Šta hoće on yebem ga u oči frljave on ni svoje prste ne razlikuje mater mu neokupanu yebemPirkehzsa je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:52
Sad se i ovaj javlja u odbranu hahahaha, bolje da se zovu Vicina Stranka, mayku im izdajnicku yebem u pichku, ovu stranku ugasiti aBd na iducim izborima, stranka postoji samo gdje su Bošnjaci vecina, nesta ih nema u Grudama, Prijedoru, Foci, Posusju...
Ovi su najveci neprijatelji ove drzave
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi oni pokušavaju da sruše nešto što volim zarad svojih interesa. Svi uzimaju koverte ispod stola da zatvore oči na poneko zlo. Niko od njih ne gleda opće dobro već samo svoju guzicu neovisno o cijeni. Iskorištavaju položaje. Je li ja trebam prije tridesete godine da pijem tablete za smirenje jer neki uhljup iz Laktaša napravi javni nastup gdje kaže prije sezone Borac će biti prvak? Dao Bog da sutra umru Vico, Dodik, Musa, Gedžić, Gigović, Nanić, Kazlagić, Čolpa, Pilav, ova dva uhljupa i svi koji su i makar na jedno oko zažmirili u nekoj situaciji. U najgorim mukama.luckystrike je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:46Ovo je već ružno s tvoje strane. Momak koji je napisao nešto u njenu odbranu nije nužno dušman Kluba. Poenta mog posta jeste da se ljudi mjenjaju, skoro pa na sedmičnoj osnovi.mnon46 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:27Umrla i ona i lik koji je to napisao.luckystrike je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:23Ne bi kaže ona, znam je ja s faxa
O sebi se zabavila akoBogda!
Kao i svaki izdajnik!![]()
Ja nisam do prethodnog posta ništa rekao za dotičnu poštujući da želi biti u potpunosti pravno ispravna i ne ugroziti svoj integritet. Međutim, ako je istina da sjedila s dotičnim, to je ništa drugo do čin izdaje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Dovesti Rahmana na zimu da u prvom kolu išamara ovu skupinu amatera zvani FK bojac i fudbalski i ovako
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
A sto to mi nemamo od 30 igraca nikog iole agresivnijeg i bezobraznog?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:58Dovesti Rahmana na zimu da u prvom kolu išamara ovu skupinu amatera zvani FK bojac i fudbalski i ovako
Moze li se malo selektirati ekipa na pauzi? Jel samo cvjecke dovodimo? Rogic nije zagalamio za polusezonu, kapiten maloljetan samo smije sudiji dobaciti i dobiti zuti, trojica u prvoj ni jezik ne znaju, ostali dosli ovdje na posudbu ili im je svakako FKS prolazna faza kao sto su pavicic, lulic, bubanja itd.
Daj nekog ko ce kvrzica za vrat uhvatiti kad zagusti.
Umro ko glasa za Nasu Stranku.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ajmo vi malo "potkovaniji" zasto je ovoliki problem Vici i ostalim,da u Sarajevskom kantonu skinu ove njegovve,jel to znaci da se zavrsaje ovo manipulisanje,jer nece imati podrsku
Samo Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Na istom smo brate. I ja molim Boga da zulumčare i zalime kazni na oba svijeta. Nama je sad potrebna sloga u svakom smislu, da zbijemo redove i da akoBogda izguramo svoje.mnon46 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:57Svi oni pokušavaju da sruše nešto što volim zarad svojih interesa. Svi uzimaju koverte ispod stola da zatvore oči na poneko zlo. Niko od njih ne gleda opće dobro već samo svoju guzicu neovisno o cijeni. Iskorištavaju položaje. Je li ja trebam prije tridesete godine da pijem tablete za smirenje jer neki uhljup iz Laktaša napravi javni nastup gdje kaže prije sezone Borac će biti prvak? Dao Bog da sutra umru Vico, Dodik, Musa, Gedžić, Gigović, Nanić, Kazlagić, Čolpa, Pilav, ova dva uhljupa i svi koji su i makar na jedno oko zažmirili u nekoj situaciji. U najgorim mukama.
Nisam potkovan ali ako dozvoliš, mislim da se suštinski neće ništa promjeniti u NFS BIH promjenama samo u FS KS, ali imaš čovjeka za stolom i iznutra, pa zločinci ne bi mogli baš kao i do sada provoditi tiraniju, već bi morali mjenjati modus operandi.
šta šta je, je*em ti
Sad je Izvrsni odbor Nogometnog Saveza "zatvorwna kutija". Svu su namireni, kupljeni na ovaj ili onaj način. Promjenom ljudi u jednom kantonu makar i djelomično neko ce ostati "kratak" a obecano mu je a ulaze novi koji nisu namireni. A onda tu se javlja realan problem ako ti novi jednostavno budu htjeli da stvari ne funkcionisu kao do sada.
Pozdrav, na narednim izborima farz je da se skine svaki plakat naše stranke na koji naiđete braćo. S
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Evo i Kojović ga napada. Ima li iko iz tih stranaka ds stane iza Magode i suprotstavi se ovoj hobotnici ili se čeka da mi nekom prikažemo tamnu stranu ovog grada.
🇵🇸
na stranu sve ovo, ali ako sam dobro upratio ovaj Badnjevic je cudo od covjeka, ima svoj naucni institut, profesor je na fakultetima, strucnjak za respiratore, evo i u fudbalu je strucnjak i vazan je faktor ... jel moguce ovo ili sam ga ja sa nekim drugim zamjenio
Magoda je lopina pravaConfiance je napisao/la: ↑08 dec 2024, 17:07na stranu sve ovo, ali ako sam dobro upratio ovaj Badnjevic je cudo od covjeka, ima svoj naucni institut, profesor je na fakultetima, strucnjak za respiratore, evo i u fudbalu je strucnjak i vazan je faktor ... jel moguce ovo ili sam ga ja sa nekim drugim zamjenio
Magodin sef bandoglav njiva veze nema sta se dogadja u drzavi, kamoli u fudbalu. E moj nijaze rahmet ti dusi, kakvi su diletanti sada u tvojoj stranci
-
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Raspada se cipi-ripi koalicija zbog fudbala .
Cuj ovog alkoholicara
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Sve mi je jasno ali da dodje i ovdje sa ovom kvazi ministricom pregovara i nas direktno time steti to jos nisam vidio. Dobro ikako klubovi,sport u ovom gradu postoje,nikakvog patriotizma,ljubavi,osjecajnosti da se pomogne,unraprijedi. Mora kaze sve po zakonu i proceduri al samo kad je nas kanton u pitanju,ovo je gore od rata i zatvora.Pirkehzsa je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:01Stranka **** odredjuje nasu sudbinu... Nikad taj film neces gledati brate, oni se ne prodaju na svoju stetu nikad, ali je prodaja kod nas svakodnevnica, ovdje kad neko postupi kako treba to je onda šok za javnost.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 dec 2024, 14:53Evo stranka podrzala vrlu ministricu. Volio bi da vidim i taj film da neko nas se sastaje i potkupi ove izRS,grada BL kao sto Vico radi i to u nasem gradu,to nije moguce ni u snu al kod nas je moguce i to u nasem gradu,ovo je gore od Sirije posto neko vec poredi.
Najgore od svega sto te yebe u zdrav mozak u tvom gradu, pa haloooo???
-
- Kontakt:
Sta kaze Miokovic,oko mu ispalo ako Bog da?kanarinac je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:43Javio se i doticni Miokovic u komentare,braneci Vicu i ove ostale,daj nam izbore sutra,vi Sarajlije ste dozvolili da vam u Sarajevu vodi politiku covjek koji ne tokom rata bio van drzave,dok ste vi ginuli,i onda vam Vucic posalje svoje ljude i vi glasate za njjh,glupljeg naroda od nas balija nema
-
- Kontakt:
Nek mi neko nadje stranku iz RS koja je nekad isla i koja ce ovako ici kontra svojih? Zamisli njih ovako javno da pisu protiv svojihPirkehzsa je napisao/la: ↑08 dec 2024, 15:52
Sad se i ovaj javlja u odbranu hahahaha, bolje da se zovu Vicina Stranka, mayku im izdajnicku yebem u pichku, ovu stranku ugasiti aBd na iducim izborima, stranka postoji samo gdje su Bošnjaci vecina, nesta ih nema u Grudama, Prijedoru, Foci, Posusju...
Ovi su najveci neprijatelji ove drzave

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.