???????Justin je napisao/la:Sekretaru razocarao si me.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- UstanikSBII
- Kontakt:
Pa da ponudite neku kaznu za ekipu koja je VARALA vjerovatno duži period! Ili će sve ostati na ovome da se tekma ponovi?123456 je napisao/la:???????Justin je napisao/la:Sekretaru razocarao si me.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Kazna od nas trojice iz Delfina izbaceni iz kupa(regularno)
Moj prijedlog je da se poniste svi golovi Sarmela od ove sezone i onda vidi koliko bi bodova imali ili da nam se oduzme odredjeni broj bodova. To bi imalo logike i veca je kazna od ponavljanja ove utakmice.UstanikSBII je napisao/la:Pa da ponudite neku kaznu za ekipu koja je VARALA vjerovatno duži period! Ili će sve ostati na ovome da se tekma ponovi?123456 je napisao/la:???????Justin je napisao/la:Sekretaru razocarao si me.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Moj prijedlog je da se vrati Sarmel pa da osvojite prvu ligu, tako da upotpunite kolekciju trofeja, druga liga, kup, superkup, i konacno prva liga.Justin je napisao/la:Moj prijedlog je da se poniste svi golovi Sarmela od ove sezone i onda vidi koliko bi bodova imali ili da nam se oduzme odredjeni broj bodova. To bi imalo logike i veca je kazna od ponavljanja ove utakmice.UstanikSBII je napisao/la:Pa da ponudite neku kaznu za ekipu koja je VARALA vjerovatno duži period! Ili će sve ostati na ovome da se tekma ponovi?123456 je napisao/la:
???????
Vasa reakcija kad se saznalo za Sarmela govori sve, niste bili uopste iznenadjeni, a i nema sanse da niste znali.
Vratite trofeje varalice.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Mozes se sepuriti kad nema Sarmelina, sad bi nam masakr pocinio nekim hat-trickomBlancos10 je napisao/la:Kazna od nas trojice iz Delfina izbaceni iz kupa(regularno)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Morali smo iskoristit priliku, inace bi pobjedili 4:5Pivopija je napisao/la:Mozes se sepuriti kad nema Sarmelina, sad bi nam masakr pocinio nekim hat-trickomBlancos10 je napisao/la:Kazna od nas trojice iz Delfina izbaceni iz kupa(regularno)
Krajnje je vrijeme da se negdje u ovoj državi pokaže da se ne isplati varati.
Matematika je jednostavna, lakse je ogaditi igru 2+1 igraču nego da jedan ogadi ostalim 87 (slovima:osamdesetsedam) igrača.
Moram brojčano prikazati jer Savez mora da shvati sta je ovdje u pitanju.
Pa prema tome:
1.Izbaciti klub u najniži rang
2.Oduzeti sve pehare osvojene u sezoni 21-To je prošla sezona i čovjek je osvojio sve što je mogao, ove sezone je imao plan isto stim da bi bila prva liga + lista strijelaca -zinula gujica
Jer čovjek će se vratiti u bilo kojoj formi i što bi rekao SabitIzTarčina "Krebeljiti" nam se sa avatara.
Da se mene pita i klub bi preimenovao u SEOSKE VARAGE
Matematika je jednostavna, lakse je ogaditi igru 2+1 igraču nego da jedan ogadi ostalim 87 (slovima:osamdesetsedam) igrača.
Moram brojčano prikazati jer Savez mora da shvati sta je ovdje u pitanju.
Pa prema tome:
1.Izbaciti klub u najniži rang
2.Oduzeti sve pehare osvojene u sezoni 21-To je prošla sezona i čovjek je osvojio sve što je mogao, ove sezone je imao plan isto stim da bi bila prva liga + lista strijelaca -zinula gujica
Jer čovjek će se vratiti u bilo kojoj formi i što bi rekao SabitIzTarčina "Krebeljiti" nam se sa avatara.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Pa naravno da su znali da vara, ko ovdje tipuje a da ne prati kako su mu saigraci tipovali?
Preblaga kazna je ponavljanje utakmice.
Dajte nama u ekipi stavite da bude Pegi10 kapiten, ovog Adnana opet nema.
Preblaga kazna je ponavljanje utakmice.
Dajte nama u ekipi stavite da bude Pegi10 kapiten, ovog Adnana opet nema.
- CROtorious
- Kontakt:
Sjećam se kad je bigdaddy u f1 varao i kad ga se otkrilo odmah trajni ban iz lige i brisanje svih rezultata, a kako je uopće moguće da ekipa koja mora gledat kako drugi tipuju da ne postavljaju iste rezultate ne vide da jedan njihov član mijenja svoje prognoze? Jednostavno kazna mora bit puno stroža.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
-
- Kontakt:
Da se razumijemo, ja sam kao kapiten glasao za jednu od ponudjenih opcija, iako smatram da zasluzuju vecu kaznu.
Najnizi rang bi bila najrealnia !
Najnizi rang bi bila najrealnia !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Samo u najnizi rang, pa nek se bore posteno a trofeji nek im stoje od prosle sezone jer nema dokaza
deyo je napisao/la:.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 28 dec 2019, 06:55, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Jesam, al sam promjenio mišljenje pa pikajte kao da nisam ni glasao,što bi rekli nemate kvorumaKulesza je napisao/la:Ako se ne varam deyo je glasao za novu utakmicu prije nego što je promjenio post, tako da je 16/30 tj. većina glasala za novu utakmicu.

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- UstanikSBII
- Kontakt:
To je toliko nebitno da li se igra nova ili se ova računa! Pa to je tragikomedija ako savez ne odluči neku novu kaznu ponuditi na glasanje! Pojedinci se stalno vade na pravilnik, ma kakav pravilnik kad je član saveza varao!!! To je izvanredno stanje! Najbolje da produ bez ikakve kazne! Iako ne postoji dokaz da su lani varali gotovo sigurno da jesu! Kazna mora biti drastična za sve iduće pokušaje! Taj slučaj (ime mu ne želim ni spominjati) treba biti izbrisan kompletno iz povijesti lige!deyo je napisao/la:Jesam, al sam promjenio mišljenje pa pikajte kao da nisam ni glasao,što bi rekli nemate kvorumaKulesza je napisao/la:Ako se ne varam deyo je glasao za novu utakmicu prije nego što je promjenio post, tako da je 16/30 tj. većina glasala za novu utakmicu.
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ljudi dobili smo noviga clana Saveza.deyo cestitam.
O svim mogucim opcijama kazni za Grizlije saznat cete uskoro dok savez odrzi sjednicu.
Anketa ce biti provedena kakav god rezutat bude u Subotu.Po ovome do sad ide nova utakmica.
O svim mogucim opcijama kazni za Grizlije saznat cete uskoro dok savez odrzi sjednicu.
Anketa ce biti provedena kakav god rezutat bude u Subotu.Po ovome do sad ide nova utakmica.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ja pacenika na temi. Bas sam ja pamtio sta je ko tipovao. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Coek vas posteno nabio prosle godine, jos niste preboljeli to.Pivopija je napisao/la:Mozes se sepuriti kad nema Sarmelina, sad bi nam masakr pocinio nekim hat-trickomBlancos10 je napisao/la:Kazna od nas trojice iz Delfina izbaceni iz kupa(regularno)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
123456 je napisao/la:Ljudi dobili smo noviga clana Saveza.deyo cestitam.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.