Jedva čekam

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ovo bi bila odlicna pojacanja i to baš ona koja nam trebaju sa ovom trojicom imali bi odlican tim i nebi nam trebalo više pojacanja u narednih 5-6 godina. Bilo bi dobro kada bi došla sva trojica ali ja bi bio zadovoljan i Santonom i Astoriem! Sad sam gledao utakmicu U-21 italija protiv njemacke Saponara ušao u 56 min. mogu reci da je dobar igrac imao je par dobrih proigravanja napadacima, bit ce dobro pojacanje veznom redu!ronaldo99 je napisao/la:aaaa kako je fino vidjeti da ima najvise milanovaca u prvih 11, a dogodine bi prema talijanskim medijima moglo biti i vise
calciomercato.com:"Milan na ljeto dovodi Santona i Ogbonnu ili Astoria!
+1LegendKiller je napisao/la:Ovo bi bila odlicna pojacanja i to baš ona koja nam trebaju sa ovom trojicom imali bi odlican tim i nebi nam trebalo više pojacanja u narednih 5-6 godina. Bilo bi dobro kada bi došla sva trojica ali ja bi bio zadovoljan i Santonom i Astoriem! Sad sam gledao utakmicu U-21 italija protiv njemacke Saponara ušao u 56 min. mogu reci da je dobar igrac imao je par dobrih proigravanja napadacima, bit ce dobro pojacanje veznom redu!ronaldo99 je napisao/la:aaaa kako je fino vidjeti da ima najvise milanovaca u prvih 11, a dogodine bi prema talijanskim medijima moglo biti i vise
calciomercato.com:"Milan na ljeto dovodi Santona i Ogbonnu ili Astoria!
francobaresi je napisao/la:Druga dobra stvar je da igramo u Torinu , praktički na neutralnom terenu .
Loša vijest je da će Monto da propusti tu utakmicu , zbog žutih kartona .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.