FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Odlicna igra nasih momaka to me mnogo raduje , ne zuri se nigdje kad se moze preskoci se stalozeno mirno bez panike ,da budem iskren kad god je lopta bila kod stopera blaga panika me hvatala ali su solidno odradili svoj posao , Zeljkovic mi se svidio juce odigrao je zrelo i poslije kartona , Hadziahmetovic , pa taj momak ce biti nas novi Edin Dzeko za svoje godine igra odlicno koga bih jos izdvojio je Dzelmic , momak je odigrao za 10! Kapa dole majstore , koliko sam ispratio vecina napada je isla po njegovoj strani , Memija s druge strane je imao par prilika taj momak mislim da jos nije dosao do svog puno potencijala mora biti brzi posebno u situacijama kad moze da probije po toj strani i ostavljen je sam , nadati se da ce biti bolje. Rijad je odigrao odlicnu utakmicu , moja zamjerka mu je sto je skrt , ne oslobadja se lopte , ne dodaje , kod drugog gola Kokot je bio sam na toj strani Rijad je pucao , izbit mu to iz glave , sporo se rijesava lopte pokusava sam. Ali sve u svemu za razliku od utakmice protiv Bratstva gdje sam sa stadiona izasao nikakav i mislio da nas ceka mnogo patnje ove polusezone sa ove sam izasao zadovoljan i optimistican
Svaka cast momci

Pohvale i za Bučana koji je lavovski izdzao 15 minuta na terenu, a nije dobio zuti karton

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- plavipatriota
- Kontakt:
stvarno se njega treba riješiti, čovjek svojom igrom iznervira sebe, navijače, saigrače, trenera, sudiju, protivničke igrače...Minjore je napisao/la:Pohvale i za Bučana koji je lavovski izdzao 15 minuta na terenu, a nije dobio zuti karton![]()
što je stariji sve je gluplji

Ja bih samo da pozdravim pljuvace sa porukom: Otpusteni ste levati 
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Nuspahić treba igrati u Širokom, na kontre će ih razvaliti 

-
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
Ma Tomic zna sta radi, svjesno je sve. Znao je da ce bit kaznjen. Al zna da ga ceka bolja buducnos. Isti slucaj je s Crnovom iz Zrinjskog kao s Tomice, al on u njih igra.bagrcavi je napisao/la:Zašto misliti o Tomiću kad je njegovu poziciju preuzeo Amir naše blago? Draže mi je gledati Amira i Dadu na toj poziciji pa nek naprave i grešku, nego Tomića.PlaviSaJUGA je napisao/la:Isto pitanje sam bio postavio sebi???AsharaK je napisao/la:Zapitao sam se kako je bilo Tomicu sve ovo gledat, ali nema veze.
Treniras sa omladincima, neces da potpises i kaznjen si kako li se nosi sa tim kad mora doci na treninge i kaznjen?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@plavipatriota Slažem se, možda Nedo zaigra u Širokom, može biti veoma koristan. On nek' razgrće, a Kokot neka zabija.
Ovo je najjace do sada da je Nedo bio jedno vrijeme jedan od najboljih
Zato ga sad nema ni na zagrijavanju. Sve je to lijepo i krasno jer momak voli Zelju, trudi se, ali nazalost nije za nas.
A sto se tice Tomica ja se mogu kladiti u sta god zelite da je on gotov. Ne igrati citavu polusezonu propali bi bolji od Tomica, ali zivi bili vidjele te svijetle buducnosti..

A sto se tice Tomica ja se mogu kladiti u sta god zelite da je on gotov. Ne igrati citavu polusezonu propali bi bolji od Tomica, ali zivi bili vidjele te svijetle buducnosti..
Zadnja izmjena: OdaVeliki, dana/u 02 mar 2015, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
ja uopšte ne, naročito za ovaj tip gostovanja. neka on spušta kokotu i đelmiću lopte, njima malo treba.plavipatriota je napisao/la:podcjenjujete i ismijavate nedu, a jedan od najboljih igrača bio jedno vrijeme...
borio se, gazio, glavom na krampone, izborio milion faulova i duela... nije sad zvjerka neka, ali je koristan igrač!
Što neko reće da bi trebao mali Nuspahić igrati dole. Ili će samo Kokot u špic napada, a Sadiković mijenja Bajića i igra iza Kokota. Ja bi volio kad bi ovu utakmicu igrali u postavi 5-3-2. Nekako mi dosta sigurnije odbrana izgleda kad je desno Zeljkovic a ona dvojica stoperi. Vidjecemo. Oda zna najbolje. Ne treba kukati i ako izgubimo. Nama je najvazniji period od petog do desetog kola, kada imamo relativno lagan raspored i tu bi morali bodove skupiti.ChWilla je napisao/la:ja uopšte ne, naročito za ovaj tip gostovanja. neka on spušta kokotu i đelmiću lopte, njima malo treba.plavipatriota je napisao/la:podcjenjujete i ismijavate nedu, a jedan od najboljih igrača bio jedno vrijeme...
borio se, gazio, glavom na krampone, izborio milion faulova i duela... nije sad zvjerka neka, ali je koristan igrač!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Baja izgleda vrlo blizu rostera za Andoru.
- plavipatriota
- Kontakt:
vrati se malo stranica nazad na forum, ako te sjećanje ne služi ovako na prvu, pa vidi ko se hvalio...OdaVeliki je napisao/la:Ovo je najjace do sada da je Nedo bio jedno vrijeme jedan od najboljihZato ga sad nema ni na zagrijavanju. Sve je to lijepo i krasno jer momak voli Zelju, trudi se, ali nazalost nije za nas.
momak nije efikasan, to je činjenica neosporiva, ali je bar 3-4 utakmice bukvalno nosio po petoricu i radio ono što Đurić radi u Ceseni!
Kad se vec bavimo taktikom za Široki da i ja koju napišem iz dosade..
Da moram birati jednog koji ne moze igrati zadnjeg bi Baju izabrao, al boze moj, ide se u Siroki tamo se moze uvijek igrati, koliko procitah vracaju im se ovi neki igraci.
Vezni red ioanko nemamo ni blizu konkuretan Širokom, to i Oda zna i vjerujem da ce staviti najbolje u tom trenutku..po mojoj nekoj logici ja bih izveo ovo...
............Antolovic............................
Zelja-Kosoric-Bogdanovic(Uzelac)...Kvesic
......Memija....Amir......Hasanovic........
..Djelmic..........................Nuspahic..
................Kokot............................
Ne znam kakva je situacija sa Uzelcem i zasto ga nije bilo u rosteru, ali ako je spreman i ako je zadovoljio struku onda bi ga pokusao sa Kosoricem, meni i dalje Bogdanovic ne ulijeva povjerenje(ako bude igrao dabogda me demantovao) i nuspahic ako je spreman gurnuo bih ga u vatru, s tim sto ne znam je li spreman, ako nije onda ne znam, mozda Dadu staviti, Vareu ostaviti pred kraj ako se bude trebao ganjati rezultat..

Da moram birati jednog koji ne moze igrati zadnjeg bi Baju izabrao, al boze moj, ide se u Siroki tamo se moze uvijek igrati, koliko procitah vracaju im se ovi neki igraci.
Vezni red ioanko nemamo ni blizu konkuretan Širokom, to i Oda zna i vjerujem da ce staviti najbolje u tom trenutku..po mojoj nekoj logici ja bih izveo ovo...
Ne znam kakva je situacija sa Uzelcem i zasto ga nije bilo u rosteru, ali ako je spreman i ako je zadovoljio struku onda bi ga pokusao sa Kosoricem, meni i dalje Bogdanovic ne ulijeva povjerenje(ako bude igrao dabogda me demantovao) i nuspahic ako je spreman gurnuo bih ga u vatru, s tim sto ne znam je li spreman, ako nije onda ne znam, mozda Dadu staviti, Vareu ostaviti pred kraj ako se bude trebao ganjati rezultat..

Vraćaju im se ponajbolji igrači Pandža, Zakarić i još neki ne znam mu ime.EmirGz je napisao/la:Kad se vec bavimo taktikom za Široki da i ja koju napišem iz dosade..

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja nikako ne bih volio vidjeti Bogdanovica protiv Sirokog.. Nije da imam nesto protiv njega, ali stvarno jesenas je lose odigrao. Iako je jučer odigrao solidno, ne bih volio riskirati protiv mnogo jace ekipe od Olimpica. I da, Nuspahica umjesto Baje gurnuti 

Željezničar živimo !
Pisao sam juce poslije utakmice da mi Memija naprijed nije kao jesenas, a negdje sam procitao, licno nisam gledao da je znao odigrati u sredini veznog reda. Ja bih ga probao na ovoj pozicij gdje sam napiaso, napraviti dupli blok ispred odbrane duplirati prije svega Zakarica, naprijed ne sumnjam da cemo nesta uraditi.. dosta me je hahah 

Upravo je to poenta sto nije u pitanju hrvanje nego fudbal. Napadac ima svoju funkciju koju ako ne radi kako treba, onda ne treba ni da igra. Niti ga ima u skoku kad su korneri, slobodni, niti ga ima na odbice da ga zabije s metar. Rijetko se nalazi u sansama, jednostavno momak nije kapacitet za nas. Mozda moze igrati u Celiku, Travniku, Slobodi ali za Zelje nije.plavipatriota je napisao/la:vrati se malo stranica nazad na forum, ako te sjećanje ne služi ovako na prvu, pa vidi ko se hvalio...OdaVeliki je napisao/la:Ovo je najjace do sada da je Nedo bio jedno vrijeme jedan od najboljihZato ga sad nema ni na zagrijavanju. Sve je to lijepo i krasno jer momak voli Zelju, trudi se, ali nazalost nije za nas.
momak nije efikasan, to je činjenica neosporiva, ali je bar 3-4 utakmice bukvalno nosio po petoricu i radio ono što Đurić radi u Ceseni!
Drugo Odovic ne igra tu igru s hrvacem tako da Nedo vise nema nikakve sanse da igra...
- ficobahtic
- Kontakt:
Ono najvaznije oko utakmice ste vec napisali tako da se tu nema nesto mnogo za dodati...Ja bih jos rekao da je ovo bila jako jako vazna utakmica ne zbog samih bodova i zato sto smo igrali sa direktnim konkurentom za poziciju u evropi vec zbog cinjenice da je ova utakmica mogla jako lose da se odrazi na posjete tokom cijele polusezone kao i da narusi atmosferu u i oko same ekipe. Hvala Bogu da se sve odvijalo onako kako ni najveci optimisti nisu zamisljali.
Vidjelo se iskustvo Odovica u postavci igre jer je bio svjestan da mi ne mozemo napadati protiv Olimpica a pritom i ostvariti dobar rezultat...(u ovim stvarima je Adzem najvise grijesio jer je pokusao da igra jedno te isto cijeli prvi dio sezone na Grbavici i zbog toga smo imali jako mnogo problema sa svim protivnicima). Odovic je svjesno prepustio loptu protivniku sa jakim presingom na sredini terena i prakticno smo iz njihovih gresaka i izgubljenih lopti dolazili u priliku za brzu tranziciju i na taj nacin bili jako opasni za gol protivnika. Neka prica ko sta hoce ali ovakav Olimpic da ne uputi ni jedan sut u okvir gola za 90 minuta ne moze biti slucajnost.
Ove polusezone imamo jako teska gostovanja i ne smije se unaprijed upisivati poraz protiv bilo koga, svaki bod je bitan do ispunjenja konacnog cilja. Pozicija broj 4 ne garantuje izlazak u evropu i najvaznije je da idemo utakmicu po utakmicu i da iz svake pokusamo izvuci maksimum, bez obzira kako se protivnik zvao (Siroki, Zvijezda, Vitez) apsolutno nije ni bitno. Sad u Sirokom odigrati zatvorenije sa zgusnutom sredinom terena i preko kontri pokusati postici pogodak a onda ce ici sve mnogo lakse jer je pritisak na domacinu, kojeg su mora se priznati vile nosale jucer u Ugljeviku...Niko nije nepobjediv u ovoj nasoj ligi i na taj nacin moramo razmisljati ako zelimo da ispunimo cilj. Odbrana Sirokog kao i Olimpica je sporiji dio ekipe tako da sam optimista u svakom slucaju i nadam se punom plijenu sa Pecare ali i sa bodom ne bih bio nezadovoljan. Ne vjerujem da ce Turkovic dobiti priliku u Sirokom jer Odovic vise voli brzi protok lopte nego igru sa klasicnim sidrasem.
Vidjelo se iskustvo Odovica u postavci igre jer je bio svjestan da mi ne mozemo napadati protiv Olimpica a pritom i ostvariti dobar rezultat...(u ovim stvarima je Adzem najvise grijesio jer je pokusao da igra jedno te isto cijeli prvi dio sezone na Grbavici i zbog toga smo imali jako mnogo problema sa svim protivnicima). Odovic je svjesno prepustio loptu protivniku sa jakim presingom na sredini terena i prakticno smo iz njihovih gresaka i izgubljenih lopti dolazili u priliku za brzu tranziciju i na taj nacin bili jako opasni za gol protivnika. Neka prica ko sta hoce ali ovakav Olimpic da ne uputi ni jedan sut u okvir gola za 90 minuta ne moze biti slucajnost.
Ove polusezone imamo jako teska gostovanja i ne smije se unaprijed upisivati poraz protiv bilo koga, svaki bod je bitan do ispunjenja konacnog cilja. Pozicija broj 4 ne garantuje izlazak u evropu i najvaznije je da idemo utakmicu po utakmicu i da iz svake pokusamo izvuci maksimum, bez obzira kako se protivnik zvao (Siroki, Zvijezda, Vitez) apsolutno nije ni bitno. Sad u Sirokom odigrati zatvorenije sa zgusnutom sredinom terena i preko kontri pokusati postici pogodak a onda ce ici sve mnogo lakse jer je pritisak na domacinu, kojeg su mora se priznati vile nosale jucer u Ugljeviku...Niko nije nepobjediv u ovoj nasoj ligi i na taj nacin moramo razmisljati ako zelimo da ispunimo cilj. Odbrana Sirokog kao i Olimpica je sporiji dio ekipe tako da sam optimista u svakom slucaju i nadam se punom plijenu sa Pecare ali i sa bodom ne bih bio nezadovoljan. Ne vjerujem da ce Turkovic dobiti priliku u Sirokom jer Odovic vise voli brzi protok lopte nego igru sa klasicnim sidrasem.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
E ovo mi je najgore. Neko samo nagovjesti da Memija ima djevojku u da nije na nivou od jesenas i sad svima od jednom Memija ispada poluamater i to sve se zaključi nakon nepunuh 90 minuta utakmice..Nije Memija igrač kao recimo Đelmić koji će pri skoro svakom primanju lopte krenuti u dribling. Memija je po meni igrač koji je najopasniji iz drugog plana. I ja bih ga par puta volio vidjeti u sredini, ova opcija sa Djelmićem i Nuspahom na krilima mi se baš sviđa, to bi bilo odlično za baš ovakva gostovanja, kad će uglavnom Zeljo biti u podređenom položaju
Zadnja izmjena: Astren, dana/u 02 mar 2015, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.
Re: AW: FK Željezničar
Normalno da zna. Papak je sigurno vec dogovorio sa nekim klubom iz Hrvatske. Nego je tebi bolje promijeniti nik u Tomiceva kujica. I mi nismo Zrinjski, mi smo Zeljo. Najveci i najtrofejniji klub BiH.zeljovolim je napisao/la:Ma Tomic zna sta radi, svjesno je sve. Znao je da ce bit kaznjen. Al zna da ga ceka bolja buducnos. Isti slucaj je s Crnovom iz Zrinjskog kao s Tomice, al on u njih igra.PlaviSaJUGA je napisao/la:Zašto misliti o Tomiću kad je njegovu poziciju preuzeo Amir naše blago? Draže mi je gledati Amira i Dadu na toj poziciji pa nek naprave i grešku, nego Tomića.AsharaK je napisao/la:Zapitao sam se kako je bilo Tomicu sve ovo gledat, ali nema veze.
Isto pitanje sam bio postavio sebi???
Treniras sa omladincima, neces da potpises i kaznjen si kako li se nosi sa tim kad mora doci na treninge i kaznjen?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
@plavipatriota Slažem se, možda Nedo zaigra u Širokom, može biti veoma koristan. On nek' razgrće, a Kokot neka zabija.
Svi znamo mogucnosti Memije, ovo mu je 1. losa utakmica. Ne treba dijete kuditi zbog jedne utakmice.
+1ficobahtic je napisao/la:Vidjelo se iskustvo Odovica u postavci igre jer je bio svjestan da mi ne mozemo napadati protiv Olimpica a pritom i ostvariti dobar rezultat...(u ovim stvarima je Adzem najvise grijesio jer je pokusao da igra jedno te isto cijeli prvi dio sezone na Grbavici i zbog toga smo imali jako mnogo problema sa svim protivnicima).
Nakon jucerasnje predstave ja se ne mogu oteti utisku da bi bili prvi na tabeli da nam je Odovic i u prvom dijelu sezone bio trener.
Najveci problem kod Adzema je bio taj sto nije znao citati igru i to nas je kostalo bodova protiv Zrinjskog i Sarajeva na Grbavici.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.