Posto sam ga ja spominjao vjerujem da je zbog mene ovo, ja nisam napisao da je on los, ili da je lose jucer odigrao. Kazem da je bio bolji i da nije uhvatio formu, iz tog razloga mi nije doprinio jucer kao sto je to jesenas, i iz tog razloga bih ga malo povukao, a tada ce vjerovatno i doci do izrazaja taj "drugi plan" koji ti spomnjes.Astren je napisao/la:E ovo mi je najgore. Neke samo nagovjesti da Memija ima djevojku u da nije na nivou od jesenas i sad svima od jednom Memija ispada poluamater i to sve se zaključi nakon nepunuh 90 minuta utakmice..Nije Memija igrač kao recimo Đelmić koji će pri skoro svakom primanju lopte krenuti u dribling. Memija je po meni igrač koji je najopasniji iz drugog plana i tada je najopasniji. I ja bih ga par puta volio vidjeti u sredini, ova opcija sa Djelmićem i Nuspahom na krilima mi se baš sviđa, to bi bilo odlično za baš ovakva gostovanja, kad će uglavnom Zeljo biti u podređenom položaju
Sto se tice djevojke, sretan mi bio, u to necu ni da ulazim, i treba da bude *ebac..