Mozda ce promjeniti sistem pa im nece trebati toliko štopera.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- wadethegreat
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa tko je Chelseaju uopće na raspolaganju od stopera? Sarr i Chalobah dobri su za klupu, ali mislim da im trebaju jaka pojačanja. Silva i Azpi su već stariji i uz onaj će raspored teško igrati svaku utakmicu. Rekao bih da su im dva nova stopera minimum.
Ne mogu dovoditi dok ne vide kako ce vratiti dug Romanu.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑19 jun 2022, 14:19Pa tko je Chelseaju uopće na raspolaganju od stopera? Sarr i Chalobah dobri su za klupu, ali mislim da im trebaju jaka pojačanja. Silva i Azpi su već stariji i uz onaj će raspored teško igrati svaku utakmicu. Rekao bih da su im dva nova stopera minimum.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Radite brze jer Arsenal stizewadethegreat je napisao/la: ↑19 jun 2022, 14:14Kako je to povezano?
Na stoperima se radi.
I odlaze dva krila najvjerovatnije.

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
United u pregovorima s Bilbijom.
Ponudili dolazak Uniteda na prijateljsku utakmicu pod Bijelim Brijegom.
Ponudili dolazak Uniteda na prijateljsku utakmicu pod Bijelim Brijegom.
Dragi Bože je li moguće da će ovaj panj napustiti MCFC
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
@RollMan, kako si zaboravio na najveći Sterlingov promašaj

Sterling je zapravo kada se gleda u globalu vrlo dobar i podcijenjen igrač ali je zbilja nevjerojatno da još kao tinejdžer dok je bio u Liverpoolu nije niti malo napredovao kada je završnica u pitanju.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Uvali Pep Sterlinga i Jesusa "rivalima" i jos poveca razliku u odnosu na njih.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Vežite se polećemocoelho41 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 23:05Do srijede, kada bude predstavljanje u Bayernu, Mané će biti senegalski Duljević na ovoj temi

Odlican transfer celzija, sterling je daleko bolji i produktivniji igrac od svih ofanzivaca plavih sem mozda mounta
-
- Kontakt:
Jesus
Martinelli Vieira Saka
Partey Tielemans
Tierney Gabriel White Tomiyasu
Ramsdale
Ovo im izgleda skroz dobro na papiru ako se ostvare svi transferi, samo ne znam koliko bi ih koštali Jesus i Tielemans. Vjerojatno ekipa nije za top 4, ali bili bi jedni od glavnih favorita za osvojiti EL, sigurno će im tako biti lakše u LP nego kroz ligu.
Da se razumijemo, ne želim to, ali slažu finu ekipu obzirom na ovo što čitam za Jesusa i Tielemansa.
Martinelli Vieira Saka
Partey Tielemans
Tierney Gabriel White Tomiyasu
Ramsdale
Ovo im izgleda skroz dobro na papiru ako se ostvare svi transferi, samo ne znam koliko bi ih koštali Jesus i Tielemans. Vjerojatno ekipa nije za top 4, ali bili bi jedni od glavnih favorita za osvojiti EL, sigurno će im tako biti lakše u LP nego kroz ligu.
Da se razumijemo, ne želim to, ali slažu finu ekipu obzirom na ovo što čitam za Jesusa i Tielemansa.
Al koji kiks je napravio Roman što nije hudsona prodao u bavariju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.