Zato i mislim da je bolje Guarina dovesti na ljeto, tamam će proći pripreme sa ekipom, adaptirati se na stil igre i sve ostalo, nego ovako da ga čekamo par sedmica.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ubili ih k'o vola u kupusupaolomontero je napisao/la:http://soccernet.espn.go.com/gamecast?id=26024&cc=5739
je li se ko sjeca kada je ova utakmica nesto bila odgodjena,za neki drugi dan,vrijeme je bilo u pitanju.sjecam se da sam rucao,jeo zeljanicu,i gledao juve,sjecam se da smo ih tukli 4-0,bayer sa balakom.oni te godine u finalu bili,zar ne
Idemo u Torino da pobijedimo. Želimo nastaviti sa serijom pobjeda, ali za to ćemo se morati i dobro potruditi.
harebianconero je napisao/la:
Interesantno da u ovom sastavu, nema, @haretovog ljubimca, JaquinteSoni je napisao/la:harebianconero je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Šta je ba ovo!?![]()
Guarin danas potpisuje, a ne Caceres, tako barem kaže Guarinov agent, 4 miliona sad i 7 na ljeto...
Pa ko će nam igrati u odbrani dragi Marotta!? Neće valjda neki Astori iz Cagliarija...
Oni iz Seville neće da puste Caceresa ispod 10 miliona i pita, samo mi fali da na kraju ne dođe nijedan od ove dvojice...
Joj, joj,joj, bezveze me zaboli glava na sabahu.
KAko zaboravi portugalsku magiju Tiaga Mendesa, a tek Poulsena....BigBen je napisao/la:Interesantno da u ovom sastavu, nema, @haretovog ljubimca, JaquinteSoni je napisao/la:harebianconero je napisao/la:
F.G.R. HARMANI je napisao/la:Nemojte se nikada ni usuditi praviti idealnih 11 svih vremena bez Roberta Baggia i Gianluce Viallija !
Ni ja ne stavih Baggia u prvih 11 ni u zamjene... odoh se roknut' palicom po vugla...BigBen je napisao/la:F.G.R. HARMANI je napisao/la:Nemojte se nikada ni usuditi praviti idealnih 11 svih vremena bez Roberta Baggia i Gianluce Viallija !
Uh, kako smo zaboravli na Baggia, kao da nije ni postojao! Godine me stizu, postajem, jako, zaboravan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.