FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo su smradovi iz avazovog tariguza provalili,nema veze s mozgom.Treba samo ignorisati.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
on nije vlasnik, kako ti to nije jasno, to sto je statut promijenjen ne znaci da mozemo imati vlasnika jer po BiH zakonu to nije moguce, mi smo samo tom izmjenom covjeku dozvolili da ulozi u klub, on je investitor i naravno zbog toga se on u praksi pita za sve no na papiru nije vlasnik i dok se ne promijeni zakon u BiH tako ce bitibordobijeli je napisao/la:pa sta je tan kupio ,na osnovu cega je on vlasnikclub21 je napisao/la:Ne postoje ni dionice klub nije dioničko društvo.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
http://www.dhnet.be/sports/football/div ... a2d55f5002Majkl je napisao/la:Ovo su smradovi iz avazovog tariguza provalili,nema veze s mozgom.Treba samo ignorisati.
BUDI ŽELJO !!!
Oj kakvi bolidi pisu ovdje... Cuj dionice.... Boze dragi... 
Tan je samo platio mjesta u Skuptini UDRUZENJA GRADJANA FKS, po zakonu niti jedan sportski kolektiv ne moze nista drugo biti nego UG.
UG nema vlasnicku strukturu....

Tan je samo platio mjesta u Skuptini UDRUZENJA GRADJANA FKS, po zakonu niti jedan sportski kolektiv ne moze nista drugo biti nego UG.
UG nema vlasnicku strukturu....
Zadnja izmjena: revolt, dana/u 11 maj 2016, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Memara je napisao/la:ne pishi vishe sviju tinukleusmember je napisao/la:mislim da bi ranking klubova bio presudan u toj prichi,a mi valjda imamo bolji[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
a zbog chega ne bi pis'o?
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne mogu da vjerujem da pojedincni navijaju za Sarajevo i prate Sarajevo a ne znaju da je Tan kupio upravljacke uloge.A ovo je strasno sta se radi od pojedinih medija pogotovo ovih smradova iz avazovog sporta.Prvo neosnovane optuzbe od Sisoje pa onda ovo danas ,**** li vam pleme jadno.Ali ovo nije prvi put da onaj Sinanovic ovako pise i iznosi lazi,ja mislim da je ovo svako malo neko pisanje protiv Sarajeva neka vrsta osvete ,jer su nasi rekli prosle godine da je avazov sport zavrsio sa nama.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
neupućeni belgijanci kojima ne pada napamet da u nekim zemljama ne postoji zakon o sportu.....zagor1987 je napisao/la:Sta ljudi lupaju,kod nas ne postoji vlasnik jer kod nas nema tog zakona da se klub privatizuje malo citajte
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ma na kraju krajeva Kortrijk nece ni izboriti evropu, bitnija je nama SlobodaDenchiNL je napisao/la:neupućeni belgijanci kojima ne pada napamet da u nekim zemljama ne postoji zakon o sportu.....zagor1987 je napisao/la:Sta ljudi lupaju,kod nas ne postoji vlasnik jer kod nas nema tog zakona da se klub privatizuje malo citajte

Pyro is not a crime !
Idemo u Europu al preko Svitave
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Nakon katastrofe u Tuzli nisam dobar evo vec par dana Nmg da se oporavim al nikako..sta smo sve doživjeli za jednu sezonu pa tome se nisam nadao ni u najludjim snovima...debakl na Koševu od 3-0,kaqtastrofa od 4-0 u Tuzli,afera punac,gubimo 2 derbija u sezoni od selje,svinjski i seljo nas pobijedjuju nakon toliko godina na Hasetu,Sloboda nam nanosi najteži poraz nakon toliko godina,sve su to stvari koje su me pravo pogodile kao i sve vas,Toliko loših stvari u jednoj sezoni..Evropa i dalje upitna jer ne zavisimo sami od sebe vec od Slobode kojoj je bio cilj opstanak,a dobili su punu šaku brade,aa mi ostadosmo bez kose,bez živaca i ko zna čega više..nakon osvajanja lige i kupa govorili smo biće lakše,a evo uvjerismo se da nije tako..katastrofalna sezona iza nas,a niko nam nije dao odgovor ni zbog čega ni kako ni zašto,niko nije izašao pred nas i objasnio krivce,mada smo svi više svjesni...boli to sto se pojavljuju u javnosti samo kad je dobro i obećavaju stadione i grupe,gdje sad Dino i Kusturica i kompanija kad je teško kad se pitamo kako i sta dalje..očigledno neće niko ni izaći u javnost i objasniti nama navijačiMa sve do tog 10 Juna...ja sam prvi bio za Jesica za tjeranje pojedinih zvjezdica,al moramo biti realni nismo bili svjesni da će nas ovako unazaditi ti isti,mislili smo da nam to Dino i ostali neće uraditi i nece dopustiti da nam se igraju svetinjom da nam klubom hodaju razne kockaste glave,razni menadjerdzici i razni treneri ličnih interesa,a sve se to dogodilo sta i kako dalje ne znam ni sam,zabrinut jesam iščekujem taj Juni i tu skupštinu da znamo kako i sta dalje,a prije toga imam samo jednu poruku ODLAZITE JER NAŠE STE POVJERENJE IZIGRALI,HVALA VAM ZA SVE DOBRO,AL VRIJEME JE DA VAM VIDIMO LEĐA,ODLAZITE SVI OD TARIKA TRBIĆA,ELVIRA KANTARDZICA,DINE SELIMOVIĆA DO EDISA KUSTURICE,SVI JER OVO VAS JE SARAJEVO PRERASLO I NISTE DOSLJEDNI OVOG SARAJ'VA!!!
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
To majstore,a ti sinanoviću napuši se ti nama laganini svima i na Sjeveru i na Istoku i na Zapadu i cijelom FK Sarajevo igračima upravi i radnicima nema ulaska na Koševo ili AFH više pa piši šta god hočeš i opet laži jadu jadni.Majkl je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da pojedincni navijaju za Sarajevo i prate Sarajevo a ne znaju da je Tan kupio upravljacke uloge.A ovo je strasno sta se radi od pojedinih medija pogotovo ovih smradova iz avazovog sporta.Prvo neosnovane optuzbe od Sisoje pa onda ovo danas ,**** li vam pleme jadno.Ali ovo nije prvi put da onaj Sinanovic ovako pise i iznosi lazi,ja mislim da je ovo svako malo neko pisanje protiv Sarajeva neka vrsta osvete ,jer su nasi rekli prosle godine da je avazov sport zavrsio sa nama.
Sarajevo ljubavi moja!
Mumijevi i dušmansko gurbetski novinari ponovno u novoj akciji.
Nemojte da nasjedate. No sikiriki... Mogu samo da povuku donji pajp.
Nemojte da nasjedate. No sikiriki... Mogu samo da povuku donji pajp.
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Na stranu što se ovo neće obistiniti, priču o ovome su krenuli belgijski mediji. Čisto sumnjam da kone imaju toliki uticaj.
Samo Saraj'vo.
Ja bi jos dodao i ''dekadentni" sa ''truhlog kapitalistickog zapada''.DenchiNL je napisao/la:neupućeni belgijanci kojima ne pada napamet da u nekim zemljama ne postoji zakon o sportu.....zagor1987 je napisao/la:Sta ljudi lupaju,kod nas ne postoji vlasnik jer kod nas nema tog zakona da se klub privatizuje malo citajte
A vidi i ove kontradiktornosti:da smo sada u EU (kao nasi susjedi) ne bi mogli igrati evropske utakmice

Jer bi u tom slucaju imali zakon o sportu i bili bi Tanovi 1/1

Na medije u Sarajevu imaju itekakav.PitarBordo je napisao/la:Na stranu što se ovo neće obistiniti, priču o ovome su krenuli belgijski mediji. Čisto sumnjam da kone imaju toliki uticaj.
SRETAN BROJ - 1725
Pricamo ko da smo sigurni putnicu u Evropu
A vise sanse imamo da ne odemo nego da odemo

A vise sanse imamo da ne odemo nego da odemo

- PitarBordo
- Kontakt:
A to što pišu domaći mediji, pogotovo ovi gradski, ne uzima uopšte za relevantno. Pričam o perspektivi da se ovo smatra "podvalom" od strane onih tamo. Ovi domaći mediji su samo 'jedva dočekali' da to prenesu.pitic je napisao/la:Na medije u Sarajevu imaju itekakav.PitarBordo je napisao/la:Na stranu što se ovo neće obistiniti, priču o ovome su krenuli belgijski mediji. Čisto sumnjam da kone imaju toliki uticaj.

Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na papiru Tan nije vlasnik, ali u sustini jeste. Eh sad...ako UEFA-i (ili neko posalje zalbu; neki nas/belgijski klub) bude zanimljivo ispitati situaciju, moze svasta ispasti na kraju. Ako se gleda samo papir, jasno je da ovo nema smisla..ako se gleda utjecaj, onda ima smisla. Sve zavisi od perspektive sa koje se gleda. Nadam se da nece biti nikakvih problema, mozda se ovo ne odnosi na predkvalifikacije nego samo na grupe, nisam to skontao?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
nema šta ispitivati situaciju onaj Ling nešta je u upravi i kod nas a i u Kortrijku, dalje od toga neće gledati , samo će primjeniti pravilo koeficijenta ili plasmana u ligi i donijeti odluku .... endemuhamedhulk je napisao/la:Na papiru Tan nije vlasnik, ali u sustini jeste. Eh sad...ako UEFA-i (ili neko posalje zalbu; neki nas/belgijski klub) bude zanimljivo ispitati situaciju, moze svasta ispasti na kraju. Ako se gleda samo papir, jasno je da ovo nema smisla..ako se gleda utjecaj, onda ima smisla. Sve zavisi od perspektive sa koje se gleda. Nadam se da nece biti nikakvih problema, mozda se ovo ne odnosi na predkvalifikacije nego samo na grupe, nisam to skontao?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To je to. Drugi započeli oni jedva čekali da prenesu da bi zakuhali u Titovoj 38b. Svakako od zakuhavanja žive i polovinu stvari prepisuju od stranih medija.PitarBordo je napisao/la:A to što pišu domaći mediji, pogotovo ovi gradski, ne uzima uopšte za relevantno. Pričam o perspektivi da se ovo smatra "podvalom" od strane onih tamo. Ovi domaći mediji su samo 'jedva dočekali' da to prenesu.pitic je napisao/la:Na medije u Sarajevu imaju itekakav.PitarBordo je napisao/la:Na stranu što se ovo neće obistiniti, priču o ovome su krenuli belgijski mediji. Čisto sumnjam da kone imaju toliki uticaj.
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jurisicduska, sekac, ubipara i 48 gostiju.