesni ste da neće potrajati, a ja vas savršeno shvatam. Samo naprijed.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa ljudi stariji od 10 godina nemaju potrebu za idolima. "Idol Nacije", vic godine. Flop nacije.Virtu4l je napisao/la:Ne valja imati idole u životu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
@Virtu4l
U početku sam djelio tvoje mišljenje, a sad me užasno nerviraš!
Niko ne priča kategorički protiv Džeke i ne baca sve njegovo pozitivno u vodu!
MNOGO MU HVALA NA SVEMU ŠTO JE ZA NAS URADIO, ALI TO MU NE DAJE ZA PRAVO DA SE PO TERENU ŠETKA!
Bio je jedini napadač i kao takav je trebao da puno više trči, da se bori, izvlači iz offsajda...
Svi su podbacili, ali se to Džeki ne treba praštati, jer smo u njegovom uspjehu svi uz njega, tako ga treba kritikovati i kad podbaci, a ne se sjećati samo prošlosti. Po tvom, Džeko nikad više ne mora prstom maknuti, jer je on dovoljno uradio....NIJE...DA BI BIO NEKO I NEŠTO, MORA BITI 1000% UZ REPREZENTACIJU, SAD I ZAUVJEK, USPJESI IZ PROŠLOSTI NE ZNAČE U OVAKVIM TRENUTCIMA!!!
U početku sam djelio tvoje mišljenje, a sad me užasno nerviraš!
Niko ne priča kategorički protiv Džeke i ne baca sve njegovo pozitivno u vodu!
MNOGO MU HVALA NA SVEMU ŠTO JE ZA NAS URADIO, ALI TO MU NE DAJE ZA PRAVO DA SE PO TERENU ŠETKA!
Bio je jedini napadač i kao takav je trebao da puno više trči, da se bori, izvlači iz offsajda...
Svi su podbacili, ali se to Džeki ne treba praštati, jer smo u njegovom uspjehu svi uz njega, tako ga treba kritikovati i kad podbaci, a ne se sjećati samo prošlosti. Po tvom, Džeko nikad više ne mora prstom maknuti, jer je on dovoljno uradio....NIJE...DA BI BIO NEKO I NEŠTO, MORA BITI 1000% UZ REPREZENTACIJU, SAD I ZAUVJEK, USPJESI IZ PROŠLOSTI NE ZNAČE U OVAKVIM TRENUTCIMA!!!
TM87
aBd. nadam se da nece i da ce biti jedna trica u zenici minimumNavikni se na to. Sad su tu, a uskoro ih neće biti.
HZ87
Ja tebe stvarno ne razumijem,u svim ovim postovima,jedino sto cartman pretjeruje,,, ti nas ove ostale i mene smatras negativcima i da mrzimo dzeku, sto uopste nije tacno. Brate katastrofa je bio sinoc,i treba se stiditi 5 dana da ne uzlazi iz kuce. I sto nas to nece biti??? Sad ako dobijemo Albaniju i dzeko odigra najbolju utakmicu za repku, sto to ne bih komentarisali ? Cestitali dijamntu itd.Virtu4l je napisao/la:Navikni se na to. Sad su tu, a uskoro ih neće biti.revoX. je napisao/la:Vrtimo se u krug sa ovim postovima ovo je bruku puta pomenuto. Hajmo nesto novo!
@Kimbo
Tvoji stavovi su poznati od davnina. Ti si oportunista, kao i većina. Sada imate priliku za show, svjesni ste da neće potrajati, a ja vas savršeno shvatam. Samo naprijed.
Ma najlaske je na najuspjesnijeg i najboljeg.Dok kapiten ispada k'o iz tramvaja i to kod sva tri pogodka,dok Mravac ne zna jeli pos'o,dos'o ili skocio...dok Mikado se gubi k'o abdest vi opleli po Dzeki.AFERIM junaci 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Kapiten je bio daleko najgora karika sinoc,ali ovo je tema Dzeko.Gazi je napisao/la:Ma najlaske je na najuspjesnijeg i najboljeg.Dok kapiten ispada k'o iz tramvaja i to kod sva tri pogodka,dok Mravac ne zna jeli pos'o,dos'o ili skocio...dok Mikado se gubi k'o abdest vi opleli po Dzeki.AFERIM junaci
Zato je kapiteska tema "umrla" dok Edinova dominira 

Ja tebe volim,volim te fakat!!!