Da li vjerujes Mladenu IvanicuBosniacum Lilium je napisao/la:Čovjek moze dostići razinu melekaBesic je napisao/la:Jel grijeh reci za bilo sta je da je melek hmmm
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
100% sportski i krajnje opušten potpis
slažem se... a zašto?Nail for Real je napisao/la: Ne mogu, odmah da te rijesim muka.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
dostici i prestici.Bosniacum Lilium je napisao/la:Čovjek moze dostići razinu meleka
...pa kada mu oblik dam i u njega udahnem od Svoga ruha ucinite mu sedzdu.
zato sto nemaju slobodnu volju.DANTES je napisao/la:a zašto?
sto se tice izgleda, itekako mogu uzeti ljudski(ja sam najbolji primjer, jelte

like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
zar nemaju? kako je onda Lucifer digao pobunusekerbay je napisao/la:dostici i prestici.Bosniacum Lilium je napisao/la:Čovjek moze dostići razinu meleka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jooooj....irfo je napisao/la:Stonesi u Sarajevu![]()

- Nail for Real
- Kontakt:
Ne vjeruj MiltonuDANTES je napisao/la:zar nemaju? kako je onda Lucifer digao pobunusekerbay je napisao/la:dostici i prestici.Bosniacum Lilium je napisao/la:Čovjek moze dostići razinu meleka

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Selam poštenom narodu i Bešiću. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ponesto mozes odatleDANTES je napisao/la:a bibliji?Nail for Real je napisao/la: Ne vjeruj Miltonu.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- legenda reala
- Kontakt:
Eh da joj vidis drugu sestru il mamuartemis77 je napisao/la:
eh da joj vidiš sestru

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
Svidas mu se, sve meni prijeti da se ne petljam oko teberasavoje je napisao/la:Nista ne slusa, ne znam sta cu s njim.legenda reala je napisao/la:
Ruzio sam reko mu da te se okani

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
DANTES je napisao/la:zar nemaju? kako je onda Lucifer digao pobunu
iblis iliti lucifer je najbolji primjer kako neko bice moze dostici nivo meleka(andjela), ali i pasti.I kad rekosmo melecima: “Padnite na sedždu Ademu”, tad učiniše sedždu, izuzev Iblisa. Bio
je od džinna, pa se ogriješio o naredbu Gospodara svog. Pa zar ćete uzeti njega i potomstvo
njegovo zaštitnicima mimo Mene?, a oni su vam neprijatelji. Loša je zalimima zamjena!
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Sad ste me motivisali. Novi životni cilj: postati melek/anđeo.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nikad nisam. Nervirala me i ona bosnjacka onanija kad se kandidovao za clana predsjedništvaRiNo je napisao/la:Da li vjerujes Mladenu IvanicuBosniacum Lilium je napisao/la:Čovjek moze dostići razinu melekaBesic je napisao/la:Jel grijeh reci za bilo sta je da je melek hmmm
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bake danas bio u posjeti Sultanu tešanjskome,kako nisam prisustvovao tako dobrom dejtu kuknjava
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
S koje mim stranice,to neka konkurencija?Kawhi je napisao/la:Što se tiče bošnjačke politike.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ne moze nam niko nista,jaci smo od sudbine.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pusti se Biblije, čitaj Vonneguta, ubio se za tebe i kawhiaDANTES je napisao/la:a bibliji?Nail for Real je napisao/la: Ne vjeruj Miltonu.

Donnie jesi ti pročitao

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..