FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 02 mar 2015, 11:22

Tek je prva utakmica nastavka, bez zaljetanja i eurforije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 02 mar 2015, 11:35

Zapitao sam se kako je bilo Tomicu sve ovo gledat, ali nema veze. :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 mar 2015, 11:38

Ja sam za Kokota nedavno rekao, da kad je u prosjecnoj Slaviji uspio zabiti 5 golova u 12 utakmica, sta bi tek onda radio kad u ekipi ima odlicne saigrace, sigurno bi išao do 10golova u polusezoni.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

SimkeSamke
Kontakt:

Post Postao/la SimkeSamke » 02 mar 2015, 11:48

TITULA JE NA GRBAVICI !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 mar 2015, 11:52

Minjore je napisao/la:Ja sam za Kokota nedavno rekao, da kad je u prosjecnoj Slaviji uspio zabiti 5 golova u 12 utakmica, sta bi tek onda radio kad u ekipi ima odlicne saigrace, sigurno bi išao do 10golova u polusezoni.
dvije prijateljske i jedna zvanična - četiri gola. onako ni iz čega :mrgreen:

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Re: AW: FK Željezničar

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 02 mar 2015, 12:14

AsharaK je napisao/la:Zapitao sam se kako je bilo Tomicu sve ovo gledat, ali nema veze. :)
Isto pitanje sam bio postavio sebi???
Treniras sa omladincima, neces da potpises i kaznjen si kako li se nosi sa tim kad mora doci na treninge i kaznjen?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 02 mar 2015, 12:14

Treba imati "nos" pa i zabiti gol iz nicega :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 mar 2015, 12:31

naravno.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 02 mar 2015, 13:05

Plavi sa Grbavice će u derbiju 17. kola Premijer lige BiH na Pecari protiv Širokog igrati bez svog najboljeg strijelca Riada Bajića, koji je jučer zaradio treći žuti karton i morat će preskočiti ovo izuzetno teško i važno gostovanje.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 02 mar 2015, 13:09

Schwarz je napisao/la:Plavi sa Grbavice će u derbiju 17. kola Premijer lige BiH na Pecari protiv Širokog igrati bez svog najboljeg strijelca Riada Bajića, koji je jučer zaradio treći žuti karton i morat će preskočiti ovo izuzetno teško i važno gostovanje.
nadam se Varei umjesto njega
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 02 mar 2015, 13:14

Odavno nisam gledao Zeljinu tekmu da su igrali lijepo, solidno efikasno i sa razmisljanjem, skoro da i ne pamtim zadnju takvu. Napadi nisu stihijski vec od noge do noge prati se kretanje suigraca i fino ubacuje, moze to naravno bolje, ali i ovo je za nas super i igra kakva ce privuci publiku. Nije kao u proteklih par sezona sve nazor i na silu, stihijski iako je to imalo rezultata iza sebe.
Definitivno nam je trebao tip igraca kao Kokot, koji ce pospremiti otpatke... trebao bi se on nadavati golova u ovoj ekipi. Omladincima kapa dole i nadam se da cemo nastaviti sa slicnom igrom ovo vraca vjeru u nas fudbal ;)

Ps. Oda vidi se da zna zanat :salut:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 02 mar 2015, 13:20

themaniaks je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:Plavi sa Grbavice će u derbiju 17. kola Premijer lige BiH na Pecari protiv Širokog igrati bez svog najboljeg strijelca Riada Bajića, koji je jučer zaradio treći žuti karton i morat će preskočiti ovo izuzetno teško i važno gostovanje.
nadam se Varei umjesto njega
Meni Varea ne ulijeva neko povjerenje što se tice njegove igre, spor, trom, carini loptu dugo, kondiciju još uvijek nije digao na željeni nivo, on jeste majstor, igrač koji jednim potezom može riješiti utakmicu, ali ovo dosad što je pokazao u našem dresu je pravo slabo, volio bih da me demantuje sa svojim igrama na terenu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 13:24

Ne smije Varea protiv svojih :hmmmmm:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 02 mar 2015, 13:27

ma nedo zec ide u akciju od prve minute :mrgreen:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 02 mar 2015, 13:33

Ma čoek će jednim potezom riješit utakmicu :) Fauliraće ga neko i za crveni karton.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 13:34

Možda to i ne bi bilo loše, nek' pravi pritisak na odbranu Širokog, bar to može :mrgreen:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 02 mar 2015, 13:42

podcjenjujete i ismijavate nedu, a jedan od najboljih igrača bio jedno vrijeme...
borio se, gazio, glavom na krampone, izborio milion faulova i duela... nije sad zvjerka neka, ali je koristan igrač!

bagrcavi
Kontakt:

Re: AW: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 02 mar 2015, 13:45

PlaviSaJUGA je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Zapitao sam se kako je bilo Tomicu sve ovo gledat, ali nema veze. :)
Isto pitanje sam bio postavio sebi???
Treniras sa omladincima, neces da potpises i kaznjen si kako li se nosi sa tim kad mora doci na treninge i kaznjen?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zašto misliti o Tomiću kad je njegovu poziciju preuzeo Amir naše blago? Draže mi je gledati Amira i Dadu na toj poziciji pa nek naprave i grešku, nego Tomića.

@plavipatriota Slažem se, možda Nedo zaigra u Širokom, može biti veoma koristan. On nek' razgrće, a Kokot neka zabija.
DRUG NEBI TI PUNCA

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 02 mar 2015, 13:47

plavipatriota je napisao/la:podcjenjujete i ismijavate nedu, a jedan od najboljih igrača bio jedno vrijeme...
borio se, gazio, glavom na krampone, izborio milion faulova i duela... nije sad zvjerka neka, ali je koristan igrač!
Kažem, za utakmicu u Širokom Nedo bi nam bio korisniji igrač od Varea-e sigurno ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 02 mar 2015, 13:58

ma zna odović znanje, kad vidim kod nekog trenera da ima znanje, sviđale se meni ili ne sviđale njegove odluke=imaju logike, tad ne komentarišem puno, ali kod nekih trenera se vidi da su zalutali i da im odluke nemaju 2 % logike... fudbal je igra koju navijači najbolje razumiju, u nijedan sport se navijač ne razumije ko u fudbal!

A inače mi se sviđa Odovićev stil, mislim da ćemo se svi pozitivno iznenaditi!
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 02 mar 2015, 13:59, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.