Naravno da nisi, jer direktno ukopavaš tu državu.jasmin10 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:34Patriota sam ako plaćam porez? Ako ne plaćam nisam patriota ?ASD je napisao/la: ↑22 avg 2022, 14:06Patriota je onaj što plaća porez. Nikakvi govori ne čine nekog patriotom ili ga eliminišu kao patriotu.
Što se tiče, priči o ratu. Podhitno treba prestati uništavati budućnost djece time.
Najveći nedostatak Sarajeva je previše ljudu sa PTSP-em. Na svakom koraku neki natpis i spomenik iz rata. Idealna situacija za kazati stranom kapitalu da nije tu dobrodošao
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koji porez ti plaćaš ako si nezaposlen ?
Znaci ako dodje sa ljiljanom oko vrata iz dijaspore, potroši priličan broj para u svojoj državi, npr još gradi kucu i time zaposli najmanje 10ak ljudi on nije patriota ?
A patriota je neko ko živi u Bosni, drka qrac, preko štele upao u državnu firmu, ali plaća porez državi?
Znaci ako dodje sa ljiljanom oko vrata iz dijaspore, potroši priličan broj para u svojoj državi, npr još gradi kucu i time zaposli najmanje 10ak ljudi on nije patriota ?
A patriota je neko ko živi u Bosni, drka qrac, preko štele upao u državnu firmu, ali plaća porez državi?
Gradovi u USK bi bankrotirali da se jedno ljeto ne pojavi nikoga iz dijaspore. Ogromne cifre ulaze iz inostranstva u državu, što kroz slanje para, što kroz trošenje na sve i svašta. Od alkoholna do popravaka auta i zuba.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Marsal
- Kontakt:
Patriote su i jedni i drugi.jasmin10 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:49Koji porez ti plaćaš ako si nezaposlen ?
Državna služba nije ono što je bila, sad ako si imalo stručan više ćeš zaraditi u realnom sektoru.
Vjeruješ da sam nedavno možda mogao zaposlit se u BH Poštu, samo da sam malo zaganjao. Nije mi palo na pamet.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ASD
- Kontakt:
Ako si nezaposlen, nisi ga ni dužan plaćati.
Ako živiš u dijaspori, opet ga nisi dužan plaćati. Naravno, osim pojedinih tipa nasljedstvo ili PDV.
Mi govorimo o ljudima prije svega koji su dužni plaćati porez. I naravno da je patriota neko izvršava te obaveze i na vrijeme i u iznosu u kojem bi trebao, a onaj koji to izbjegava niti je patriota, a teško da je i čovjek.
Iako u Bosni obično oni što milionski kradu državu imaju lančić s ljiljanom i ljiljana na šoferšajbi. Ne trebamo dalje od fudbala ići, imamo takvog jednog biznismena u Premijer ligi.
Ako živiš u dijaspori, opet ga nisi dužan plaćati. Naravno, osim pojedinih tipa nasljedstvo ili PDV.
Mi govorimo o ljudima prije svega koji su dužni plaćati porez. I naravno da je patriota neko izvršava te obaveze i na vrijeme i u iznosu u kojem bi trebao, a onaj koji to izbjegava niti je patriota, a teško da je i čovjek.
Iako u Bosni obično oni što milionski kradu državu imaju lančić s ljiljanom i ljiljana na šoferšajbi. Ne trebamo dalje od fudbala ići, imamo takvog jednog biznismena u Premijer ligi.
Patriota je svako ko voli ovu drzavu. Ko koliko ostavlja para na kraju nije ni bitno.Marsal je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:01Patriote su i jedni i drugi.jasmin10 je napisao/la: ↑22 avg 2022, 15:49Koji porez ti plaćaš ako si nezaposlen ?
Državna služba nije ono što je bila, sad ako si imalo stručan više ćeš zaraditi u realnom sektoru.
Vjeruješ da sam nedavno možda mogao zaposlit se u BH Poštu, samo da sam malo zaganjao. Nije mi palo na pamet.
Znam da je kod nas elektroprivreda broj jedan. Pola Jablanice ganja svake godine da upadne u EP. I znam da nema Plata ispod 1500.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Komsic je patriota veliki, lagano ide prema cetvrtom mandatu, svaki po 250k. Predsjednik milioner ali zna doci autobusom na posao i popiti pivo u kaficu 
Ali je problem Enis sto je na neki nacin popularizovao ovu drzavu, a nije izvukao nikakve pare od nje. Enis treba siriti mrznju i biti nas i onda nije problem i ako mazne gdje koju stotinu hiljada pajel?

Ali je problem Enis sto je na neki nacin popularizovao ovu drzavu, a nije izvukao nikakve pare od nje. Enis treba siriti mrznju i biti nas i onda nije problem i ako mazne gdje koju stotinu hiljada pajel?
Ne nego treba poštovati žrtve i borce rata i prestat se ulizivat svima sa pričom svi smo jednako krivi.
- ASD
- Kontakt:
Šta znači voljeti državu? Staviti lančić?
Ko je patriota od nabrojane dvije osobe?
a) ne čestita dan državnosti na fb, nema lančić s ljiljanom, ne brani državu od vanjskih neprijatelja anonimno na sportskom forumu.
Plaća sve račune i poreze na vrijeme, čisti redovno smeće u prirodi,
b) fb profil ima više Nasera i Aliju nego njega, tetovka arbih, zastava BiH na zadnjem sjedištu.
Zakino državu za desetine hiljada poreza, ne nosi kesu kad ide sjediti u prirodu, šta će mu, kaže, dok je rijeke ima se gdje smeće baciti.
Sta je sad ,ni Enis nam ne valja.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Joj druze dao si primjer kao i ja samo zamijenio uloge.
Hoces se kladiti da je njegov odgovor sigurno B ili eventualno pod "c) skretanje sa teme"ASD je napisao/la: ↑22 avg 2022, 16:40Šta znači voljeti državu? Staviti lančić?
Ko je patriota od nabrojane dvije osobe?
a) ne čestita dan državnosti na fb, nema lančić s ljiljanom, ne brani državu od vanjskih neprijatelja anonimno na sportskom forumu.
Plaća sve račune i poreze na vrijeme, čisti redovno smeće u prirodi,
b) fb profil ima više Nasera i Aliju nego njega, tetovka arbih, zastava BiH na zadnjem sjedištu.
Zakino državu za desetine hiljada poreza, ne nosi kesu kad ide sjediti u prirodu, šta će mu, kaže, dok je rijeke ima se gdje smeće baciti.
Pa u ovoj drzavi vecini stanovnika (ili u prevodu, zatucanih ekstrema) ne valja bilo ko ko ima iole normalne stavove koji ne pozivaju na rat, nego na suzivot. Da je izasao u javnost sa nekom nacionalistickom retorikom, vidio bi tada reakcije.
Jest ova tema bila dobra ljeta 2020-te. Leti vrijeme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ne, nego tebi kao Srbinu odgovaraju ovako glupi stavovi.
Kao da ja sam ja ovo negdje rekao u nekoj drugoj situaciji.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Čuj ovog šta lupa hahahahha kao da se može živjeti negdje a da ne plaćaš račune. Prestani lupetati već jednom, širok je dijapazon gluposti koje valjaš ovde.
Enis je patriota naravno. Građanski rat se desio, Srbi protjerani i ja im se izvinjavam. Nadam se da će nam oprostiti nekada jer mi želimo suživot s njima.
Enis je patriota naravno. Građanski rat se desio, Srbi protjerani i ja im se izvinjavam. Nadam se da će nam oprostiti nekada jer mi želimo suživot s njima.
41:34
Pa jel to nesto Enis izjavio?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne smije Enis drugačije, kako bi onda glumio jedinu ulogu koju zna, bosanca u Zagrebu.
Don't hate what you don't understand.
-
- Kontakt:
Kupio je zemljište na nekom hrvatskom otoku i napravio vilu , a ovdje je zemljište prodao arapima ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
pametan realno uzeo je gdje ce vise uživati laze svak ko kaze da ne bi isto takobombaysaphire je napisao/la: ↑22 avg 2022, 18:19Kupio je zemljište na nekom hrvatskom otoku i napravio vilu , a ovdje je zemljište prodao arapima ...
al najjace su mi ove price o ratu i ocjenjivanju tko je sta rekao a sam rat stao prije 27 godina ljudi rodjeni za Dayton pola ih ima poslove , djecu il se opijaju , vrijeme i svijet prolazi a ovdje i dalje se poteze gdje si bio 93 kao glavni argument jesi li il nisi patriota bolesno društvo u pm