FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

salkan
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la salkan » 20 feb 2022, 19:14

Svaka im cast, odigrali su po mom cejfu. I pored svih nedostataka otvarali su utakmicu "za gol vise" i to je nazalost nasa stvarnost. U odbrani ima posla napretek, ali zato ostale linije dobro rade.
Jos u cetvrtak da bez iole pritiska odigraju posteno pa sta bude, da se rijesimo i tog kupa pa da se okrene u ritam subota-nedjelja gdje ce i fizicka sprema doc na svoje kolko tolko.
Mada mi se cini, obzirom na Napolijeve rivale u Italiji, i napolitanke mole Boga da ispadnu iz kupa Uefa.
Džeri Drejk

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2022, 20:05

Zvanicno Auba hattrick,pripisan mu je onaj gol Pedrija.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 20 feb 2022, 20:39

Kosarkasi od -16 do pobijede i titule kupa kralja. Skoro identicno kao super kup, samo uloge se zamijenule. Tad je Barca imala +19 i izgubila.
⚽FK Garaže⚽

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 feb 2022, 20:46

1921boy je napisao/la:
20 feb 2022, 18:31
Kako mi je promaklo da je Alba dobio žuti. Ako se ne varam bez njega smo protiv Bilbaa.
U prvom poluvremenu. Ne znam ko ga udari, Soler ili Guedes možda nakon njegovog izbijanja lopte, i vrati se lopta opet između njih i nabi ga nogom po jajima :mrgreen:

Zna i Alba da su jaja poskupila :mrgreen:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zalik
Kontakt:

Post Postao/la Zalik » 20 feb 2022, 21:08

slika

Ovo su mi najdraže stvari. Mislis da si igrac a još si u pelenama. Tražiš veliku platu a na kraju budeš prodan. Evo na sta je došao nekad Veliki ILAIX

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 feb 2022, 21:25

:urnebes:
Najjace sto je u Leipzigu odigrao samo 100 minuta. :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 feb 2022, 21:48

Ter Stegen postao zesca kar.ina
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 feb 2022, 22:23

ElCartel11 je napisao/la:
20 feb 2022, 21:48
Ter Stegen postao zesca kar.ina
Izgleda samo ko nije opucao prema golu nije ga dao. :mrgreen:

Frajer odbrani nemoguće ali isto tako i primi ono što niko ne bi primio. Previše je nesiguran sa loptom u nogama i puno ih prodaje. Od zadnje povrede isto kao da nije to taj golman. Ali opet nema frajer konkurencije i to ti je to. Opušteno radi, trenira, brani jer zna da je no1. Masip, Bravo, Neto, Tenas, Pena, Cillesen, Ortola - svaka čast ali nijedan od njih nije mogao ni prismrditi poziciji prvog golmana. Zato je po meni golman na ljeto prioritet, ne neko big name ime ali neko dostojno ime koje ko ga može maknuti iz prvih 11 i pokazati mu da nije nezamjenjiv.

Po medijima se spominju Bono iz Seville, Vandevoordt iz Genka, Lafont iz Nantesa, Meslier iz Leedsa, Dragowski iz Fiorentine i Dimitrievski iz Raya.
Rodjeni su pitarske picke!

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 20 feb 2022, 22:26

Usput Haaland danas opet propustio tekmu.
Rodjeni su pitarske picke!

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 20 feb 2022, 22:28

Alba igrac utakmice ❗
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 20 feb 2022, 22:33

1921boy je napisao/la:
20 feb 2022, 22:23

Po medijima se spominju Bono iz Seville, Vandevoordt iz Genka, Lafont iz Nantesa, Meslier iz Leedsa, Dragowski iz Fiorentine i Dimitrievski iz Raya.
:crazy:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 20 feb 2022, 22:35

Pa ocito nece davati velike pare za golmana,ovo su sve jeftina rijesenja.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 feb 2022, 22:51

Bice zajebano protiv Bilbaa naredni vikend. Doduse dosta lakse sto je na NC.

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 feb 2022, 22:52

Cillesen je meni bio okej golman, pogotovo u Ajaxu, iako je doveden da bude zamjena.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 feb 2022, 22:54

Ko bi rekao da će doći do toga al’ šteta sto neće biti Albe protiv Athletica.
Don't hate what you don't understand.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 20 feb 2022, 22:56

Takodje Bravo i Neto. Mats sve vise pocinje, da baca na Valdesa. Brani ne moguce, a prima onda smjesne golove.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 20 feb 2022, 22:57

Evo Berenguer dobi zuti namjerno da propusti Barcelonu. :mrgreen:

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 20 feb 2022, 23:23

L-Train je napisao/la:
20 feb 2022, 22:35
Pa ocito nece davati velike pare za golmana,ovo su sve jeftina rijesenja.
Nijedan od tih gore nije bolji golman od MAtS-a. Bolje onda ne dirati ništa.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 20 feb 2022, 23:50

1921boy je napisao/la:
20 feb 2022, 22:23

Pominje se i ovaj iz Granade:
Barcelona and Juventus could be embroiled in a transfer tussle to sign Luis Maximiano in the summer transfer window. The Catalan giants view the 23-year-old Granada goalkeeper as a possible long-term successor for Marc-Andre ter Stegen.
MATS se mora podhitno dozvati i vratiti staru formu ili na ljeto tražiti novog golmana.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 feb 2022, 23:54

Hegemonija se ponovo radja heh

Zanimljivo je pratiti ovu ekipu, xavi ocigledno postaje veliki trener, jer za kratko vrijeme iz bunara je izvukao ekipu, vidi se da ima igru, vidi se na svim dobrim stvarima i rezultatima njegov rad, a vidi se i kod losih stvari da su plod individualnih gresaka zbog nedostatka iskustva ili kvaliteta kod pojedinih igraca, al iz utakmice u utakmicu sve je manje gresaka a sve vise tecne i ozbiljne igre i tu naravno dolaze i rezultati

Ima tu jos prostora za napredak, recimo feran tores je slab realno al ima talenta sigurno i predispozicija i vjerovatno ga treba nacekati, de jong sve bolji, gavi podsjeca na iniestu iz mladjih dana, pedri na xavija, vezni red nam ima realno i sad vec ozbiljan kvalitet, a uskoro bi se ovi igraci mogli nazvati i svjetskim klasama

Napad isto ima jos puno pltencijala, de jong npr je sasvim solidan back up i ja bi ga ostavio i naredne sezone, dembele ce otici i on je tu sigurno igrac od kojeg se moze ocekivati i propast opsta, ali i da mozda bude ponajbolji u svijetu, al nek drugi o tome misli i uzdaju se u njega, auba ko prvi spic ovu sezonu moze solidno izgurati, vidi se da ima kvalitet, al opet nedovoljno vjerovatno za sami svjetski vrh, tako da i on moze ostati ko neki back up jer solidan je, a i pokazo se ko ljudina kad je dosao i kako je pristao na skromne uslove zasluzuje sigurno da mu se lroduzi ugovor, a sad na krilima adama, feran, fati, depay, od njih cetvorice valjda ce dvojica biti pun pogodak, ima tu kvaliteta, ima i mana, sirine ima, nije sad tu niko svjetska klasa, al eto moze se i naredne sezone s njima pokusati da se niko ne dovodi pa valjda jedan il dvojica izrastu u svjetsku klasu neku, pare cuvati za pozicije gdje smo slabiji, za bekove, stopera i napadaca tipa halanda

Cini mi se da araujo izrasta u stopera svjetske klase, trebat ce jos jedan stoper jak, i desni bek klasni, no mislim da ce xavi i novi sportski direktor to uspjeti posloziti vec na ljeto, mislim da xavi sad treba praviti sebi zadnjeg veznog za buducnost, ne znam zasto niku malo tu ne proba, nekako ima predispozicije za zadnjeg veznog, podsjeca na buskeca iz mladjih dana, dest je mislim igrac u kojem nema hajra da izraste igracina neka,

Jest da nismo nesto solventni da se trose velike pare na pojacanja, al eto situacija je takva da ima dosta klasnih igraca kojima istice ugovor na svim pozicijama i mogu se besplatno dovesti dva tri jaka igraca, sta ja znam rudiger ili kristensen, moze i azpilicueta ko back up na vise pozicija u odbrani

Mozemo se brzo vratiti u vrh iako se to cinilo skoro nemoguce zbog klosara koji su ub vodili u prethodnima godinama, kakvi su samo promasaji pravljeni, i s mesijem, s dovodjenem dembelea i coutinja umjesto m bapea koji se nudio, nejmarov odlazak za one pare je bio dobar potez ali i to sto se nasa uprava nije nista pitala, al su te pare i mnoge druge bacene niz vjetar

Ja sam u to vrijeme pisao da je insistiranje na mesiju i staroj zasicenoj gardi teska pogreska, da ce njihove ogromne plate a skroman ucinak izmusti klub, da se mladja pojacanja nece moci uz njih dokazati i sve to ispostavilo kao tacno, govorio sam da cemo doci u situaciji da stara garda odlazi, mladja pojacanja propadaju a nema se para za nove kupovine i to se upravo i desilo, srecom eto da se pojavila ova mladja generacija igraca, da je trziste nogometno dosta se izmojenilo i da ima puno besplatnih igraca, da imamo trenera s nekom vizijom i eto imaki smo srece da nam se poklopi da ne moramo se deset godina oporavljati, nego tek godinu dvije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.