Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Megamon
- Kontakt:
Re: Arsenal

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nema sa njim azahebancije, odmah djete pravi, ko zna kasnije šta će ba bit 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Arsenalisation
- Kontakt:
Kako se zove onaj frajer sto je jednom @bosco napisao,da ga je nasao,kao zamjenu za Cesca...Mislim da je iz Celtica...
p.s.pola sata trazim post,nigdje ga nema...

p.s.pola sata trazim post,nigdje ga nema...

“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Paddy McCourtArsenalisation je napisao/la:Kako se zove onaj frajer sto je jednom @bosco napisao,da ga je nasao,kao zamjenu za Cesca...Mislim da je iz Celtica...
p.s.pola sata trazim post,nigdje ga nema...![]()

- frankqqqqq
- Kontakt:

Sinoć sam gled'o Atletic Bilbao -PSG i mogu reći da bi bila grehota da onaj Muniain ne završi u Arsenalu. 
Podsjeti me na onaj potez Berkampa protiv Newcastla čini mi se, kad je predribl'o igrača na onaj "njegov način".
[youtube][/youtube]
Isto je i on napravio, samo da nije dao gol.

Podsjeti me na onaj potez Berkampa protiv Newcastla čini mi se, kad je predribl'o igrača na onaj "njegov način".
[youtube][/youtube]
Isto je i on napravio, samo da nije dao gol.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dennise, vrati seArnelinho je napisao/la: Podsjeti me na onaj potez Berkampa protiv Newcastla čini mi se, kad je predribl'o igrača na onaj "njegov način".
[youtube][/youtube]

Izdržati, to je temelj vrline!
evo izgleda real je stao u red za azara,ako je tako krac cemo mi njega dovest,mozemo ga otpisat slobodno,mi cemo garant nac nekog WC-a do 5 miliona
edit:rijesili smo se i almunije izgleda,al samo na mjesec dana
posudba u vesthem
edit:rijesili smo se i almunije izgleda,al samo na mjesec dana

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Mašala.bega_afc je napisao/la:evo izgleda real je stao u red za azara,ako je tako krac cemo mi njega dovest,mozemo ga otpisat slobodno,mi cemo garant nac nekog WC-a do 5 miliona
edit:rijesili smo se i almunije izgleda,al samo na mjesec danaposudba u vesthem

Uvijek sam volio sve igrače Arsenala, pa i Bendtnera, Silvestrea ili Nasrija, al' njega i Sqouillacija nikad očima nisam mog'o vidjet.

Ono što se opasno špekuliše ovih dana je da nam u Arsenal izgleda stiže Rafael iz Herte BSC, inače star 26 godina igra poziciju Artete a koštao bi svega 4 miliona eura.

Sta je cilj Arsenala za ovu sezonu?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Zaraditi čim više.Dylan Dog je napisao/la:Sta je cilj Arsenala za ovu sezonu?

Šalim se...
Pa ako sam ja dobro skužio Wengera biće da je ovako: Nadamo se i vjerujemo da možemo osvojiti EPL , biti konkurentni u LP, ali ipak nećemo na glas o tome, već ćemo se zadovoljiti ambicijama da budemo medju prva 4.
Bar ja tako razumijem sve izjave, a po mom mišljenju može se desiti iznenadjenje (baš tako-iznenadjenje) i da osvoje EPL, al' realno mogu završiti 3 ili 4, sumnjam da će niže ili više.

Rasprodat sve što valja,a zauzvrat nakupovat francuskih dječačića afričkog porijekla.Dylan Dog je napisao/la:Sta je cilj Arsenala za ovu sezonu?
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
i odvratit Bosca od ArsenalaBosco je napisao/la:Rasprodat sve što valja,a zauzvrat nakupovat francuskih dječačića afričkog porijekla.Dylan Dog je napisao/la:Sta je cilj Arsenala za ovu sezonu?

Rođen s tobom da budem
Cilj Arsenala je ove godine domoći se 4 mjesta, dalje ne možemo. Mislim, sve preko 4 mjesta je za mene veliki uspjeh 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- vedofeelgood
- Kontakt:
Glavni i primarni cilj je da se potpisu ugovori sa Archie Wilshire-om i onim malim od van PersijaDylan Dog je napisao/la:Sta je cilj Arsenala za ovu sezonu?

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
- Sir Matt
- Kontakt:
SMegamon je napisao/la:
k
o
r
o
s
a
m
u
m
r
o
!

"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Sir Matt je napisao/la:SMegamon je napisao/la:
k
o
r
o
s
a
m
u
m
r
o
!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA' Prejako Bgm.

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Ja mislim da je za Arsenal sutra haman pa "to be or not to be" jer je ovo na neki nacin i test da li ovaj Arsenal moze igrati protiv jacih ekipa ili ce se jos dugo morati uigravati (citaj kasno ili ne dovoljno uigrati). Pobjeda bi znacila put ka vrhu, gdje Arsenalu i jeste mjesto a poraz?! Ne treba ni misliti na to.
Znam da ovdje ima onih koji jos uvijek vjeruju u TITULU i slicna cuda i znam da ce me neko sa djecijim argumentima napasti (kao i obicno) ali TUZNO je sto se vec sada prica da je 4. mjesto max. I onda mi neko kaze tek je pocetak sezone. Da, tek je pocetak ali vec sada znamo (ja i mnogi ali ne svi
) da Arsenal nema sanse za titulu. Ima samo teoretske.

Znam da ovdje ima onih koji jos uvijek vjeruju u TITULU i slicna cuda i znam da ce me neko sa djecijim argumentima napasti (kao i obicno) ali TUZNO je sto se vec sada prica da je 4. mjesto max. I onda mi neko kaze tek je pocetak sezone. Da, tek je pocetak ali vec sada znamo (ja i mnogi ali ne svi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.