A dobro nije toliko strasno.
Treba nam def. vezni, desni bek i Misimovic na klupi i Dzeko s ambicijama

Nisam optimista da ce nesto mjenjati.....Ovu lekciju sa 3-4 desetke u vezi smo naucili na Kosevu protiv Francuza, poslije toga smo 4-5 puta utvrdjivali gradivo, tako da nisam optimista. U Brazilu cemo igrati sa dva spica i sa Medom, Misketom i Pjanom odjednom na sredini......Nosioc grupe ce nam praviti malu djecu a sa ova duga dva cemo biti bare/bare sobzirom koga izvucemo...bagrcavi je napisao/la:Sa ovom trenutnom formacijom mi ne možemo igrati ni protiv polu-reprezentacija, a kamoli protiv top ekipa.Desna strana nam je sakata jer nemamo desnog veznog.Medunjanin nije zadnji vezni jer nama treba neko ko će trčati, udarati, i čitati igru protivnika.Evidentno je da više Miske ne može odigrati ono što od njega očekujemo.Trom je, nepokretan, nevidljiv.
Nadam se da se Safet uvjerio da ovo nije fukcionalno, i da će nešto mijenjati.
Odes na Youtube ukucas Slovenia - BiH, kad pregledas onda ukucaj BiH - SAD, pa onda dodji i reci da je Zukanovic bolji od Bicakcica.tyler durden je napisao/la:Zukanovic je meni bolji od Bicakcicapa bi ja tako stavio pored Spahica.
A dobro nije toliko strasno.
Treba nam def. vezni, desni bek i Misimovic na klupi i Dzeko s ambicijama
Saurman je napisao/la:Sušićevo neznanje se najbolje vidi protiv ekipa koje znaju igrati fudbal, znači u 99% utakmica je izvukao deblji kraj..BH javnost gradi mišljenje o Sušiću preko pobjeda nad moćnim Lihtenštajnom,Latvijom i Litvanijom.
heh, jel ti ovo ozbiljno ili se salis ?Head je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:Saurman je napisao/la:Sušićevo neznanje se najbolje vidi protiv ekipa koje znaju igrati fudbal, znači u 99% utakmica je izvukao deblji kraj..BH javnost gradi mišljenje o Sušiću preko pobjeda nad moćnim Lihtenštajnom,Latvijom i Litvanijom.
Covjece, jesil ti svjestan da smo mi igrali bez tri jako bitna igraca. Bez tri igraca koja su iznijela najveci teret u kvalifikacijama i bez ove trojice to je za nijansu losija ekipa.
Vidim jedva si docekao da opletes po selektoru. A evo hajd mi odgovori sta je to on mogao uraditi da rezultat bude drugaciji ?
_
I da mi gradimo misljenje na osnovu oficijelnih utakmica, vi na osnovu prijateljskih. Toliko o tome koje su utakmice rezultatski bitnije.
Hoćemo, ako budemo sve tri igrali protiv Argentine. Dobro ljudi, jesmo loše odigrali, al s druge strane je bila Argentina, odvadite malo.Saurman je napisao/la:skyisthelimit je napisao/la:Saurman je napisao/la:Sušićevo neznanje se najbolje vidi protiv ekipa koje znaju igrati fudbal, znači u 99% utakmica je izvukao deblji kraj..BH javnost gradi mišljenje o Sušiću preko pobjeda nad moćnim Lihtenštajnom,Latvijom i Litvanijom.
Covjece, jesil ti svjestan da smo mi igrali bez tri jako bitna igraca. Bez tri igraca koja su iznijela najveci teret u kvalifikacijama i bez ove trojice to je za nijansu losija ekipa.
Vidim jedva si docekao da opletes po selektoru. A evo hajd mi odgovori sta je to on mogao uraditi da rezultat bude drugaciji ?
_
I da mi gradimo misljenje na osnovu oficijelnih utakmica, vi na osnovu prijateljskih. Toliko o tome koje su utakmice rezultatski bitnije.
Nabroj mi tri bitna igrača ? I fkt misliš da bi se nešto promjenilo da su igrali ti bitni igrači.?
Ako hoćeš oficijelno, sa ovom igrom u Brazilu ćemo izgubiti sve tri utakmice.
Saurman je napisao/la: Nabroj mi tri bitna igrača ? I fkt misliš da bi se nešto promjenilo da su igrali ti bitni igrači.?
Ako hoćeš oficijelno, sa ovom igrom u Brazilu ćemo izgubiti sve tri utakmice.
Ovo mu mora biti u kombinacijama! Cini mi se da bi bez problema igrao beka, gori od Avde ne moze biti..a primjetio sam da voli iznijeti loptu i ima solidnu pas igru. Ne boji se igrati, jak je u duelu..ima sve prednosti u odnosu na brzog Avdiju..koji ni ono malo prednosti u brzini ne zna koristiti.Kobe Bryant je napisao/la: Molim te Pape da ti desni bek ako ti je povrjedjen Mujdža bude Bičakčić !
Kolasinac zamjenio salihovica odlicno, vjerujem da nebi salih odigrao bolje.Hordas Doboj je napisao/la:@Saurman
Sa Salihovicem, Lulicem i Mujdzom bi isto izgledali na terenu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.