Moras priznati da su Panda i Tiimmy barem solidne,i jos na to jedne od njegovih prvih.Vec je dosegao svoj maksimum i samo ce nastavit padat osim ako ne izvuce kakav nenormalan hit iz guzice.Donnie Darko je napisao/la:Timmy Turner je prakticno kopija Travis Scottovog zvuka i stila, tako da mozes pokusati sa njim.Besic je napisao/la: Ova je zarazna fkt ,ako imaš još ovakvih da ulijevaju strah , slobodno postaj![]()
Nisam siguran na kojem si nivou jos, ne zelim da ti preporucim nesto za sta jos nisi spreman
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Stonesi u Sa.
E to bi bila pricha.
E to bi bila pricha.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Melissa izdominirala

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Rio jes primjetio da su ti slike od male postavljali sinoć ovdje na chatu, ložili se na nju, zašto si to dopustio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vidio sam, hoće da ih odrobijamlegenda reala je napisao/la:Rio jes primjetio da su ti slike od male postavljali sinoć ovdje na chatu, ložili se na nju, zašto si to dopustio

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Donnie jesi slušao Samphu, izbacio je strašan album 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- legenda reala
- Kontakt:
Artemis77 i striper da znate za ubuducerio_Ferdy88 je napisao/la:Vidio sam, hoće da ih odrobijamlegenda reala je napisao/la:Rio jes primjetio da su ti slike od male postavljali sinoć ovdje na chatu, ložili se na nju, zašto si to dopustio
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Evolution87
- Kontakt:
05.02.1994.
NIKAD ZABORAVITI, NIKAD ORROSTITI!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
NIKAD ZABORAVITI, NIKAD ORROSTITI!
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Slušao sam sinoć dok sam radio zadatke. Tačnije zadatak, jer sam uspio preslušati album dva puta za vrijeme izrade jednog zadatkario_Ferdy88 je napisao/la:Donnie jesi slušao Samphu, izbacio je strašan album

Veoma ugodan album, vjerujem da će mi biti još bolji kad budem slušao tekstove

Ali obje su kopije drugih izvođača, Panda pogotovo kad sam slušao live stream premiere TLOP-a bio sam 100% siguran da je Future.Sarmelino je napisao/la: Moras priznati da su Panda i Tiimmy barem solidne,i jos na to jedne od njegovih prvih.Vec je dosegao svoj maksimum i samo ce nastavit padat osim ako ne izvuce kakav nenormalan hit iz guzice.

Rio je idalje enigmalegenda reala je napisao/la:Artemis77 i striper da znate za ubuducerio_Ferdy88 je napisao/la:Vidio sam, hoće da ih odrobijamlegenda reala je napisao/la:Rio jes primjetio da su ti slike od male postavljali sinoć ovdje na chatu, ložili se na nju, zašto si to dopustio

Walk on, with hope in your hearts.
- Incognito87
- Kontakt:
đe ste indijanci 
jesu li rio i legenda našli kakve cure? ili bar jedan od njih?

Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
- Nail for Real
- Kontakt:
Postajem Shakespeare kad treba sklapati fraze da mi esej bude duziMeđutim, u današnjem svijetu brze evolucije proizvoda i usluga, gdje mnoga zanimanja izumiru a proizvodi evoluiraju, inovativnost predstavlja glavni izazov s kojim se jedan budući preduzetnik mora suočiti.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- legenda reala
- Kontakt:
Bil ikad povjerovo da je ona sa slike riova curaartemis77 je napisao/la:Rio je idalje enigma
Ja cekam tebe da dodes iz Njemacke da progovoris koju za mene kod ustipcetaIncognito87 je napisao/la:đe ste indijanci
- Incognito87
- Kontakt:
dođi onda u sarajevo pa da vas spojim sa Allahovom pomoćilegenda reala je napisao/la:Ja cekam tebe da dodes iz Njemacke da progovoris koju za mene kod ustipcetaIncognito87 je napisao/la:đe ste indijanci
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.
bih povjerovo, al mislim da nijelegenda reala je napisao/la:Bil ikad povjerovo da je ona sa slike riova curaartemis77 je napisao/la:Rio je idalje enigma
Walk on, with hope in your hearts.
- legenda reala
- Kontakt:
Nemam ja kad dolaziti u Sa, vjerujem ja tebi samo nas spojiIncognito87 je napisao/la: dođi onda u sarajevo pa da vas spojim sa Allahovom pomoći

E pa jesteartemis77 je napisao/la:
bih povjerovo, al mislim da nije
O imbecilu pa od kad te nisam vidioIncognito87 je napisao/la:đe ste indijanci

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Incognito87
- Kontakt:
moraš isprobati mladu bolanlegenda reala je napisao/la:Nemam ja kad dolaziti u Sa, vjerujem ja tebi samo nas spojiIncognito87 je napisao/la: dođi onda u sarajevo pa da vas spojim sa Allahovom pomoći

- legenda reala
- Kontakt:
Sve u svoje vrijemeIncognito87 je napisao/la:moraš isprobati mladu bolanlegenda reala je napisao/la:Nemam ja kad dolaziti u Sa, vjerujem ja tebi samo nas spojiIncognito87 je napisao/la: dođi onda u sarajevo pa da vas spojim sa Allahovom pomoći

Kako bi u Njemackoj, kad ces opet ici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.