Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

BigBen
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la BigBen » 23 jan 2012, 16:51

JuveSissoko je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Kaže @JuveSissoko da je to sve demantovano i ja mu vjerujem :mrgreen:

Ovaj neki sa Sportitalie kaže kako će Marotta imati tajni sastanak sa Celinom za Nainggolana, pokušat će da mu uvali 15 miliona ili dijelove ugovaora Marronea, Sorensena i Ekdala.

Ne sviđa mi se ovo, Marrone non si toca 8-)

@JuveSissoko

Napravi i ti svojih idelnih 11 otakako pratiš Juve pa do danas, baš me zanima kako bi to kod tebe izgledalo. :D

Kovacevic-----Esnaider

Baiocco-Oliseh--Bachini--O'neil

De Ceglie--Rinaudo--Knezević--Motta

Michelangelo R.

kako ti se svidja :lol: heheh kasnije cu onaj pravi :)
Gdje ovog boldanog pronadje, jesam se ismijao :lol: :lol:

Jos jedan lik koje je igra za Juve, zvao se Lombardo, koma je :D

slika
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 16:55

BigBen je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Kaže @JuveSissoko da je to sve demantovano i ja mu vjerujem :mrgreen:

Ovaj neki sa Sportitalie kaže kako će Marotta imati tajni sastanak sa Celinom za Nainggolana, pokušat će da mu uvali 15 miliona ili dijelove ugovaora Marronea, Sorensena i Ekdala.

Ne sviđa mi se ovo, Marrone non si toca 8-)

@JuveSissoko

Napravi i ti svojih idelnih 11 otakako pratiš Juve pa do danas, baš me zanima kako bi to kod tebe izgledalo. :D

Kovacevic-----Esnaider

Baiocco-Oliseh--Bachini--O'neil

De Ceglie--Rinaudo--Knezević--Motta

Michelangelo R.

kako ti se svidja :lol: heheh kasnije cu onaj pravi :)
Gdje ovog boldanog pronadje, jesam se ismijao :lol: :lol:

Jos jedan lik koje je igra za Juve, zvao se Lombardo, koma je :D

slika

Atilio je kralj igrao lik dva finala LP, jedno osvojio, al sve je to uredu da ga nisam zapamtio samo po njegovoj bljestavoj celavoj glavi :lol: dobar je igrac bio, sa Sampdoriom uz Mancinia je stvarno pokazao da zna igrat a i Juventusu je dobro dosao.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 16:58

Bianconeri1988 je napisao/la:@Oxygen

Da je trener levat Ranieri ili Delneri, Marrone bi sigurno otišao, ovako je Conte pokazao da ozbiljno računa na njega i da ga sigurno neće pustit da ide.

@JuveSissoko

Ko je ovaj golman? Je li ona Rampula? :mrgreen: :lol:

Pričaj ti šta hoćeš, čovjek ima osvojen Scudetto :P :mrgreen:

Ostalih se sjećam, možda De Ceglie nije zaslužio da bude ovdje, bolje da si Grygeru stavio. :mrgreen:
ja samo znam za Michelanglela :D dobar je Rampulla bio, znam da je hemoroide dobijo od sjedenja na klupi al vjeruj da je vecinu utakmica kad je igrao dobro branio.Barem se tako sjecam ako nisam kakve katastrofalne njegove utakmice zaboravio, mada nije se naigrao pa da imam bas sad dosta toga zaboravit :D

a taj sastav nako baci na papir, De Ceglie mi nako dodje u glavu, ima i gorih, ima Mirkovic hehe mada sam njegove utakmice vec zaboravio ne znam jel bio gori ili bolji od De Ceglie, tesko mi sad rec al et
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 17:01

A u ovim sastavima svi smo zaboravili na jednog čovjeka, a to je Angelo Di Livio, kakav je ono bio borac, a i ima neku za'ebanu facu, kakve smo mi imali razbijače tad u ekipi...Di Livio, Deschamps, Davids, Montero, pa i Torriceli samo Alex i Zidane bili tehničari. Imali smo ekipu baš za engleskog Premiershipa.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 17:04

Bianconeri1988 je napisao/la:A u ovim sastavima svi smo zaboravili na jednog čovjeka, a to je Angelo Di Livio, kakav je ono bio borac, a i ima neku za'ebanu facu, kakve smo mi imali razbijače tad u ekipi...Di Livio, Deschamps, Davids, Montero, pa i Torriceli samo Alex i Zidane bili tehničari. Imali smo ekipu baš za engleskog Premiershipa.
imam malu traumu iz djetinstva, tacnije iz finala 96godine kad Di Livio hoda u gacama po olimpicu, sve sto sam zapamtio od tog jakog igraca su njegove bijele gace sa slavlja i gol za Fiorentinu interu ili Milanu, trauma se sastoji od tog, kad god vidim nekog u u gacama bijelim sjetim se Di Livia i finala 96 :lol: skoro gledam Breaking Bad seriju i glavni lik hoda u gacama i kontam evo Angela Di Livia :oops: jao kakve traume imam, valja se lijecit :lol:

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 23 jan 2012, 17:07

On je sada u Siracusi, Lega Pro Prima Divisione B
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 17:10

Jesi li ga to na manageru potražio? :P :mrgreen:

@JuveSissoko

Znaš da je ono u Serie A do neke godine bio običaj da navijači uđu u teren kad se osvoji Scudetto pa poskidaju sve sa igrača, pa su to onda zabranili nakon 2002. čini mi se, šta ćeš uvijek na kraju igrači Juventusa bivaju skinuti do gole kože :mrgreen:

Mogli bi ovi što prata calcio od 2006. mogli saznati par lijepih stvari o Serie A kako je to izgledalo u prošlosti. :mrgreen:
Ž '21!

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 jan 2012, 17:13

Bianconeri1988 je napisao/la:A u ovim sastavima svi smo zaboravili na jednog čovjeka, a to je Angelo Di Livio, kakav je ono bio borac, a i ima neku za'ebanu facu, kakve smo mi imali razbijače tad u ekipi...Di Livio, Deschamps, Davids, Montero, pa i Torriceli samo Alex i Zidane bili tehničari. Imali smo ekipu baš za engleskog Premiershipa.
imam malu traumu iz djetinstva, tacnije iz finala 96godine kad Di Livio hoda u gacama po olimpicu, sve sto sam zapamtio od tog jakog igraca su njegove bijele gace sa slavlja i gol za Fiorentinu interu ili Milanu, trauma se sastoji od tog, kad god vidim nekog u u gacama bijelim sjetim se Di Livia i finala 96 :lol: skoro gledam Breaking Bad seriju i glavni lik hoda u gacama i kontam evo Angela Di Livia :oops: jao kakve traume imam, valja se lijecit :lol:
:lol: :lol:

Dobro imas sjecanje, meni je svi izlapilo iz glave, tako da se lijepo vratiti u bolja vremena. Uglavnom kada se osvoji neki trofej, navijaci traze sve sto mogu dobiti od njihovim ljubimaca. Sjecam se osvojene titule u Udinam i pobjede Lazia nad shinnterom 8-), kada je Gigi ostao bez sportske opreme...

Jedan igrac, kojeg se svi dobro sjecaju, dosta borben i srcan u nastupima za Crno-bjeli dres, Moreno Toricheli...
slika

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 23 jan 2012, 17:15

Nisam, ma nije mi on za Želje. :mrgreen:

Elia out 30-40 dana. :o :cry:

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 17:18

Bianconeri1988 je napisao/la:Jesi li ga to na manageru potražio? :P :mrgreen:

@JuveSissoko

Znaš da je ono u Serie A do neke godine bio običaj da navijači uđu u teren kad se osvoji Scudetto pa poskidaju sve sa igrača, pa su to onda zabranili nakon 2002. čini mi se, šta ćeš uvijek na kraju igrači Juventusa bivaju skinuti do gole kože :mrgreen:

Mogli bi ovi što prata calcio od 2006. mogli saznati par lijepih stvari o Serie A kako je to izgledalo u prošlosti. :mrgreen:
da, jos jedne utakmice se sjecam i tako uleta hiljada navijaca, kad su skinuli cijelu Parmu, bilo zadnje kolo i sad ne sjecam se protiv koga je Parma igrala al znam da su Cannavaro i Buffon skinuti u sekundi, tad sam ih pratio jer sam znao ono vec se skoro 90% znalo da dolaze u Juve a i vec su tad bili osvajaci Cup UEFA.Kakva je samo Parma masina bila.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jan 2012, 17:22

BigBen je napisao/la:
:lol: :lol:

Dobro imas sjecanje, meni je svi izlapilo iz glave, tako da se lijepo vratiti u bolja vremena. Uglavnom kada se osvoji neki trofej, navijaci traze sve sto mogu dobiti od njihovim ljubimaca. Sjecam se osvojene titule u Udinam i pobjede Lazia nad shinnterom 8-), kada je Gigi ostao bez sportske opreme...

Jedan igrac, kojeg se svi dobro sjecaju, dosta borben i srcan u nastupima za Crno-bjeli dres, Moreno Toricheli...
slika

mislim da su prva dva igraca iz klupskog fudbala koje sam bas zapamtio, ne ubrajajuci igrace reprezentacije jer sam preko USA 94 dosta igraca upoznao, al kasnije prva dva koja su mi se urezala u sjecanje iz cistog razloga Topalbecireviceve galame tokom finala 96 su Padovano i Moreno Torricelli, joj jest on galamio kad su oni tacnije Torricelli kad je kretao u kontru, orilo se, valjda mu bilo drago,cini mi se da je to njemu prvo finale LP koje je prenosio uzvio, zato cesto kaze da voli Del Piera jer je njega gledao i tako prenosio to finale kao prvo, ako se ne varam.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 jan 2012, 17:29

Pored, Guarina, izgleda, sledece pojacanje, Juventusa, mogao bi, biti, Behrami :x. Iako sam procitao da, Rocci, zeli da ostane u fiorentini, potreban nam je igrac odbrane, tako, ako dodje, dobrodosao...

Zao mi je sto nije uspio dogovor oko Caserasa, bas steta. Jedino me scudeto moze oraspoloziti :D

@JuveSissoko
Nekad je, Topalbecirovic, navijao za Juve, jer smo tada harali Europom i Svijetom, a trenutno navija za Manutd :? Ne volim takve osobe sto cesto mjenaju...

94 mi je daleko pa se nemogu svega sjetiti, ali se Morana i Padovana znam kao da su jucer prestali igrat' :)

Viali i Ravaneli su igraci koje sam volio...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 17:33

@JuveSissoko

Ne sjećam se ja toliko tih sitnih detalja, sve je to pasivno znanje, sjećam se da sam plakao kad smo izgubili od Dortmunda i onog gola Alexa petom, mada smo bili favoriti u toj utakmici, Dortmund nam se osveti za sve one poraze prethodnih godina.

Uglavnom se sjećam onih derbija jer sam njih pratio na HRT 2 dok smo još mogli fatati signal. :mrgreen:

@BigBen

Baho navija za United od 1999. kad su na dobili Bayerna, u ono vrijeme je United pridobio najviše navijača, pogotovo nakon onakve pobjede, svi su samo o tome pričali, zato su ove mlađe generacije i počinjale za njih navijati. :mrgreen:

A nije to još uvijek ništa sigurno, kažem ti, večeras će biti više informacija, danas su trebala biti sastanka sa oba kluba.
Ž '21!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 23 jan 2012, 17:35

Nema smisla dovoditi i Guarina i Behramija, 2 vezna igraca .. :?

Tako skroz zatvaramo vrata Marroneu :!:

PS. Avatar. 8-) :mrgreen:

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 jan 2012, 17:39

Ima jednog kolegu koji je krenuo Bahinim stopama, cim su poceli promjenjivi rezultati Juventusa. Ali, sam zato, ovu mladju raju nalozio da vole Staru Damu. :D

Znam da su sve spekulacije, jedinoje,izgleda, siguran dolazak, Guarina. Pogledao sam neke video klipove i radi se o dosta dobrom igracu. I komsije, interisti, htjeli su novu "zvijezu "Juventusa :D

Docice i Caseras, imam neki feeling :)

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jan 2012, 17:39

Ne mogu obojica nikako, ako dođu obojica odmah će Gazzetta sutra dići ponudu kako ponovo krademo i namještamo. :lol:

Zenit zainteresovan za Bonuccija, treba ga prodati za 10 miliona dok vrijedi. :mrgreen:
Ž '21!

beki
Kontakt:

Post Postao/la beki » 23 jan 2012, 17:42

pozz momci...novi sam..pratim vas vec par mjeseci, nadam se da ce mi biti ugodno razgovarati s vama...zivim za juve !
Zadnja izmjena: beki, dana/u 24 jan 2012, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 23 jan 2012, 17:45

Dobrodosao beki
Sutra ce se svi skupit na kupu da zajedno gledamo :mrgreen:
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 23 jan 2012, 17:48

Bianconeri1988 je napisao/la:Ne mogu obojica nikako, ako dođu obojica odmah će Gazzetta sutra dići ponudu kako ponovo krademo i namještamo. :lol:

Zenit zainteresovan za Bonuccija, treba ga prodati za 10 miliona dok vrijedi. :mrgreen:
Tako je, ono pravilio :D I forgot :roll:

@beki dobrodosao! :)

Za sve pojedinosti obrati se @Bianc, kako i na koji se nacin ponasati prema onima koji ne vole Juve :D

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 23 jan 2012, 17:53

beki je napisao/la:pozz momci...novi sam..pratim vas vec par mjeseci, nadam se da ce mi biti ugodno razgovarati s vama...belmin kajmak...iz viteza...16 godina...zivim za juve !
Dobrodosao, budi aktivan. ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.