FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Koji je rezultat i koja minuta???
Nemam mogucnost nikako da pratim,ima li gdje tekstualni?
Nemam mogucnost nikako da pratim,ima li gdje tekstualni?
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Akcija kod gola je nesto na cemu treba graditi filozofiju igre od pionira preko kadeta, juniora pa do seniorske ekipe. Juniore sam prosle jeseni gledao u derbiju na Kosevu i moram priznati da me nisu impresionirali, no dobar teren, kompletan sastav i uigranost dosla je do izrazaja u ovoj utakmici. Ocigledan potencijal imamo, u pojedinim segmentima izgledamo i superiorno u odnosu na protivnika, naravno uz par pogresaka na sredini terena i zadnjoj liniji - razumljivo. Zivim za dan kada ce u nasu akademiju doci neko sa vizijom, znanjem, iskustvom - znaci stranac i uspostaviti koordinaciju selekcija, sistem igre i ostalo. Uz duzno postovanje postojecem kadru koji pravi odlicne rezultate, imam osjecaj da niko od nas ne zna sa kakvim bogatstvom raspolazemo. Uz profesionalan pristup u svakom segmentu od skole, ishrane, odgoja pa i karantina (jer znamo kakvi smo mi) plata takvom covjeku ne bi bila velika koliko god da kaze. Na kraju nadam se da gospodin Tan zna sta treba da radi i radi upravo ono sto treba.
Jao Hamze
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Hamza prolazi kako hoce.
Penal za nas
Nek sam vidio konacno da Advan nekome loptu ukrade.
Penal za nas
Nek sam vidio konacno da Advan nekome loptu ukrade.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajdeeee
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Idemo
Bravo Catakovic, mogso bi on biti jako koristan igrac za nas aBd 

Kakvu samo kontrolu lopte Hamza ima za svoju visinu! Daj momka u prvih 11, yebo te Okic pijani!! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Glavom ga.
vala se trebo i Edwin van Rastoder probati prije Kramara al eto
Pyro is not a crime !
Rastoder je za Krampara Alba a Hamza za Cezara Ibrahimovic. Svaka cast momci!
Gledao sam ovih zadnji pola sata, zrelije nasi puno na terenu djelovali. Zasluzena pobjeda po ovom sto sam vidio. Catakovic odlican, malo previse sebican, ali mudonja pravi, za razliku od dosta igraca koje imamo u prvom timu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
bas hocu da kazem i ja da se primjeti sebicnost u odredjenim trenucima ali sve u svemu veliki je ovo potencijal, nesto kontam ako ostanu i Amer i Benko nema potrebe za Obradovicem, bolje je Catakovicu davati prilikujoker90 je napisao/la:Gledao sam ovih zadnji pola sata, zrelije nasi puno na terenu djelovali. Zasluzena pobjeda po ovom sto sam vidio. Catakovic odlican, malo previse sebican, ali mudonja pravi, za razliku od dosta igraca koje imamo u prvom timu.
Pyro is not a crime !
To se pricalo i na zimskom prelaznom roku ako se sjecam .... btw HVALA na odg. !THEC je napisao/la:navodno ce biti pregovori sa Dinamom oko raskida ugovora jer ni Dinamu a ni Saidu ne odgovara ova situacija, a onda znamo gdje ce Said doci samo ako ga mi budemo htjeliDBR1987 je napisao/la:Koliko je info za Saida tacan ili je samo nagadjanje .... iskreno ako moze poluvrijeme izdrzat ja bi ga volio vidjet vise nego bilo koga .... ako ne jbg... stetane treba nam Alispahic ili Ikande 2 (halalite sto ga poredim sa ovim lesevima) .... nikad ja zaboravit necu onaj gol protiv Levskog .... da mi je vratit ondaj dan jos samo jednom...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
da, samo sto on nije mogao nigdje otici jer je nastupao vec za maksimalan broj klubova u sezoni pa vjerovatno zbog toga mu se i nije zurilo sa raskidom i igra pomalo za njihov drugi tim, no eto sad ce kako stvari stoje ozbiljnije da porazgovara sa celnicima Dinama jer ni samom Dinamu se vise ne isplati placati ga, takodjer ni posudbe ne donose nista ni klubu ni njemu a ima mislim do 2018. godine ugovor tako da mislim da bi ovo ljeto Said mogao da postane slobodan igrac, eh nama je jedino problem sto ne znamo koliko moze, ja sam vec rekao, u najgorem slucaju bude li mogao svaku drugu igrati ja sam za to da ga se dovede, jer ako ne budemo mi Sloboda i Zrinjski garant hoce, ipak je on za ove lige veliko pojacanje bez obzira na rizik od mogucih novih povredaDBR1987 je napisao/la:To se pricalo i na zimskom prelaznom roku ako se sjecam .... btw HVALA na odg. !THEC je napisao/la:navodno ce biti pregovori sa Dinamom oko raskida ugovora jer ni Dinamu a ni Saidu ne odgovara ova situacija, a onda znamo gdje ce Said doci samo ako ga mi budemo htjeliDBR1987 je napisao/la:Koliko je info za Saida tacan ili je samo nagadjanje .... iskreno ako moze poluvrijeme izdrzat ja bi ga volio vidjet vise nego bilo koga .... ako ne jbg... stetane treba nam Alispahic ili Ikande 2 (halalite sto ga poredim sa ovim lesevima) .... nikad ja zaboravit necu onaj gol protiv Levskog .... da mi je vratit ondaj dan jos samo jednom...
![]()
![]()
![]()
![]()
Pyro is not a crime !

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
i nevezano za Saida, dosao ne dosao, nama trebaju 3-4 bas kvalitetna igraca sa strane uz ovo sto imamo i ove akademce(eventualno neki mlad i talentovan igrac iz lige, naravno i to se podrazumijeva) bi bilo sasvim dovoljno, i ta politika bi nam se mnogo bolje isplatila nego dovodjenje 10+ igraca po sezoni, daj ljudima 20 milja platu jer svakako ces te pare dati, pa i vise kad dovedes polovnjake jer ih gomilas a ovako ces barem imati kvalitet i ova djeca ce moci nauciti nesto
Pyro is not a crime !