Ruzio sam reko mu da te se okanirasavoje je napisao/la:kuknjava
Legendo, ljiljan me sekira. Naruzi ga.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ruzio sam reko mu da te se okanirasavoje je napisao/la:kuknjava
Legendo, ljiljan me sekira. Naruzi ga.
rasavoje je napisao/la:Zebra je sve kriva.Donnie Darko je napisao/la:Što mi se ne pohvali nikad da si plaćala kazne baš zbog prelaska ceste?![]()
A meni nešto priča
Nista ne slusa, ne znam sta cu s njim.legenda reala je napisao/la:
Ruzio sam reko mu da te se okani
stvarno se nadam da nece uspjeti razjebati dogovoreirfo je napisao/la:Stonesi u Sarajevu![]()
Mogu li vise turista od merlina privucpinoglavi je napisao/la:stvarno se nadam da nece uspjeti razjebati dogovoreirfo je napisao/la:Stonesi u Sarajevu![]()
Isto Čombe rapki za 8 martDonnie Darko je napisao/la:I ja gluposti pitam.Dex je napisao/la: Oko valentinova
Jesil skonto štaš mi kupit?
Zenica bez semafora je perfektno mjestorasavoje je napisao/la:Kupi mu semafor.
eh da joj vidiš sestruJackTheStripper je napisao/la:Pa ovo je melek!
artemis77 je napisao/la:eh da joj vidiš sestruJackTheStripper je napisao/la:Pa ovo je melek!
Besic je napisao/la:Jel grijeh reci za bilo sta je da je melek hmmm
JackTheStripper je napisao/la:artemis77 je napisao/la:eh da joj vidiš sestruJackTheStripper je napisao/la:Pa ovo je melek!
Da vidimo..
Čovjek moze dostići razinu melekaBesic je napisao/la:Jel grijeh reci za bilo sta je da je melek hmmm
a mogu li anđeli biti ljudi? filozofsko pitanjeBosniacum Lilium je napisao/la:Čovjek moze dostići razinu melekaBesic je napisao/la:Jel grijeh reci za bilo sta je da je melek hmmm
Ne mogu, odmah da te rijesim muka.DANTES je napisao/la:a mogu li anđeli biti ljudi? filozofsko pitanjeBosniacum Lilium je napisao/la:Čovjek moze dostići razinu melekaBesic je napisao/la:Jel grijeh reci za bilo sta je da je melek hmmm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.