MaGiCa je napisao/la:Ocemo remi![]()
![]()
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
dobro je ipak na kraju, ostaju realne sanse za 3 mjesto, trebali bi uzeti kup, a ako osvojimo EL, bili bi najuspjesniji u ovom takmicenju, toliko o propaloj sezoni, po nekima
.
Trenutno najbolji golman u SERIA A,totalni pogodak njegovom i Juanovom kupovinom

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
[youtube][/youtube]
Ista je meta,isto rastojanje...
Ista je meta,isto rastojanje...
Schelotto: 'I cried at Derby goal'

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Igra katastrofalna, mislim da mogu bogu zahvaljivati na ovom bodu. Prvo poluvrijeme očajno, Milan realno 2/3-0 trebao voditi, Handa nas spasio. Kad sam kod Samira, ja zaista ne znam ko mu dozvoljava ona ispucavanja u aut. Konstanto to radi ovo sezone, za sve ostalo kapa do poda majstore. Gargano kriminalan, svaki put kad je loptu dotakao izgubio ju je.. Napad sa Cassanom ništa, Alvarez nešto pokušavao, Guarin u napadu nula, u odbrani -10. Jedna vrlo čudna utakmica, koja je, mora se i to reći, došla u nevakat. Ostale su kakve takve šanse za to treće mjesto, treba se borit'.
P.S. Strama pič.ketino jedna!
P.S.2 Ovaj Schelotto i pored gola hodat' ne zna, frajer je smotan sav
Nama je Željo svetinja jedina.
Vasa Ladacki je napisao/la:Igra katastrofalna, mislim da mogu bogu zahvaljivati na ovom bodu. Prvo poluvrijeme očajno, Milan realno 2/3-0 trebao voditi, Handa nas spasio. Kad sam kod Samira, ja zaista ne znam ko mu dozvoljava ona ispucavanja u aut. Konstanto to radi ovo sezone, za sve ostalo kapa do poda majstore. Gargano kriminalan, svaki put kad je loptu dotakao izgubio ju je.. Napad sa Cassanom ništa, Alvarez nešto pokušavao, Guarin u napadu nula, u odbrani -10. Jedna vrlo čudna utakmica, koja je, mora se i to reći, došla u nevakat. Ostale su kakve takve šanse za to treće mjesto, treba se borit'.
Tvoj post je smjesan
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Nema sale,mora se pokazati ko je gazdaSiamoNoi je napisao/la:
FORZA INTER!
FORZA INTER!
"Nema veze sto sam duplo stariji od tebe i sto zaradjujes duplo vise, berba usiju moze lako da padne..."SiamoNoi je napisao/la:
A ruku na srce, kada bi došlo do kakvog ozbiljnijeg fizičkog obračuna Balonja bi ga pojeo za večeru 
Il club piu titolato al mondo!
Nije u pitanju box vec fudbalDonPippo9 je napisao/la:A ruku na srce, kada bi došlo do kakvog ozbiljnijeg fizičkog obračuna Balonja bi ga pojeo za večeru
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Nemoj bit toliko siguran u toDonPippo9 je napisao/la:A ruku na srce, kada bi došlo do kakvog ozbiljnijeg fizičkog obračuna Balonja bi ga pojeo za večeru
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ubijedi me argumentima molim te?!?sanjingr je napisao/la:Vasa Ladacki je napisao/la:Igra katastrofalna, mislim da mogu bogu zahvaljivati na ovom bodu. Prvo poluvrijeme očajno, Milan realno 2/3-0 trebao voditi, Handa nas spasio. Kad sam kod Samira, ja zaista ne znam ko mu dozvoljava ona ispucavanja u aut. Konstanto to radi ovo sezone, za sve ostalo kapa do poda majstore. Gargano kriminalan, svaki put kad je loptu dotakao izgubio ju je.. Napad sa Cassanom ništa, Alvarez nešto pokušavao, Guarin u napadu nula, u odbrani -10. Jedna vrlo čudna utakmica, koja je, mora se i to reći, došla u nevakat. Ostale su kakve takve šanse za to treće mjesto, treba se borit'.
Tvoj post je smjesan
" onclick="window.open(this.href);return false;DonPippo9 je napisao/la:A ruku na srce, kada bi došlo do kakvog ozbiljnijeg fizičkog obračuna Balonja bi ga pojeo za večeru
Kakav Balonja, Barton je faca..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ne isplati seVasa Ladacki je napisao/la:Ubijedi me argumentima molim te?!?sanjingr je napisao/la:Vasa Ladacki je napisao/la:Igra katastrofalna, mislim da mogu bogu zahvaljivati na ovom bodu. Prvo poluvrijeme očajno, Milan realno 2/3-0 trebao voditi, Handa nas spasio. Kad sam kod Samira, ja zaista ne znam ko mu dozvoljava ona ispucavanja u aut. Konstanto to radi ovo sezone, za sve ostalo kapa do poda majstore. Gargano kriminalan, svaki put kad je loptu dotakao izgubio ju je.. Napad sa Cassanom ništa, Alvarez nešto pokušavao, Guarin u napadu nula, u odbrani -10. Jedna vrlo čudna utakmica, koja je, mora se i to reći, došla u nevakat. Ostale su kakve takve šanse za to treće mjesto, treba se borit'.
Tvoj post je smjesan
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
@sanjingr
Zato što sam u pravu i ti to dobro znaš. Živio ti meni..
Zato što sam u pravu i ti to dobro znaš. Živio ti meni..

Samarcinu mu zvizni
Majke mi ti pricas kao da je Milan tri koplja iznad Intera, a cinjenica je da su ove dvije ekipe trenutno potpuno izjednacene. Jos necu uzeti u obzir sve povrede sa kojima se Inter suocava.francobaresi je napisao/la:LP-a ćete vidjeti samo na TV-u i sljedeće god.
Nije ovo ni sjena nekadašnjeg Intera .
Nemoguće se oslanjati na sreću i očekivati plasman u LP.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
nažalost morao bih se složiti s tobom... tuga i jad od igre... nezna se tko šta igra, Strama stalno miješa... igrači pogubljeni... rezultat odličan, igra nikakva... Nagatomo i Gargano su najgori igrači Intera u zadnjoj dekadi !Vasa Ladacki je napisao/la:
Handi svaka čast kao i Capitanu... također JJ dobar, Rannochia solidan...
Guarin pogubljen na MR, Ricky nevidljiv na ML... Cassano i Palacio odsječeni...
Schelotto dao gol nemam mu šta reći, ali primjeti se da ima sindrom Biabiany...
da nezaboravim i Cambiassa možda i najgoreg igrača susreta...
STRAMA PI*KO ODLAZI !
btw. iako ću navijat za Milan u revanšu LP negine im 5,6 komada na Camp Nou...
#SuningOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.