Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Re: Arsenal
Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs, Coquelin, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervino, Van Persie
Substitutes: Fabianski, Andre Santos, Jenkinson, Frimpong, Arshavin, Benayoun, Park.
Coquelin ispred Frimponga
Substitutes: Fabianski, Andre Santos, Jenkinson, Frimpong, Arshavin, Benayoun, Park.
Rođen s tobom da budem
- Arsenalisation
- Kontakt:
STAND UP IF YOU HATE TOTTENHAM!
Tu je mozda Wenger i upravu(izostavljanje Frimponga) jer je ovaj nenormalno nabrijan u "obicnim"tekmama,ne mogu ni zamislit kakve bi gluposti radio u derbiju
Al' mozda nam neka takva,iskrica i nedostaje u posljednjih nekoliko godina,nesto ala Patrick...
WENGERU ODLAZI!
Tu je mozda Wenger i upravu(izostavljanje Frimponga) jer je ovaj nenormalno nabrijan u "obicnim"tekmama,ne mogu ni zamislit kakve bi gluposti radio u derbiju

WENGERU ODLAZI!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Iskreno, i jesu bile.GunnerS je napisao/la:Šta, ti sanjaš noćne more ?!

Prvo je Mertesacker dobio crveni, a onda Song zbog skoro nikakvog razloga (sličan start Rodwella nad Adamom juče ) i sudija k'o fol direktan crveni. Ovaj pogleda u njegovu ruku, ja počeo skakat ispred TV-a i tu kraj...Imam samo još osjećaj da su nas oderali-nešto kao 3-0/4-0 bilo (ne mogu se sjetiti

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ponovo se ponavljaju problemi sa stoperima :SFaraon iz Visokog je napisao/la:Arsenal: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Song, Gibbs, Coquelin, Arteta, Ramsey, Walcott, Gervino, Van Persie
Prema nekim pricama sa jednog foruma o Arsenalu je Coq bolji od Frimponga. Njega u EPL smo vidjeli samo protiv Man U, gdje je cjela ekipa odigrala katastrofalno. Ali je u kupu protiv Shesburry (nest tako), bio odlican, ponajbolji igrac na terenu. Evo mu danas sanse da se dokaze, pa cemo vidjet kakav kvalitet posjeduje.
Dobro je da si se probudio, još na kraju bi i Wenger otišao, pa ne može goreArnelinho je napisao/la:Iskreno, i jesu bile.GunnerS je napisao/la:Šta, ti sanjaš noćne more ?!Skako sam pored TV-a, kao "Šta sad! Aaa jbm mu..."
![]()
Prvo je Mertesacker dobio crveni, a onda Song zbog skoro nikakvog razloga (sličan start Rodwella nad Adamom juče ) i sudija k'o fol direktan crveni. Ovaj pogleda u njegovu ruku, ja počeo skakat ispred TV-a i tu kraj...Imam samo još osjećaj da su nas oderali-nešto kao 3-0/4-0 bilo (ne mogu se sjetiti).

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
@Profa: Ne mogu reći da je bolji od Frimponga, al' je iskusniji. Igr'o je prošlu sezonu +30 tekmi za Lorient, pa se da zaključiti. 
Ja im obojci vjerujem.

Ja im obojci vjerujem.

I ja kažem...GunnerS je napisao/la:Dobro je da si se probudio, još na kraju bi i Wenger otišao, pa ne može goreArnelinho je napisao/la:Iskreno, i jesu bile.GunnerS je napisao/la:Šta, ti sanjaš noćne more ?!Skako sam pored TV-a, kao "Šta sad! Aaa jbm mu..."
![]()
Prvo je Mertesacker dobio crveni, a onda Song zbog skoro nikakvog razloga (sličan start Rodwella nad Adamom juče ) i sudija k'o fol direktan crveni. Ovaj pogleda u njegovu ruku, ja počeo skakat ispred TV-a i tu kraj...Imam samo još osjećaj da su nas oderali-nešto kao 3-0/4-0 bilo (ne mogu se sjetiti).

Pa nisam rekao da je bolji, nego da ljudi tako pricaju na jednom forumu.Arnelinho je napisao/la:@Profa: Ne mogu reći da je bolji od Frimponga, al' je iskusniji. Igr'o je prošlu sezonu +30 tekmi za Lorient, pa se da zaključiti.
Ja im obojci vjerujem.
Malo sam razocaran da nema Ox-a ni na klupi...
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
povredaProfesor je napisao/la:Pa nisam rekao da je bolji, nego da ljudi tako pricaju na jednom forumu.Arnelinho je napisao/la:@Profa: Ne mogu reći da je bolji od Frimponga, al' je iskusniji. Igr'o je prošlu sezonu +30 tekmi za Lorient, pa se da zaključiti.
Ja im obojci vjerujem.
Malo sam razocaran da nema Ox-a ni na klupi...

Rođen s tobom da budem
Hajmo sada Topnici. Ovo bi mogla biti kljucna utakmica.
Adebayor ce zabiti. Jednostavno znas da hoce. 

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
http://www.sport24.me/streams/CreepyTV.html" onclick="window.open(this.href);return false;Mure_LFC je napisao/la:dajte linkove
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Evo, ako nekom' treba sopcastov - sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
Izdržati, to je temelj vrline!
Ramiz glup ko qurac. Vec 2 opasne akcije shithama zbog njegovog loseg dodavanja.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Live stream molim -.-
Szcezsny king aka prosjecan golman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.