A Knežević?F.G.R. HARMANI je napisao/la:Mirković, Kovač, Jarni, Tudor, Jugović, Salihamidzic, Krasic, Vucinic, Kovacevic... evo idealnih

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
A Knežević?F.G.R. HARMANI je napisao/la:Mirković, Kovač, Jarni, Tudor, Jugović, Salihamidzic, Krasic, Vucinic, Kovacevic... evo idealnih
A jes' ti mlađahanBianconeri1988 je napisao/la:Imamo i golmana, onog Slugu, iz Rijeke, on je u juniorima, trenirao je par puta sa prvim timom prošle sedmice.
Dobro mi pravimo idealnih 11 od igrača za koje se mi sjećamo i koje smo gledali, ja lično se ne sjećam Baggia, ustvari otakako ja navijam za Juve Baggio nije igrao u njemu zato ga nisam ni stavio.
A ni ja ga se nesto posebno ne sjecam, jer je moja prva utakmica Juventusa bila 1996. u finalu kada smo uzeli Ajax (prvo pa muskoBianconeri1988 je napisao/la:Imamo i golmana, onog Slugu, iz Rijeke, on je u juniorima, trenirao je par puta sa prvim timom prošle sedmice.
Dobro mi pravimo idealnih 11 od igrača za koje se mi sjećamo i koje smo gledali, ja lično se ne sjećam Baggia, ustvari otakako ja navijam za Juve Baggio nije igrao u njemu zato ga nisam ni stavio.
Ravanelli i mrtvi ugao, haBianconeri1988 je napisao/la:Ma nisam toliko mlađahan, u srednjim dvadesetim![]()
I meni je prva tekma bila ona protiv Ajaxa kad smo dobili na penale.
Sutra Amauri potpisuje za Fiorntinu, ne bi me čudilo da sutra ispadnemo u kupu, neće to na dobro čim će Amauri otići.
SoloJuve26 je napisao/la:Evo da ija pokusam dodati svoj sastav od kako sam poceo navijati ... ima tu dosta igraca koji bi trebali biti medju prvi al uvijek ima neki posebni ,, idemo ovako...
Supermen (Buffon)
Thuram Ferara Cannavaro Zambrotta
Camoranesi Davids Zidane
Nedved
Alex Trezeguet
..
I nadam se danas neki dolazak i neke odlazke... jedva cekam tekmu s Romom...
Forza Juve
Bianconeri1988 je napisao/la:Kaže @JuveSissoko da je to sve demantovano i ja mu vjerujem![]()
Ovaj neki sa Sportitalie kaže kako će Marotta imati tajni sastanak sa Celinom za Nainggolana, pokušat će da mu uvali 15 miliona ili dijelove ugovaora Marronea, Sorensena i Ekdala.
Ne sviđa mi se ovo, Marrone non si toca![]()
@JuveSissoko
Napravi i ti svojih idelnih 11 otakako pratiš Juve pa do danas, baš me zanima kako bi to kod tebe izgledalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.